Last news in Fakti

7 Март, 2016 12:31 98 815 148

Новата УАЗ-ка с ужасен интериор

  • уаз-
  • 452 / 3741
Новата УАЗ-ка с ужасен интериор - 1
Още миналия месец УАЗ обяви, че е приключил с обновяването на един от знаковите си модели УАЗ-452 / УАЗ-3741. Става дума за товаро-пътническата версия на УАЗ, която руснаците разговорно наричат "Буханка" (горната снимка). Този модел отдавна е доказал качествата си като високопроходима и многофункционална кола, но по отношение на комфорт УАЗ-ката отстъпваше много.Новата УАЗ-ка с ужасен интериор
Очакванията бяха, че интериорът ще бъде съществено модернизиран, но в крайна сметка те не бяха оправдани. Порталът Авто Mail публикува снимки от новия салон на автомобила, а за това как реагират руснаците на модернизацията може да се съди от коментарите под статията на Авто Mail, които са 1500.Новата УАЗ-ка с ужасен интериор
Интересното е, че болшинството от тях са истински шедьоври. Подигравките валят една след друга, като потребителите призовават италианските дизайнери да се поучат от новата интериорна визия на УАЗ, както и упрекват портала, че пуска снимките, защото от Land Rover щели да изкопират всичко. Други оприличават новия интериор с този от колите от лентата "Лудия Макс: Пътят на яростта".Новата УАЗ-ка с ужасен интериор
Иначе самите специалисти от УАЗ заявяват, че са усилили рамата, което е повишило якостта на каросерията, подобрени били и шумоизолацията, и вибрациите от двигателя, като е направена и доработка на интериора. Тази доработка включва нови седалки, а блокът от четири циферблата е ликвидиран за сметка на доста остарялата концепция със средно разположен общ прибор.Новата УАЗ-ка с ужасен интериор

На предния панел са се появили и ретро бутони, чрез които се включват и реотаните за подгряване на седалките. Воланът също е нов, но от снимките и това не личи. Самото качество на сглобката също е под сериозно съмнение, при това съдейки само от снимките. Въпреки всичко това обновената УАЗ-ка постъпва в дилърските центрове с по-високи цени.

Научете подробности за всички модели на UAZ  ТУК

Сравнете моделите на UAZ  ТУК


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 jambazina

    7 6 Отговор
    Тия снимки са правени преди сглобяване на арматурното табло.

    Коментиран от #2, #106

  • 2 Миро

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "jambazina":

    Ще ти се
  • 3 ari

    0 3 Отговор
    Аре, коментирайте бе!
  • 4 Sasho

    47 1 Отговор
    Това може би си остава единствения автомобил за далечния север и изток, където няма сервизи, няма части, няма дори и хора, и всичко трябва да може да се оправя само с чук.

    Коментиран от #137

  • 5 гг2

    45 2 Отговор
    Според мен този автомобил трябва да е такъв какъвто е ! На мен лично ми харесва и съжалявам ,че нямам възможност да си закупя един такъв чисто нов !
  • 6 no koment

    40 3 Отговор
    колко ли струва нова? и аз бих си взел. кой ти търси лукс при тая кола? така както я оплюват още 20 години ще я продават такава.
    провизиите и всичко необходимо за хижа Мальовица с такава се качва нагоре. по каменистите кози пътечки. или някой си въобразява , че с паркетно возило за стотици хиляди левове ще победи природата? :))))))))))))))

    Коментиран от #22

  • 7 Анастас Анастасов Хх

    30 3 Отговор
    Грубой, но здравой
  • 8 binjiri

    34 2 Отговор
    Странно,но и на мен ми харесва,представете си една яка навигация,лебедка,готин багажник,халогени,шнорхел...и после право в гората.
  • 9 Гост

    38 3 Отговор
    На пръв поглед "напънала се планината и родила мишка", но като се замисля именно така изглежда истинската практичност, минимум неща, които може да се повредят и да те оставят в калта. Толкова вече свикнахме с модерни паркетни, булевардни и не знам още какви псевдо всъдеходи, че истинският такъв ни учудва
  • 10 Попе

    7 13 Отговор
    Автомобилът е подходящ точно за харесващите руска техника. Абсолютно пасва на средностатистическия профил.
  • 11 гоп

    18 1 Отговор
    Руските ни братя са велики, безкомпромисно решение на за източноевропейските ни пътища!
  • 12 rewfas

    32 2 Отговор
    много си прав човек. качвай се на Мальовица по кози пътека и изведнъж чувам зад мен звук от двигател, обръщам се и гледам УАЗ-ката смело върви напред.
  • 13 За Путин

    23 2 Отговор
    Това е една от най-добрите руски машини. Ще си поръчвам скоро.
  • 14 bozo

