Last news in Fakti

22 Юни, 2022 05:05 2 182 6

310 нови случая на коронавирус, починаха трима заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

32-ма пациенти са в интензивни отделения

310 нови случая на коронавирус, починаха трима заразени - 1
Снимка: БГНЕС

310 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 3811 теста. Това показват данните в Единния информационен портал към полунощ. Положителни са малко над 8% от взетите проби.

Трима души са починали с COVID-19, а като излекувани са отчетени 481.

273 са пациентите в болници, 32 от тях в интензивни отделения.

Поставените ваксини са 402.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стрелата

    11 0 Отговор
    Почнаха пак , нали стачки в цял Ес от прекрасен живот, направо Затваряйй, какво ши таковата.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 ТАКА Е

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стрелата":

    КАТО ИМА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ В ЗАЩИТА НА СЕКТАТА И ПРОДАЖНИЦИТЕ
  • 3 Моарейн

    16 0 Отговор
    МЗ, РЗИ и всякакви други здравни институции, колко от починалите са вписани в списъка с активните случаи още преди Нова година и ако е така дали наистина са умрели от коронката? Разчистете го тоя ферман най-после. В последния месец имаше средно дневно по 250 новозаразени, които след 14 дни би следвало да разкарате, освен ако не са в болница, а по-голямата част от тях явно не са след като отчитате, че към днешна дата са хоспитализирани само 273 души. Само след около два месеца ще писнете на умряло, че никой не ви отразява и не се съобразява с разпорежданията ви за дистанция, маски, каски и т. н. Как очаквате да ви вземат на сериозно след като очевидно представяте неверни данни?

    Коментиран от #4

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Моарейн":

    Мен ме чуха за дупките по ЛОМСКО Шосе ,на излизане от Шопията към околовръстното на София и ги позапълниха...Поне до следващата пролет ще издържат.От месец им повтаряш на бюрократите ..ни вест ни кост....Като изчезнал руски солдат.......
  • 5 Само коментирам

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стрелата":




    Като по часовник в целия свят започнаха да вдигат ВИРТУАЛНИТЕ "случаи". Значи вярно лятото ще е икономически и политически тежко, щом се опитват насила да ни спират с медийно преувеличения грип. Ще ни НУЛИРАТ ВЕЛИКО.








    😉
  • 6 умзнае

    1 0 Отговор
    само да питам кой си први тестове за ковида и защо.никъде не ви трябва теста дори и в чужбина защо ги правите.предполагам за хората отговора е страх а за лабораториите далавера.тези тестове ги правиха и на машинно масло ина папая и бяха положителни как още вървате в ковида.