17 Ноември, 2022 04:38 1 213 9

262 нови случая на коронавирус, починаха 8 заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

65 са в интензивно отделение

262 нови случая на коронавирус, починаха 8 заразени - 1
Снимка: БГНЕС

През последното денонощие у нас са били потвърдени 262 нови случаи на COVID-19, сочат данните на Единния информационен портал.

Това е станало след провеждането на 4 680 теста, което показва, че означава, че делът на положителните резултати е 5,5 %. 55,34% от новите случаи не са били ваксинирани, сочат данните.

След заразяване с коронавирус у нас през последното денонощие са починали 8 души, с което общият брой на жертвите от началото на пандемията достигна 37 978. Данните показват, че 87,5% от новите жертви на коронавируса не са били ваксинирани.

Към момента активните случаи на заболяването са 7 801. Хоспитализираните са 528, от които 65 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 59, а 67,8% от тях не са били ваксинирани.

През последното денонощие са били излекувани 242 души, с което общо от началото на пандемията излекуваните са 1 238 839, сочат данните.

Поставените дози ваксина през последното денонощие са 935, а общо досега у нас са поставени 4 590 184 дози.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРЦК

    22 0 Отговор
    Убийците на новото Модерно Общество -Безбожни и незнаещи лекари алчни и ненаситни за удоволствия
  • 2 Жорж

    20 0 Отговор
    Значи все пак има починали!, Които са били ваксинирани???.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Сова харис

    2 17 Отговор
    Статистически погледнато вероятността да починеш от ковид е много по голяма ако не си ваксиниран.

    Коментиран от #5

  • 5 Моарейн

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "Сова харис":

    Статистически погледнато, ако ти е писано да те удари влак, няма да те ритне кон. Времето да се преселиш в един по-добър свят идва за всеки от нас все едно дали си оваксан или не. И не че вирусът не е гаден, но много по-лесно се изкарва, ако имаме минимум здравословни навици - разходки сред природата, умерено и разнообразно хранене и малко повече позитивно мислене.
    И, Факти, като преписвате от информационния портал дали не беше добре да сложите и оная новинка, според която се наблюдава намаляване на разпространението и тежестта на протичане на коронавирусната инфекция у нас.
  • 6 Кеша на Ковид

    11 0 Отговор
    И една друга статистика..
    "10-годишно момче почина от сърдечен арест 7 дни след инжекция на Moderna, показват данните на VAERS

    Данните на VAERS, публикувани в петък от Центровете за контрол и превенция на заболяванията, показват 1 458 322 доклада за нежелани реакции от всички възрастови групи след ваксини срещу COVID-19, включително 31 961 смъртни случая и 265 274 сериозни увреждания между 14 декември 2020 г. и 4 ноември 2022 г.

    Уточнение - VAERS отчита само няколко процента от реалния брой случаи.
  • 7 киро

    3 1 Отговор
    само в България все още умират хора от Ковид които не са били ваксинирани,в Сащ върнаха Инвермектин,доказано лекарство,тука некадърните лекари знаят само вентилация,там смърта е над 90%

    Коментиран от #9

  • 8 Ти да видиш

    6 0 Отговор
    ......... данните показват, че 87,5% от новите жертви на коронавируса са били ваксинирани. Останалите 12,5% са и бустерирани! Айде чеституууу!!!☠☠☠
  • 9 Уса

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "киро":

    Инвермектина не помогна на моя близка,която влезе в американска болница заради счупване на таза и я заразиха с ковид ден преди изписването.Лекуваха я срещу ковид а на практика е имала бактериална пневмония а не вирусна.Почина и не писаха от ковид на практика я убиха.Повечето си отиват по същия начин все едно живеем в средновековието