Last news in Fakti

27 Ноември, 2023 08:55 40 878

Ново реактивно гориво подкарва простатата

Слага край и на уринирането през нощта

Ново реактивно гориво подкарва простатата - 1

Първа помощ за простатата осигурява нова разработка, зад чието съществуване стои научен екип от Франция. Направена специално за силния пол, тя комбинира в себе си всичките пет вещества, за които уролозите по цял свят са категорични, че държат най-тревожния мъжки орган в изправност. Оздравителната им мощ заедно с иновативните фармацевтични технологии, използвани в производството, дават основание на сведущите да сравнят потенциала на изобретението, което у нас идва с името MenFloden (МенФлоден), с „реактивно гориво“.

Тройно по-добър ефект

Ключови за неговите уникални качества са три природни вещества, включени във формулата му. Любопитното обаче е друго – поотделно всяко от тях притежава определени качества, но заедно те увеличават своята ефективност. Клинично проучване е установило, че приемът на екстракт от непопулярния плод кукурбита пепо заедно със сереноа репенс намалява с 50% всички оплаквания при увеличена простата. Но в MenFloden има и още нещо – стандартизиран екстракт от северноамериканска боровинка. Шеговито за него казват, че е майсторът, който спира капенето от „кранчето“. На практика тези три вещества постигат това, което би направил автомобил, оборудван с най-мощния двигател, чийто резервоар е зареден с реактивно гориво, а зад волана му седи пилот от Формула 1.

Първи в областта

Възможностите на иновацията са допълнително подсилени и от патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула). Благодарение на нея биологичната сила на всички съставки е запазена на 100%. Но не само това – разпределени в две отделни капсули, те се освобождават двуетапно и по този начин се осигурява тяхното пълноценно усвояване. Така, вкарвайки точната доза от правилното нещо, MenFloden е в състояние да постигне резултати, които са непосилни за стандартните формулировки. Откроил се като първи в областта, той веднага привлече вниманието на специалистите.

Където е текло, пак ще тече

Ексклузивната формула на MenFloden го прави незаменим за мъжкото здраве. Той повлиява благоприятно оплаквания като учестено уриниране, напрежение при ходене по малка нужда, слаба и прекъсната струя и некачествено изпразване на пикочния мехур, които са характерни в случай на уголемена простата. Според мъжете обаче най-ценното е, че намалява уриниранията през нощта. Като приятен бонус се явява подобряването на сексуалната функция. Всички тези ефекти оказват положителен ефект не само върху физическото състояние на главата на семейството, но и върху емоционалното, като значително подобрява качеството на живот на пострадалите.

Можете да откриете MenFloden в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MenFloden може да намерите ТУК >>>

Източник: menfloden.com