    24 2 Отговор
    Сещам се за вица дето японците гледайки ГАЗ-ката коментирали "Ейй какво ли не правят тия руснаци, само за да не строят пътища!"
  • 15 Чи ко толко

    12 2 Отговор
    Велика! Ако е около 7-8 хил. евро искам една!
  • 16 999

    6 7 Отговор
    Яки заварки, нема никога да се чупи и въздуховода за парното е яка работа. Винаги може и по-зле
  • 17 селянин

    12 2 Отговор
    Карах в казармата 6 месеца точно същата УАЗ-ка Велик автомобил Служих в Пловдив на Асеновградско шосе имаше шато стигнахмекола за локомотивни машинисти ние бяхме ЖП воиски Използвахме го за медицински командирски всякакъв друг вид.........Някъде юни месец 1979г докараха един воиник от гара Подуене беше в закован ковчег ммомчето беше от с Скобелево ,там трябваше да го погребем с почести ама когато стигнахме селото пътя свърши и нагоре до гробишата по баира Та така Много малко автомобили могат да направят това...............
  • 18 Людо

    4 15 Отговор
    Остави настрана средно разположения панел..и копчетата от москвич от 1985.. Проблема на този автомобил е в комфорта на водача и пътниците.. и който е карал това чудо на руската мисъл знае .. Много е тясна-ергономия на волана спрямо позицията на водаяа е -1о..когато завиваш волана лактите ти удрят по страничния прозорец а тялото ти е сгънато на скоба за да се събере на седалката. Проходимостта е перфектна но не подгряването а парното да направят като хората.. и да я изолират добре и кокпита да е мааалко по-голям от курника на баба :) ако и скоростния лост е на място, което е удобно за маневриране, а не да е на най-неправилното и невероятно място :)..абе руска му работа.. Не е нормално в това ултра технологично време да се излиза с коли морално остарели дори преди първото си дефилиране преди 30 години :)
  • 19 Бате Цецо

    25 2 Отговор
    УАЗ-ката изглежда спартански, но ако някой каже, че е възможно да се направи проходима, евтина и луксозна машина няма да му повярвам. Трябва да се пожертва нещо и руснаците са се отказали от това от което най-малко има нужда подобен работен кон.
  • 20 Чу Гун

    3 22 Отговор
    Супер! Скоро ще достигнат технологичното развитие на запада от 70-те. Другари и другарки, мятайте се на промо УАЗките докато не са се похарчили.

    Коментиран от #133

  • 21 Хаха

    2 8 Отговор
    Този зелен LCD дисплей при километража, някак не се връзва там. Гледайки подмяната на агрегати с китайски и пониженото качество на изработка, смятам че нито е надежден нито, че всичко му се оправя чук... https://www.youtube.com/watch?v=J6svzFhN4ng
  • 22 Бате Цецо

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "no koment":

    Цени започват от 389.990 рубли в Русия при курс 72 рубли за долар. (около $5400 базова цена)
  • 23 onq s konq

    21 1 Отговор
    Има тука едни злобни хора,които бизотговорно определят УАЗ-ката като "грозна"...АМИ ТЯ ВИНАГИ СИ Е БИЛА ТАКАВА,ТЯ ТАКА СЕ Е РОДИЛА!Все едно на някое животно да кажеш че е грозно.../сещам се за тасманийския дявол:)/...А колко сме грозни НИЕ пък в неговите очи-бедна ви е фантазията!

    Коментиран от #104

  • 24 Джон Смит

    22 1 Отговор
    Това е кола за гора и липса на път и най- вече НЕ за"Правилния" сервиз! Всеки малко технически грамотен, да си я подържа! Някой защо не гледа оф роод колите, 99,9% са 20годишни, та е повече! Да ти светне някоя лампа и да не можеш се прибра от пустошта!
  • 25 Смях

    2 16 Отговор
    Смях!
  • 26 NEMAMISUL

    1 11 Отговор
    да ама поне тая лампа до няква степен ще ти каже какво и е,а тук вадиш наръчника на тракториста и почваш с големия чук.

    Коментиран от #34

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ВДЮК

    11 4 Отговор
    Предпочитам да карам този руски боклук,от колкото неудобния и мизерен немски автомобил,който вози като месомелачка.

