Last news in Fakti

4 Декември, 2014 09:02 13 509 0

Елит Кар ООД е един от лидерите в дистрибуцията на BOSCH Automotive Aftermarket

  • елит кар-
  • bosch

За поредна година Елит Кар ООД е един от лидерите на територията на България в промотирането и дистрибуцията на автомобилно оборудване и резервни части с марката BOSCH

В успеха на съвременния бизнес винаги стоят силните идеи. Ние имаме такива и знаем как да ги постигаме. Знаем как да градим бизнеса си, какви са целите ни, познаваме и пътя, който води до тях. В основата на  нашата работа е доверието, успехът на Елит Кар в голяма степен е функция от  успеха на нашите партньори, затова и цялата дейност на фирмата е насочена към изграждане на ефективно взаимодействие с клиенти и доставчици.
 
Разработихме ключови принципи, които описват философията ни на работа и представляват сигурна основа за вземане на правилните решения, свързани с партньорите на Елит Кар. В работата ни с клиентите се стремим не просто да задоволим техните нужди, а да надхвърлим очакванията им. Ние ценим откритостта и честността в отношенията и носим отговорност за поетите обещания, което позволява на клиентите ни да усещат сигурност и да виждат надежден партньор в наше лице.
 
Ние в Елит Кар изповядваме разбирането, че човешкият фактор е в основата на добре работещия фирмен механизъм и съзнаваме, че силата на успеха ни е скрита именно в нашите консултанти.
 
Днес в Елит Кар работят повече от 250 висококвалифицирани специалисти - хора, които превърнаха компанията в лидер на пазара за авточасти и консумативи и няма да спрат до тук. Едно единствено телефонно обаждане е това, което Ви дели от мотивиран, аргументиран и най – вече професионален съвет. За да бъде истински професионалист в своята област, консултантът на Елит Кар е обучен да взема бързи решения и да предвижда новите тенденции на пазара, което е и единственият път към успеха в съвременния свят.
 
Сред най-ценните качества, притежавани от екипа ни са бързина, компетентност и професионализъм. Но това не е всичко, не по-малко важен фактор за успех е умението да се отнасяме към своите колеги и партньори с уважение и достойнство. Само в благоприятна работна атмосфера хората могат да работят ефективно, да получават удовлетворение от работата си и да допринасят за успеха на Елит Кар.
 
Повече от 15 години работа в сферата ни направиха една от фирмите лидери в продажбите на авточасти и консумативи. Когато нашите клиенти купуват от нас авточасти, те получават не само качествена стока, но и качествено обслужване, гарантиращо успеха на техните бизнес начинания.
 
Разработихме и разполагаме с пълен набор от услуги, които спомагат за дългосрочно и успешно сътрудничество с партньорите ни. Встъпвайки в бизнес взаимоотношение с Елит Кар Вие можете да се възползвате от доставка до клиента, удобна форма за поръчка – по телефон, чрез електронен магазин, e-mail или skype, проверка на on-line - ценова листа, удобни условия за плащане, техническа консултация, рекламни материали, сервизни програми, обучения и много други.
Един от главните фактори за успеха на Елит Кар е доставянето на поръчаната от клиента стока в максимално кратки срокове. Често нашите партньори изискват необходимите им стоки да се доставят за броени минути. Локалните ни складове се грижат да осигурят тази услуга своевременно и за всички, защото само когато партньорите ни виждат сигурност в наше лице, можем да сме уверени в това, че сме спомогнали за успеха на бизнеса им. Именно затова отделяме голямо внимание на транспортните си звена - ние считаме, че те са много важни за нашата конкурентоспособност и за позиционирането ни на пазара.
 
Елит Кар гарантира оперативна доставка на място за всички градове, в които има филиали и представителства, като за предоставянето на тази услуга днес в структурата на Елит Кар работят над 100 автомобила. Освен това отворихме над 30 магазина в цялата страна, за да бъдем още по-близо до Вас.
 
За да търгуваме успешно с авточасти и да отговаряме на всяко желание на потребителите, Елит Кар поддържа на склад значителен асортимент от артикули, като всяка година увеличаваме обема и продуктовата гама, за да удовлетворим потребностите на нашите клиенти.
 
Днес фирмата разполага с обща складова площ от над 5000 м2. на база, на която предлага повече от 50 000 позиции резервни части на склад, както и експресна доставка на около 10 000 000 стокови позиции от складовете на нашите доставчици в Европейския съюз. Всички стоки пристигат в централния склад на Елит Кар ООД, където се преразпределят и изпращат на регионалните ни звена. Месечният обем на пристигащите стоки надвишава 400 тона.
 
Фактор за стабилността и ръста на Елит Кар представляват директните партньорски взаимоотношения с най – големите в световен мащаб доставчици на авто – части и консумативи. Постоянството, последователността и коректността са високо ценени качества в съвременната бизнес среда, които притежаваме и с гордост можем да заявим, че те не остават незабелязани от нашите партньори. Благодарение на цялостната подкрепа от страна на доставчиците ни, които са един от основните катализатори за развитието и утвърждаването на Елит Кар, компанията се изгради като един от най – надеждните дистрибутори на всичко необходимо от автомобилите за територията на страната.
 
В основата на успеха на всяка компания, независимо от отрасъла, в който оперира тя, стоят точността и сигурността в доставките.
 
Един от доставчиците, които могат да се нарекат приоритетни за нашия бизнес е Роберт Бош ЕООД. Ние от Елит Кар сме изключително горди с изграденото най – високо ниво на доверие в партньорството с Роберт Бош ЕООД, което се основава на безспорния професионализъм от страна на служителите, работещи в българското подразделение на немската компания. Безупречното взаимодействие между двете дружества намира най – точно изражение във факта, че за поредна година Елит Кар ООД е един от лидерите на територията на България в промотирането и дистрибуцията на автомобилно оборудване и резервни части с марката BOSCH.
Последната съвместна, координирана търговска кампания между двете дружества реализирана от Елит Кар с генералната подкрепа на Роберт Бош ЕООД, касае най-новата гама акумулатори с марката BOSCH.
 
Основният акцент, на който се набляга в промотирането на акмулаторите е фокусът върху новото - „Нова технология, нова визия, нова по-добра цена“.

Също така, кампанията има за цел да подчертае иновативността в технологиите, немското качество и високата ефективност на продуктите с марката BOSCH, които гарантират максимална сигурност и надеждност при експлоатация във всякакви атмосферни условия. Нашият поглед е отправен напред, където се крият новите предизвикателства на пазара и сме убедени, че с продължаване на ползотворното ни сътрудничество не само ще устоим, но и ще се развиваме и надграждаме постигнатото до този момент. В заключение още веднъж ще наблегнем на факта, че продукцията на BOSCH в България представлява оптимална съвкупност от три основни фактора - нови технологии, нова визия, нови по-атрактивни цени!


Платена публикация


Свързани новини