Last news in Fakti

15 Октомври, 2023 07:13 1 272 10

Още 185 с коронавирус в събота

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

Без починали заразени за последните 24 часа

Още 185 с коронавирус в събота - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 185, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 737 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 25,1 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 395 души с диагноза коронавирус, от които 27 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 8.

Няма излекувани през последното денонощие, а общо от началото на пандемията са излекувани 1 275 319 души.

Активните случаи към момента са 4478.

През последните 24 часа са поставени 304 дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания поставените ваксини са 4 656 157.

Общо 38 501 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 318 298 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копипасте от

    16 1 Отговор
    12.04.2021г. Извадка от интервю с акад. Богдан Петрунов : "Никой, прекарал вируса, няма антитела след 8-ия месец"
    То и от ваксините пак толкова! Или лъжат?!
    Това за неразбалите означава "боц" на всеки 8 месеца и ръчкане на съпротивителните сили на тялото ни, защото не поддържа в постоянна бойна готовност антитела за всеки какъвто и да е вирус - грипни, парагрипни, рино-..., коронавируси също! А до какво води това постоянно сръчкване на имунната система уважаемия академик Петрунов няма да каже, защото би било сепуку/демек ХАРАКИРИ/ и НУЛА интервюта оттук-нататък!
    Той и Кантарджиев преди месец еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочеето неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и вече не дава интервюта!

    Коментиран от #8, #9

  • 2 Кунчев

    9 4 Отговор
    ЗАТВАРЯЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ !!!
  • 3 чичо Тончо

    24 1 Отговор
    Международното положение подсказва, че както и да наричаме случващото се в Украйна върви към приключване по какъвто и да е начин - признак за това е случващото се на т.нар. "ивица Газа"! Така се отвлича вниманието и не е за първи път нито ще е за последен - просто се разчита на късата човешка памет! И се вади отново КОВИД-плашилото! Остава си въпроса колко ще се хванат пак защото вече се знае, че КОВИД тестовете дават много фалшиво + защото хващат кръстосано и вирусите на грип, парагрип ...... и всички други коронавируси?!
  • 4 Ха ха ха ха

    25 1 Отговор
    Бе то всякакви настинки, грипчета и др., са корона вируси. Зорлем накарахте хората да се ограмотят по тези въпроси. Преиграхте с Торбалан и само единици му се връзват. Идва време когато всеки ще си получи заслуженото. Би трябвало всички, допринесли за тази мега измама и престъпление, да бъдат затворени и през 3 месеца да бъдат набождани с техните пенкилери, безсрамно наречени "ваксини".
  • 5 Тото

    9 2 Отговор
    Веднага да затворим планетата !!!!!!!!!😂😂😂
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Вирус

    5 2 Отговор
    Тоя дали си е измил ръчичките преди да прави боц а хахаха
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ ФОРЕВЪР☝

    0 7 Отговор
    НА ОПАШКАТА ЗА МИНЕРАЛНА ВОДА:
    КОЛЕГА :ТИ ВАКСИНИРА ЛИ СЕ...
    КОЛЕГА:ДА НЕ СЪМ ЛУУД!!!!
    КОЛЕГА:А ДОМАШНИТЕ ЛЮБИМЦИ
    КУЧЕ И КОТЕ ..ВАКСИНИРАЛИ ГИ....
    КОЛЕГА: ДА НЕ СЪМ ЛУД ДА ГИ
    ОСТАВЯ НЕ ВАКСИНИРАНИ....!!!!!