    Коментиран от #147, #148

  • 29 Жожо

    8 3 Отговор
    Я кажете колко от вас са карали УАЗ - ки :) :)
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Vasik Atanasova

    20 2 Отговор
    НО ПЪК КАКВА ПРОХОДИМОСТ ИМА ТАЗИ ХЛЕБАРКА
    МИНАВА ОТ ВСЯКЪДЕ
    ТЯ НЕ Е НАПРАВЕНА ЗА ЛУКС
    А ЗА ТРУДНО ДОСТИЖИМИ РАЙОНИ
  • 33 Стар дърт пън

    12 4 Отговор
    Карал съм ГАЗ51, ГАЗ63, ГАЗ69, УАЗ 469 - и сега, УАЗ-452 - 2 бр - защо Буханка - не ставайте глупави - хубави са ""били"", но каменната ера отдавна е свършила - сега погледнете къде са тракторита и комбайните в света - Един японец казал - КАКВО ЛИ НЕ ИЗМИСЛЯТ В рУСИЯ, САМО И САМО ДА НЕ ПРАВЯТ ПЪТИЩА - И не забравяйте - Все пак това е най-голямата по територия държава в света...
  • 34 Ст пън

    13 1 Отговор

    До коментар #26 от "NEMAMISUL":

    Като си неграмотен вадиш наръчника и чукът - иначе тези коли са прости, ама не са за прости хора...

    Коментиран от #85

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Россиянин

    0 8 Отговор
    Ако не за Русия и руснаци, българи ли - за дълго време, за да умре от глад, са мъртви създание! Вие, руснаците ние трябва обувките на краката си с езика си измиване за това, което те храня, бедност български. Същества, които неблагодарни. Можете Путин трябва да се молим!

    Коментиран от #38, #39

  • 38 Калоян

    4 6 Отговор

    До коментар #37 от "Россиянин":

    Ти Россиянин-о , вземи се разкарай от България. Ограничен си почти колкото е грозен интериора на новата УАЗ-ка, ако ме разбираш.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ДИДКА

    3 10 Отговор
    Я купувайте вранглери и се меткайте къдет си искате! Кви уаз-ки кви праски?
    Вранглера ю джей минава навсякъде и е страшно удобен и ергономичен!

    Коментиран от #68

  • 42 123

    3 2 Отговор
    Много прост народ в тая държава бе начело с Бай Бай и коментарите му.Хак да му е на този глупав народ.
  • 43 Провинциалист

    5 12 Отговор
    Защо в този сайт ни занимават непрекъснато с толкова изостанала във всяко отношение страна,като Русия?

    Коментиран от #45

  • 44 Нафарфорий

    5 7 Отговор
    проходима, непроходима не знам, но в африка людете са само на defender и квот се потроши слагат една клечка и готово. Така че не ми говорете за здравина!

    Коментиран от #132

  • 45 ЧУБРИЦАТА

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "Провинциалист":

    ДЕЧКО ЛЕГАИ ДА СПИШ НЕ Е ЗА ТЕБ ДА РАСЪЖДАВАШ

    Коментиран от #58

  • 46 гост

    13 1 Отговор
    Тази кола не гони лукс и удобства. Не е направена да си возиш г**а в нея и да обикаляш моловете. Това е кола за работа на трудно достъпни терени, дълбоки калища и т.н. Градските джипчета не могат да минат от там, дето уазката минава.
  • 47 БОБИ 62

    12 1 Отговор
    Ее........ това БЪЛГАРИТЕ сме си е..ли ма..та !!!!! Дай ни да мрънкаме, недоволстваме, оплюваме, да даваме оценки и съвети за неща ,които въобще не са ни ясни и още куп подобни най ни бива. Спрете се бе хора !!! Стига с тази омраза !!! А пък става ли въпрос за нещо Руско и................край пълно отричане или пък възхвала до небесата !!! В случая не виждам топлата вода ли ще откривате, какво ли ? Един всъдеход грозен колкото си искаш и в същото време здрав, непретенциозен и вършещ прекрасно задачите за които е създаден ! Това не е джип да си возиш задника а кола за работа в трудни терени където и поддръжката на техниката е проблем !!! Не се гони нито лукс нито комфорт, важното е да работи безотказно а ако се наложи вечерта направо я измиваш с маркуча от вътре и край . То и за това е толкова спартански оборудвана . Аз лично не бих си взел такъв автомобил но ако някой работи в тайгата сигурно би избрал точно него ..................та така .
  • 48 хааааааааа

    2 3 Отговор
    хахахааааа, верно тия са големи зверове!
  • 49 Шрапнел

    11 2 Отговор
    Бих се съгласил с всички, които предпочитат Лендроувър Дифендър пред този руски боклук. Само че отворете си мобиле.бг и вижте колко струва втора употреба. Хайде, видяхте ли?! Сега да поговорим за класът автомобил, цената, леснотата на ремонт, резервните части и колко е пълен вашия джоб. Какво искате за парите си, по дяволите, нов ренглър ли?! Нова Тойота Секвоя, Хайлукс, Тундра, Рав4?! Колко от вас ще си позволят дори Дачия втора употреба, та са тръгнали да плюят един сносен за цената си автомобил?! Питам и отговорът ми е ясен! Българинът е свикнал да търси само най-качественото, но да плаща най-малко възможното, поради което после се оправдава - "абв, можеше и хубаво, ама не стигат парите".
  • 50 дарак ръждавейка

