28 Юни, 2022 18:31 4 460 7

Мазнините по корема се стопяват за 6 дни с тези 6 важни правила

  • корем-
  • мазнини-
  • отслабване-
  • диета-
  • правила-
  • хранене-
  • здравословно хранене

Това са най-важните правила за храненето, ако искате бързо да се отървете от натрупванията около корема и ханша

Мазнините по корема се стопяват за 6 дни с тези 6 важни правила  - 1
Снимка: Shutterstock

Tалията и бедрата са най-проблемните зони при девойките и дамите, и не всяка диета, колкото и жестока да е тя, успява да намали размера им, пише actualno.com. Ако желаете бързо да изчезнат досадните мазнинки, които изскачат изпод ефирните летни дрехи, без сложни диети и ограничения, спазвайте стриктно тези 6 правило и единствено за 6 дни ще придобиете два пъти по-малък стомах:

1. Намалете приема на сол. Да, солта може да придава прекрасен вкус на ястието, само че заради нея задържаме водата в организма - голяма част, от която се задържа именно в корема, а с това уголемява размера му. Избягвайте тестени закуски и полуфабрикати, които са пълни със сол.

2. Намалете приема на въглехидрати. Оризът, хляба и тестените произведения са част от ежедневната диета, само че те се състоят от въглехидрати. Именно те са отговорни за мастните натрупвания върху стомаха, по тази причина се стремете да ги избягвате или ги подмените с артикули, които съдържат повече протеини. Вместо хляба или спагетите, яжте обезсолено сирене или яйца.

3. Забравете млякото. Лактозата може да провокира проблеми с храносмилането и мощно възприятие за отичане на корема. Опитайте най-малко 1 седмица да премахнете млякото от менюто си и ще забележите разликата. Ако не можете изцяло да се откажете, заменете го с кисело мляко или бадемово мляко.

4. Не яжте всевъзможни плодове. Въпреки че плодовете са здравословни, някои плодове могат да провокират отичане на корема. Ябълки, любеница, банан, крушата и пъпеш са доста вкусни, само че мъчно се преработват и могат да доведат до газове, а това ускорява подуването на корема. По-добре е да ядете грейпфрут, лимон, портокал или горски плодове.

5. Откажете се от лютивите подправки. Те предизвикват жлъчни киселини и втвърдяват корема. Въпреки че може да бъдат и здравословни, пробвайте да ги избегнете за една седмица. Вместо тях, използвайте подправки като босилек, риган и мащерка.

6. Изхвърлете захарта, алкохола и бързата храна. Това са трите неща, които би трябвало да избягвате, даже и да ги обожавате. Ако желаете плосък стомах, то тези 3 съставки би трябвало изцяло да махнете от диетата или най-малко по време на 6 -те дни, когато желаете да свалите корема.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диетоложката Кон с билка

    17 1 Отговор
    7. Правете повече секс
  • 2 Да да

    21 0 Отговор
    На приказки е лесно...
  • 3 Мъка мъка

    16 0 Отговор
    Всичко това го спазвам ,но не действа .Не обичам сладко солено не ям мляко също зеленчуци и риба но просто след определена възраст и ако човек си има ген килограмите си вървят.Стресът всъщност е най големия фактир
  • 4 кУмУнист

    10 1 Отговор
    И най важното, не яжте нищо, фотосинтезирайте.
  • 5 кУмУнист

    14 0 Отговор
    То и магарето на село ,точно го научихме да не яде и той умря.
  • 6 Един Човек

    5 2 Отговор
    Ако спазват правилото 6 дена х 60 километра, то ще намалеят за шест дни, иначе ще има са почакаш...
  • 7 Дуньо простия

    1 0 Отговор
    Ами тая от снимката, какво ще топи?