Last news in Fakti

20 Октомври, 2015 11:41 3 479 2

Porsche Cayman става SUV

  • porsche-
  • macan-
  • cayman

Слухове за нов кросоувър, който ще бъде позициониран под Macan в гамата на Porsche, отново заливат специализираните издания в Германия и Великобритания. Ако идеята бъде одобрена в тези смутни за VAG времена, моделът ще стане своеобразен SUV еквивалент на Cayman с двигател отпред.

Технологичните срокове надали ще позволят появата на малкия кросоувър преди 2020 г. Концепцията предвижда автомобилът да бъде "всъдеходно" купе, но не е изключено да има и версия с четири врати.

В момента Macan е най-малкото SUV на Porsche. Моделът дебютира през 2013 г. и се оборудва с четири- и шестцилиндрови бензинови двигатели с обем от 2.0 до 3.6 литра и мощност 237-400 к.с. Предлага се и 3.0-литров дизел с 258 коня.

Подробности за съществуващото Порше Кайман , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kofti

    1 1 Отговор
    VW Beetle anyone?
  • 2 оня същия

    0 2 Отговор
    нищо няма да стане щото VAG си заминават