    6 13 Отговор
    ТАЗИ УАЗ-КА Е СЪЗДАДЕНА ЕДИНСТВЕНО ЗА ЛИНЕЙКА И КАТАФАЛКА ЕДНОВРЕМЕННО ДОКАТО СТИГНЕ НА АДРЕС ДО БОЛНИЯТ ТОЙ МИЛИЯТ СЕ СПОМИНАЛ И ГО КАЧВАТ В ТОВА ФРАНКЕНЩАЙН ЧУОВИЩЕ И НАПРАВО В ГРОБИЩАТА.
  • 51 Кофата

    2 8 Отговор
    НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГИ ГРЪМНЕ ТЕЗИ БЕ?
  • 52 Yas

    1 3 Отговор
    Браво, много хубаво е станало... Голяма работа е руския народ :)
  • 53 Папур Шпеков

    2 7 Отговор
    "На предния панел са се появили и ретро бутони, чрез които се включват и реотаните за подгряване на седалките."

    Муахахахаха. Вие сериозно ли бе? Къде ги видяхте тези екстри в това "нещо"
  • 54 Иван Господинов

    4 6 Отговор
    Огромна крачка напред е монохромното зелено дисплейче с часовника. Даже отстрани има скали за температура и ниво на бензина директно изкопирани от Нокия. Даже може да са ползвали рециклирани стари нокии.
  • 55 Десислав Попов

    3 7 Отговор
    Дори самите руснаци не понасят тая кочина...
  • 56 реалист

    11 3 Отговор
    Комфорт и ергономичност - 0.Шумоизолация-0.Екстри-0.Двигател и трансмисия вият като куче.Дизайн-0.Но искам да ви разкажа,че три години такава "Буханка" ни возеше до един военен обект навръх планината.Няма зиме ,няма лете по три пъти на ден се качваше и слизаше от върха при изцяло заледен път(караше с две гуми в канавката),сняг близо 50см,със стоковите гуми и различни шофьорчета идиоти.През това време нито веднъж не влезе в бокса за ремонт на ходова част или двигател и нито веднъж не закъса при лоши атмосферни условия.Ремонтно пригодна от всеки начинаещ автомонтьор.Механично опростена.Това е.
  • 57 газ 69

    11 3 Отговор
    За това за ,което е предназначена е перфектна, не и трябва нищо друго!Който иска лукс в гората, да си купи Q7 и да не мрънка ,като вдовица за краставица!
  • 58 Провинциалист

    7 4 Отговор

    До коментар #45 от "ЧУБРИЦАТА":

    Чубрик,аз съм на 65 год. и съм се нагледал и наслушал на руската тъпотия и простотия.Това и за катафалка не става.Имах колега,капитан на кораб-бог да го прости,върл русофил.Наложи се да отиде в Русия за получаване на руски пътнически кораб за река Дунав.Като се върна,беше върл русофоб.Нямам време и място за подроности,но сам можеш да си обясниш причините,ако си умен,ама надали.И причината не е кораба,а руснаците.А кораба в момента е в Унгария,казва се "Видин"- руски боклук отвсякъде.Обичай България и българите,а не Русия,Америка или която и да е друга страна.А да харесваш назадничавостта е ретроградно.Айде изчезвай по течението!
  • 59 tost

    9 3 Отговор
    Колата е направена за Сибир и намен лично ми харесва :)
  • 60 PROFESIONALISTA

    7 1 Отговор
    Тази джипка е идеална за евтин и непретенциозен транспорт по черни горски пътища, но на нормален път със съвременна интензивност на движението, е просто гарантиран убиец на пътниците и шофьора дори при най малката катастрофа.... А защо да я подобряват въобще- както се казваше в една реклама-съпоставка на лада 2105 срещу БМВ- "СОВЕРШЕНСТВО НЕ ТРЕБУЕТ ИЗМЕНЕНИИ"
  • 61 123

    9 3 Отговор
    Произвеждат и коли и космически кораби. Мълчи и трай ,когато и едно нещо не си направил като хора...
  • 62

    1 5 Отговор
    "копчета за подгряване на седалките", то кола няма ама има подгряване на седалките.......
  • 63 Пешеходец

    9 1 Отговор
    Карал Съм стария модел УАЗ 452 и джипа УАЗ 469.В заводски вариат са страшно проходими прости за потдръжка непретенциозни и идиотоустойчиви машини.Но както каза колегата по-долу "проста машина но не е за прости хора" макър че може и да се поспори по въпроса.Много простотия и простаци понасят тия машини.
    За комфорт............ако си го създадеш.......но не е много лесно.
    Но пък паснете ли си ще те закара до края на света.Не случайно има израз:Там от където не минава нищо се минава само с УАЗ.
    Дано с тия подобрения не са ги прецакали.

