Last news in Fakti

29 Декември, 2015 11:59 4 367 0

BMW разтяга X1 по китайски вкус

  • bmw-
  • x1-
  • lwb-
  • китай
BMW разтяга X1 по китайски вкус - 1

Китайците не се славят като най-едрите хора на планетата, но изпитват неудържимо влечение към дългите автомобили. Ето защо почти всички производители, които държат на пазарен успех в Поднебесната, разработват версии на колите си с увеличено междуосие.

Поредната жертва на тази тенденция ще стане най-малкият кросоувър в гамата на BMW. Патентни изображения на удължената X-единица бяха публикувани от сайта PCauto.

BMW разтяга X1 по китайски вкус

X1 LWB ще превъзхожда с около 100 мм стандартния модел, който е дълъг 4 439 мм и има междуосие от 2 670 мм. Разтегнатото SUV ще се оборудва с 2.0-литров бензинов турбодвигател, съчетан с осемстепенна автоматична трансмисия. Мощността не се уточнява.

Все още не се знае и кога започват продажбите на новата модификация. Едно обаче е сигурно - такава версия няма да се предлага нито в Европа, нито в Северна Америка.

BMW разтяга X1 по китайски вкус


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА