Last news in Fakti

3 Февруари, 2016 10:18 7 039 6

Запознайте се с Volkswagen Ameo

  • volkswagen-
  • ameo

Компанията Volkswagen показа първия модел в своята история, който е специално разработен за индийския пазар. Четиривратият малък седан се нарича Ameo и представлява скъсен вариант на седана Polo, който в Индия се продава под името Vento. Новият модел беше представен официално на изложението Auto Expo в Ню Делхи, като бяха разкрити и основните му характеристики.Двигателната гама на Volkswagen Ameo включва един бензинов и един дизелов мотор. Бензиновият е трицилиндров и е с работен обем 1.2 литра. Мощността му е 75, които се предават на предните колела през петстепенна механична скоростна кутия. Седанът е достъпен и с турбо дизел с обем 1.5 литра, който работи и със седемстепенната DSG автоматична трансмисия на концерна.В списъка с оборудване са включени ABS, предни въздушни възглавници, круиз контрол, климатик, както и мултимедийна система с поддръжка на интерфейса MirrorLink. Продажбите на Volkswagen Ameo ще стартират в Индия от втората половина на 2016 година. Седанчето ще се продава на цени в диапазона 550 000 - 870 рупии, което се равнява приблизително на 8 100 - 12 800 щатски долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жо

    2 3 Отговор
    Този модел е разработен съвместно с отдела по дървообработка
    Типично за wv 0% чар....

    Коментиран от #4

  • 3 Стоян Стоянов

    2 0 Отговор
    чудесна идея, ама Дачия отдавна го правят това!
  • 4 Владо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жо":

    Когато една кола трябва да е евтина (преди всичко), то обикновено й липсва чар. На пазара в Индия тя трябва да се конкурира с местния шедьовър Тата Нано, която е доста достъпна, но и много по-евтино направена. Така че, WV ми се струва че предлагат много кола за тези пари. Направо си е премиум клас. Не ги мисли много. Винаги са правили отлични автомобили а и са имали правилна стратегия за пазарите.
    Просто няма как нещо да се харесва на всички
  • 5 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Отпред добре, отстрани бива, но отзад можеше да се постараят!
  • 6 Баба ти

    1 1 Отговор
    Егатииии и ладата!,,Тази кола е почти толкова извратена колкото Фиат мултипла.Да им е честита на новите собственици.Аз ще си карам автомобила 3-та ръка пък нека някои си мислят че гроздето било кисело.