    Коментиран от #90

  • 64 диан

    5 4 Отговор
    добре де тия идиоти
    не виждат ли какво се произвежда?
    колко да е проходима?
    прасетата дето се врът в калта да си я карат
  • 65 onq s konq

    0 4 Отговор
    Прави впечатление изваяното В КРЪГ кормило...Лошото е че НЕ Е УПОМЕНАТО то ЗА ДЕСНИТЕ ИЛИ ЗА ЛЕВИТЕ ЗАВОИ Е?А спирачките КОЕ ОТ 4-ТЕ КОЛЕЛА СПИРАТ?
  • 66 бургас

    1 3 Отговор
    Няма какво да се учудваме, тая уазка и след 100 години пак ще се произвежда и пак ще си е същото дърво отвътре. Правена е от руснаци за руснаци.
  • 67 rus

    2 2 Отговор
    Това е груба машина.МА-ШИ-НА.Друго не и отива.Отделно,че страната е голяма и всичко и отива,както се казва в песента
  • 68 Simeon

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "ДИДКА":

    Ю Джей не съществува, има Уай Джей (YJ)
  • 69 гост

    4 0 Отговор
    Защо подяволите има лампа Check Engine? Кому е нужна! :D
  • 70 бойко

    0 2 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=4TyM7a7keh8
  • 71 гост

    8 1 Отговор
    Идеална си е... Като я освиниш след някой горски преход, пускаш водоструйката и пердашиш на ред... Няма да се притесняваш за салон, табло, превключватели, бутони..:))) Дурако устойчива МАШИНА... не автомобил, защото няма нищо общо, а просто проходима машина!
  • 72 Дядо поп

    8 2 Отговор
    Това е кола за каране,а не диван или пък хол с гуми.
    Ако ми трябват удобства ще си стоя в къщи пред тв .
    Това не МПС за по.ерковци,който ги страх от мухи или
    кал.
  • 73 balboa

    2 6 Отговор
    ТОва е истински ковчег на колела,грозно и гнусно като всичко руско

    Коментиран от #76

  • 74 Учителя от Швеция

    2 1 Отговор
    Това е ученическия бус на децата от Швеция.Там понеже е много студено с такава машина ги карат на даскало :)
  • 75 ghost navigator

    3 6 Отговор
    Не УАЗ-ка,а ужаска
  • 76 tost

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "balboa":

    Не бих казал същото за рускините,стройни и хубави са защото не ги правят с ръце . ;)
  • 77 асд

    6 3 Отговор
    Ужаската е №1! Който иска гъзария да си купува модерните паркетни манекенки с кашкавалено окачване, който иска да ходи в Сибир си взима УАЗ!(и който може да си го поддържа разбира се, от клавиатурата малко трудно се сменят полуоските на УАЗ'а )

    Но това няма как да го знаете нали :)

    Коментиран от #81

  • 78 стоян георгиев

    7 4 Отговор
    гледам доста фенове има тази каруца ,та искренно ви пожелавам само уазки да карате,щом толкова ви харесват :)))))))!!!!била евтина, била проходима ,била много хубава ами купуваите я тогава и си я ползваите със здраве,глупав човек и силен вятър нямат спиране !

    Коментиран от #83

  • 79 асд

    5 4 Отговор
    Че ние си ги караме бе Стояне, како се нервираш? Не ни бери дерта, по-скоро се притеснявай да не се засечем на някое кръстовище :)))))))))))))
  • 80 konq bez onq

    11 4 Отговор
    Да, грозна е. Да, неудобна е. Да, правена е с теслата. Да, трудна е за каране.
    Но, проходима е. Но, дуракоустойчива е. Но, евтина е. Но, правена е за Русия и никой не Ви задължава да си я купите.
    И най-важното - има пазар, без значение, че това е 99.99% Руският пазар.
    Повечето от вас си нямат и понятие какво е Русия на 400-500 км. на изток от Москва. Там само това върши работа и ти позволява да оцелееш.
    Какво да се прави, голяма е страната и контрастите са големи, това е просто Русия и толкоз. В Русия нещо се променя едва, когато вече не върши работа. Те самите знаят, че с автомобили няма да пробият на чуждестранни пазари и колите, които продават навън ги купуват само защото са евтини и просто вършат работа.
    Сега поне не сме ограничени да купуваме само техните автомобили, така че какво бълвате помия с килограми. Строго претеглено новините за автомобили от "Запада" са с тонове повече. Да не би да ви се чете само за Макларъни, Ферарита, Баварки и др. За да ги оцените трябва да сте информирани и за коли от сорта на УАЗ-ката иначе е просто снобизъм.
    А кой какво може да си позволи да кара пък е съвсем друга работа.
  • 81 Спонж Боб

