Last news in Fakti

19 Юни, 2015 12:04 3 382 3

Новият водещ на Top Gear обяви кастинг за местата на Хамънд и Мей

  • top gear-
  • джеръми кларксън-
  • ричард хамънд-
  • джеймс мей-
  • кастинг-
  • bbc

BBC и новоназначеният водещ на автомобилното предаване Top Gear Крис Еванс обявиха конкурс за овакантените длъжности на Ричард Хамънд и Джеймс Мей, които напуснаха шоуто в знак на съпричастност с уволнения Джеръми Кларксън. На кастинга може да се яви всеки желаещ на възраст над 17 години. Полът и професията на кандидатите са без значение.

Желаещите трябва да запишат 30-секунден клип, в който да разкажат за себе си, и да го пратят на адрес [email protected]. Продуцентите на BBC и Еванс ще изберат най-добрите и ще ги поканят на прослушване. Главното изискване към видеото гласи: "Никакви коли, номера и щуротии. Просто се дръжте пред камерата все едно сте водещ на Top Gear".

"Ричард и Джеймс бяха открити чрез конкурс. Ето защо смятаме пак да прибегнем до кастинг. В него могат да участват бивши и бъдещи знаменитости. Търсим най-вече хора, които гледат предаването. Мъж, жена, млади, стари - няма значение. Важното е да обичате автомобилите и да знаете това-онова за тях", обяснява Крис Еванс.

Съвсем не е задължително кандидатите да са професионални водещи. Претендентът може да бъде всякакъв - механик, начинаещ състезател или пожарникар, който реставрира от пет години стар Land Rover в гаража си. Важното е да разбира от коли, обясняват от BBC. В конкурса могат да участват не само британци, а и чужденци.

Крис Еванс бе обявен за новия водещ на Top Gear на 17 юни. 49-годишният шоумен подписа тригодишен договор с BBC.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    0 0 Отговор
    Това, ще им е урок да не се мислят за незаменими!
  • 2 BMW

    2 0 Отговор
    Няма незаменими хора , има неповторими хора.
  • 3 Дошо

    1 0 Отговор
    Трябва да назначат някой голям разбирач като мене ,защо не и АЗ