10 Септември, 2023 05:09 1 759 9

19 заразени с коронавирус в събота

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Няма починали пациенти за денонощието

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 18, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 290 теста за последното денонощие, което означава, че делът на положителните резултати е 6,2 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция за последното денонощие.

Към днешна дата в болница са 158 души с диагноза коронавирус, от които 12 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са трима.

Излекуван през последното денонощие е един човек, а общо от началото на пандемията - 1 270 927 души.

Активните случаи към момента са 1 948.

През последните 24 часа не са поставени дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените ваксини са 4 613 659.

Общо 38 455 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 311 330 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 0 Отговор
    В момента в София и в другите големи градове на бг е "бум" на коронавирус,новия щам.никой не му обръща внимание защото се кара ,като възпаление сериозно на носоглътката.Кихане и кашляне,като всяка смяна на сезони!
  • 2 За пореден път

    9 0 Отговор
    има противоречие между заглавието и съдържанието на статията, ама карай да върви! Според официалната стъкмистика заразените са 18, а не 19, както гръмко е изтипосано най-отгоре. И не, въпросът не е в едната бройка, а в професионализма на пишещия.

    Коментиран от #4

  • 3 Копипасте от

    10 0 Отговор
    коментар под статия по темата на анонимен коментатор от 17.09.2021г. Не вярваме в конспирации - вярваме на очите си. Ако преди четири-пет години някой ми беше казал, че ще ходим с маски по улиците, ще искаме куче назаем от съседа за да се разходим, ще ни трябва тест да влезем в мола, някой ще се пробва да ни набие някакви продукти, които не са тествани, а на всичкото отгоре ще иска аз да поема отговорността за това, а като откажа ще ме наказват с разни смешни разпоредби, щях да си кажа - поредният научнофантастичен филм. Къде е конспирацията, когато всичко се казваше директно?
  • 4 От ръководството

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "За пореден път":

    Знаем го това,но той толкова си може.
  • 5 Мнение

    4 0 Отговор
    Тези ваксини са генна терапия.Те променят ДНК завинаги.По закон никой не може да притежава човешко същество,но сащисаните робовладелци са измислили вратичка...когато променят ДНК-то те могат да го патентоват и така ставате собственост на фирмата.
    Да не забравяме,че имаше във ваксините маймунски геном.Сега в Турция се раждат бебета с опашки.
    Някакви умопобъркани искат да намалят човечеството на половина чрез плаНдемии,наркотици и войни.Световната Зла Организация иска да командва цял свят.Да няма отделни правителства,а само те да са.Господ да ни пази!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 0 Отговор
    забравихте оня с лампазите и щабаджиите........пак чакате неекой старец да ви свърши работата.......Тестуууват ви,с колани,фарове,органи и здравни досиета....а световната банка ви чака ,като роби....радвайте се на ...банкоматите.Трий ,........да ве сънуваш неекой старец на колело......