    10 3 Отговор

    До коментар #77 от "асд":

    Ами заминавай в Сибир бе :-)

    Егати и дръгела,появили са ретро бутони,нищо подобно ,от там не са слезнали,а тези псевдо лостове,са заварявани в час по трудово обучение на пияните Казаци :-) Поредният Руски Шлеп хахаххахахаха

    Коментиран от #84, #86

  • 82 Пфффф

    3 5 Отговор
    Честно пичове....боли ме шмайзера тази скрап колко е проходима :-) По-добре кон,от колкото този мъртвец в 21-ви век :-)
  • 83 бай Стоян

    10 4 Отговор

    До коментар #78 от "стоян георгиев":

    Бре, че социолог се извъди!?!? Кога сколаса да преброиш феновете? Пък и какво правиш сред нас, сред "простолюдието"? Да не ти е жал за нашите пари или пък се нервиш, че подпираме руската икономика. Аз си я карам, където ми върши работа, а за да ида до магазина в града си имам една дъртичка ".............." (спестявам си марката, че да не се разгорят излишни спорове).
    Пробвах да си върша работата с друга, западна машина, ама работата не се оказа по силите й, а на мен не ми стигнаха сили за ремонтите й. Взех си "Буханката" и мирясах.
    Пък ти ако имаш камъни в бъбреците ела да те повозя из "моите" пътища и ще ги изкараш всичките, но ще си стигнал до точка Б, а с друга кола хем ще си останеш с камъните, хем ще си някъде между точка А и точка Б.
  • 84 дса

    8 0 Отговор

    До коментар #81 от "Спонж Боб":

    Трябва да си доста зле, за да обиждаш мръсно заради куп ламарина, независимо дали е руска или американска. То, липсата на акъл и възпитание си личи отдалеч. Лошото е, че такива като теб си мислят, че са безсмъртни и безнаказани и карат като идиоти, а докато се претрепят, току-виж затрили и някой друг.
    А може би избиваш комплекси след поредния поглед в огледалото и ужаса от акнето, дето те е нацвъкало а?
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 асд

    8 5 Отговор

    До коментар #81 от "Спонж Боб":

    Коуега, нали знаеш, че всеки обижда на това, което той самия най-много се засяга :))))))))

    Плюете УАЗ'а защото никога не ви се е налагало да го ползвате. Грозен, ръбат, неудобен - така е!
    С гаден карбуратор, обикновено без спирачки, с убийствен луфт в секторната кутия... и хиляди други недостатъци... но с едно предимство, което никога няма да разберете.
  • 87 Галант

    5 5 Отговор
    На нея интериор не и трябва -"Машина для бездорожия".
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90

    0 2 Отговор

    До коментар #63 от "Пешеходец":

    Аз бих казал:.....се минава само с Jeep Wrangler,но всеки с мнението си.....
  • 91 МАТКАПА

    2 1 Отговор
    НА ЖИВО ВИЖЖДАЛЛ ЛИ СИ Jeep Wrangler ЧЕ СИ СИГУРЕН КАК МИНАВА ТОЯ ДРЪГЕЛ ЧЕ ТИ СЕ ИСИПЯТ БЪБРЕЦИТЕ
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 колега

    5 3 Отговор
    .....колега това е жипката на селските цървули.....
  • 94 Ахмак

    7 1 Отговор
    Преди години карах Руска техника наречена Газела ,е няма такава беда почти ежедневно нещо се чупеше по нея а майстора който и правеше ремонтите ме убеждаваше каква желязна машина е . След почти половин година същия майстор си купи Мерцедес - 190 с моите пари а аз за да не фалирам я махнах . Руснаците са признати само да правят оръжие .
  • 95 Ахмак

    4 0 Отговор
    НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО то го гони носталгия , А ПИТАЙ ПАТИЛО .
  • 96 ЦЦЦ

    6 2 Отговор
    Картината е трагична, но бай Ганя хвали, хвали...
  • 97 БАЙ ГАН4О

    2 6 Отговор
    Колата е супер,щом ги пуснат на пазара ще си купя една
  • 98 аз съм

    4 1 Отговор
    аз съм гюнеш седмото сергия на пазара продавам на утито тигана и вибратора на ивана и че си купим този неземен руски дзвер за имиджа на султана
  • 99 трошляк

    4 1 Отговор
    хората купуват и такива самоходки, които не са за пътища, но това със сигурност не е автомобилна индустрия
  • 100 Niko Rosbergo

