Last news in Fakti

25 Януари, 2016 07:15 2 617 0

Автомобилът на Джеймс Бонд - Aston Martin DB10, се продава

  • aston martin-
  • db10-
  • джеймс бонд-
  • кристис-
  • търг-
  • аукцион

Световноизвестната британска аукционна къща Кристис ще организира търг в чест на 24-тия филм от поредицата за тайния агент 007. В него, освен 23 уникални аксесоара участвали в поредицата основна атракция ще бъде специално създаденият за Spectre, DB10. Той е изработен изцяло ръчно от специалистите на марката и е единственият от произведените 10 броя, който има правото да се движи по пътната мрежа.

Автомобилът се задвижва от 4.7 литров V8 снабден с шестстепенна ръчна скоростна кутия. Шасито е изградено предимно от въглеродни влакна, а интериорът на DB10 е комбинация от висококачествена кожа, алуминий и в него също присъстват въглеродните нишки. В него, обаче няма и помен от хайтек играчките на МИ6, които можем да видим във филма.

Автомобилът подписан лично от актьора Дениъл Крейг се очаква да бъде продаден за между 1 и 1.5 милиона паунда. Хубавото в този случаи е, че всичките приходи от търга ще бъдат дарени за благородна кауза - международната хуманитарна организацията Medecins Sans Frontieres, която е и
нобелов лауреат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА