Last news in Fakti

9 Януари, 2023 12:35 1 574 5

Приключи проверката в "Шейново" след размяната на бебетата

  • проверка-
  • шейново-
  • бебета-
  • размяна

 По информация на NOVA наказана за грешката ще бъде акушерката, която е изписала децата

Приключи проверката в "Шейново" след размяната на бебетата - 1
Снимка: БГНЕС

Приключи проверката на „Медицински надзор” в болница „Шейново” по казуса с разменените бебета. По информация на NOVA наказана за грешката ще бъде акушерката, която е изписала децата. Причината – тя не е видяла разликата в номерата на гривните на майките и новородените.
Повече информация по казуса се очаква да дадат представители на Здравното министерство по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 5 Отговор
    Ако ги ваксинирате против Ковид, веднага след раждането, няма да има възможност за подобни грешки.
  • 2 Както винаги

    20 1 Отговор
    В нашата държава като стане скандал винаги единствено виновни след дълги проверки излизат акушерките или портиерите или кварталния или ..... или самият потърпевш човечец, но никога някой от ръководството, чиято работа е най вече да организира начина на работа и контролира изпълнението. Всичко е супер, организацията е на ниво, заплатите и кадровият подбор е на ниво, но някой най долу докато мете пода и замел без да иска всичко под шкафа и от там оп фал. Наказваме чистача и продължаваме да жънеме успехите в нашата европейска държава.
  • 3 Проверяващите

    10 0 Отговор
    Всичко е под контрол . Грешки няма .......
  • 4 98898

    23 0 Отговор
    Потулиха работата, пак. Екипът се измъкна. Размяната не е станала при изписването, а непосредствено след раждането. Взимат ни за идиоти, пак!
  • 5 Още се туткайте

    4 0 Отговор
    То проверки, то съдебни дела и когато дойде време да решите казуса, децата вече ще са тръгнали на училище. Всеки един ден е кошмар за майките, вие още с проверки се занимавате.