    4 4 Отговор
    Еееех горките хорица - в Русия са най изстрадалите от целия соц лагер туй е всичко друго но не и автомобил - карал съм ги правил съм ги .............знам за ко става въпрос пробегът му до всеки текущ ремонт е 50км а до основен 10-15 хил км
  • 101 Вери гууд

    6 3 Отговор
    Критикувайте и плюйте колкото си искате, това Ви остана!
    Карайте издъхналите западни чупардаци, купувайте им скъпи произведени в чужбина части с мизерните си заплати, но в никакъв случай не се качвайте в руска кола с ужасен интериор.
    Сериозно Ви говоря!
  • 102 Пешеходец

    8 3 Отговор
    Умници.....това не е автомобил за гъзария пред кафето и за стрийтрейсинг.Това си има точно определено място.Мястото е там където гъзарските кенефи за шест цифрени суми ще са безполезни и тотални мъравци.
    Нека хората дето ги е хващал дъжда на плажа на Кара Дере да кажат с какво са ги вадели от там? Дали с Вранглер Q7 X5 или с дърти разкапани друсащи Ужаски.Да всички тия умират долу само УАЗ-а е спасението.За това не плюите по нещо което ще ви извади от калта и може би ще спаси и живота ви.Защото то може и за това е направено.

    Коментиран от #103

  • 103 офроудър

    1 4 Отговор

    До коментар #102 от "Пешеходец":

    направено е за моргата надин

    Коментиран от #110

  • 104 Георги Симеонов

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "onq s konq":

    Е да де ама животно не се произвежда, не се създава, то се ражда такова каквото е, както и при хората, докато при автомобилите, тях ги правят хората и могат да бъдат такива каквито ги направят в тоя случай... боклуци !
  • 105 Telecentar

    3 0 Отговор
    Еваларка на Руснаците!!! Най-на края нещо ново, което е като старто само че ново хахаха!!! Уникален интериор ако питате мен няма нищо...излизшно! Пак казвам ЕВАЛА!
  • 106 ампиликуку

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "jambazina":

    1 година служих в СВ в подобна морга и че върви на всякъде е вярно но как друса и смърди на бензин вътре също е вярно,също така през 2-3 дни трябваше да се ремонтира нещо понеже е ,,сделана,, а не направена въобще все едно да ъпгрейнат Шпагина и ТТ и да ми ги хвалят че и на висока цена но който си пада по боклуци и има бол пари нека ги купува!!!
  • 107 Николаус Ото

    5 1 Отговор
    Не съм от тези, дето цял ден киснат по форумите, но сега не се сдържах. Вие разсъждавате от гледна точка на мангизите, а не от тази на техниката. Не разбрахте, че няма лоши коли. От най-старата и неизвестна кола до най.новата - все е човешко творение, все си е изобретение, усъвършенстване. Вложен е потенциал, остроумие, малко или много находчиви конструкторски решения. Поставете се само веднъж на мястото на този, който създава колите, а не само откъм страната на доволния потребител с пачка в джоба!
  • 108 точна

    4 3 Отговор
    -Аз ако бях техническият ръководител-автоинженера на това фантатично творение като ужаската щях немедлено да си гръмна тимберицата със зачисленият ми макаров!!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Пешеходец

    9 3 Отговор

    До коментар #103 от "офроудър":

    Незнам какъв офроудър си но явно си от тия дето полянката зад понелката е страшно преживяване.Защото Съм виждал доста изражения на "офроудъри" като ги извади от снега нещо такова на цената на смяна на филтрите на скапарските им щаги.Вервай Ми израженията на лицата им са неуписуеми.Първо е насмешка и недоверие близко до подигравка но прикрито от страх а след спасяването почуда възхищение и даже завист че нещо на цената на две бутилки марково уиски върши повече работа от глезотия за шест цифрена сума.
    Ама то и за това е създадено.За това не сравнявайте не сравними неща.Това е машина на цената на комплект гуми на паркетник която може да си позволиш да изхвърлиш след като си свършиш работа.
  • 111 офроудър

    2 4 Отговор
    забележете формата на уаз-ката тя е такава защото отзад точно си побира резервните части като окачване заден и преден мост скоростна кутия пружини и т.н.мен ако питате не и трябва изпусквателна система ауспух тип-ремус така ще ръмжи средно между А-ем-Джи и БраБус
  • 112 рамбо три

    3 1 Отговор
    Това е кола за военно време, да могат да ги произведат лесно и в големи количества, за това са толкова елементарни, идеята е да могат да ги използват, докато не се пуснат ядрените бомби и всичко приключи, т.е., не са проектирани да изкарат много дълго.
    Формата е такава, защото трябва да се вмести в други превозни средства, примерно в самолет, ако се прави десант.
    Това МПС въобще не е за цивлина употреба!
    Не знам какво толкова се коментира, то всеки му е ясно, че за този кашон, няма място в града.
  • 113 монтьоро

    4 1 Отговор
    Ужаска-ври кипи лагер не топи автамати нет манивели пет харошая машина руская машина.

