Last news in Fakti

25 Юни, 2015 19:00 3 995 4

Българският SIN R1 на фестивала Goodwood

  • sin cars-
  • r1-
  • gt4-
  • goodwood
SIN R1 стъпи върху платформата на Michelin на Фестивала на скоростта - Гудууд. Автомобилът, създаден от българския състезател Росен Даскалов, е включен в едно от най-известните и стойностни събития в света. Всяка година в началото на лятото фестивалът събира фенове, пилоти и автомобилите им на едно място.
Невероятни класики, състезателни болиди и премиери готови да смаят всеки запален ентусиаст. Освен това повечето от автомобилите имат възможността да изминат и специалната отсечка и да покажат звуковата симфония, на която са способни. Това, което го различава от състезанията е фактът, че боксовете са свободни за публиката и всеки има шанса да се доближи до звездите и това автомобилно великолепие.
Скоро пилотът ни претърпя ужасна катастрофа със състезателната версия на SIN R1, с която участва в GT4. На финала на състезанието на Ред Бул Ринг той бе избутан от пистата. Автомобилът доказа своите способности и кокпитът остана непокътнат, както и Даскалов. Уличната версия е екипирана със същата предпазна клетка, каквато има и състезателната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Митак

    0 0 Отговор
    Браво. Такива новини винаги радват. Успех
  • 2 BMW

    0 0 Отговор
    Браво на този човек !
  • 3 Гост

    0 0 Отговор
    Напред! Успех!
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Ако зеления и жълтия автомобили са изработени в БЪЛГАРИЯ , това наистина е престижно. Браво на Росен Даскалов.