Last news in Fakti

8 Януари, 2016 01:00 2 950 1

Планинско по японски - Motorhead Hill Climb част втора

  • motorhead-
  • hill climb-
  • планинско изкачване-
  • япония

Едно нещо заслужава адмирации в източните култури и това е отдадеността към нещата, които правят. Това е и основната причина за създаването на видеоклипове като този. Неописуемата гледка от два култови болида от Формула 1, карани подобаващо, е възхитителна, особено ако това са машините на Lotus и Benetton от класическите години на шампионата, когато болидите се чуваха и създаваха емоции. Както и в първия клип, и тук присъства един от пионерите в дрифта - Кавабата, но вече той си партнира със звездата от американския Formula Drift - Кен Гуши. Уличните машини са представени от Lotus Evora 400 и редкия Aston Martin Vantage GT3 Special Edition, а пистовите от два GT-R и състезалния прототип на Porsche - 962, което също не е нещо често срещано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дрифтажия

    0 0 Отговор
    Една малка дупка в асфалта и тия двамата са в пропастта долу!
    И аз съм дрифтил в планината, но когато няма движение насреща е много по-лесно! Ако добавим и мокър асфалт плюс сняг тия трябва да имат много големи застраховки живот!