    Коментиран от #116

  • 114 ssssss

    1 4 Отговор
    Има ли са остатъци от стари Рено-та и са ги вложили в интериора. Тези копчета ми са познати. Здрава машина е има такива 30-40 годишни още по пътищата. Ако ти трябва такава машина не е боклук, но ако не ти трябва си е. Ама ако не ти трябва AMG и то е боклук с този клиърънс ще даваш пари за 2 уазки всяка седмица по нашите пътища а пък с тези 30-40 на 100 км и то при наличие на START/STOP система може и по 3 на седмица да купуваш.
  • 115 Роман Ценов

    3 0 Отговор
    Какво толкова не е зле.
  • 116 Пешеходец

    8 2 Отговор

    До коментар #113 от "монтьоро":

    Много си прав за някой неща.В казармата карах УАЗ 469 возех командира на ескадрилата.Бензина беше някаква адска смес от нейзвестно количество бензин и много много керосин.С тая смес тая гад палеше сутрин при минус 15 градуса на манивела от половин оборот на вала.Налягяне на маслото почти на нула строши два диферинциала от пилене на гуми и дрифт по бетона на пистата но мотор не мърдаше.Комфорт може да няма но Съм сигурен че при еднакви условия на експлоатация и потдръжка ще загроби много от скъпите паркетници и кафе "офроудъри".
  • 117 фен на УАЗ

    6 0 Отговор
    комбинирано гори 15 на 100 при асфалт и добри метеорологични условия а при по лоши , джоба започва да шава сериозно.Ако държавата плаща горивото както беше едно време,няма лошо да се кара и да се правят офроуд приключения ;)

    Коментиран от #122

  • 118 чук и гег

    4 0 Отговор
    уазката нова ли е....нова е....но на поточната линия са забравили да и сложат решетка на предната маска....значи е уникат и аз искам такава да трепем пилци на мегдана.
  • 119 Бат Саше

    8 2 Отговор
    Този автомобил трябва да изглежда точно така. Това е истински работен кон, преди всичко машина и после всичко останало. Радвам се, че все още някой произвежда такива коли (то на руснаците им е трудно да произведат други). Аман от пластмски, тенекии като вестник и изгъзици в салона. Това е най-подходящия и предпочитан автомобил за Сибир. Изключително опростен, без модерни електроники, здраво шаси и мостове и може да върви с възможно най-скапания бензин.
  • 120 ОПСССС

    4 5 Отговор
    С ДВЕ ДУМИ КАТАФАЛКА

    Коментиран от #121

  • 121 бум бам

    2 5 Отговор

    До коментар #120 от "ОПСССС":

    Ланд ровара е по голям китюк ама явно не знаеш
  • 122 Пешеходец

    8 2 Отговор

    До коментар #117 от "фен на УАЗ ":

    Такъв фургон само че с мотор от ГАЗ 24-10 110к.с. с един тон товар при 0.85т от завода производител ми е давал разход 10.5л/100км като е каран смело и душмански.Прекарвал Съм товар по 2.5т с тоя дзвер моста отзад упря в шасито и това на 80км растояние. Проблем беше само управлението че предницата много олекна.С две думи машна душманин направена за душмани.
    А на офроад и тежки терени разхода на гориво се мери на моточасове не на километри.
    За информация на публиката:
    На черен път и през полето четириосен МБ Актрос 4141 Е5 2008г с 17т товар дава 74л/100км разход.На същия терен Шкода Мадара с ремарке и 26-28т товар дава 54л/100км разход.На асфалт нещата са вече леко в полза на Бенца.
    Така че не винаги и не във всичко новото е по-добро.
  • 123 мда

    3 3 Отговор
    без пари да ми я дават не я искам подарявам я на путиновците те много в българия бе колкото агентите на цруто взети заедно
  • 124 ДИМИТЪР

    0 0 Отговор
    НОВАТА УАЗ-ка:
    https://www.drive.net/b/1827795/
    http://newsinthecity.bg/7648/%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8/
    http://bradva.bg/bg/article/article-73395#.Vt-Cb-zfmol

    ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ, БЕ ????
  • 125 Кофата

    5 2 Отговор
    Ми нормално е да е с ужасен интериор , някой от вас да вижда нещо ново в този ковчег? Учудвам се на наглостта на Руснаците! Как е възможно да продължават да произвеждат този варел а още повече се учудвам на глупаците които купуват такъв микробус.
  • 126 Чукча

    8 2 Отговор
    Няма нищо,ама нищо ужасно в интериора на уазката.Важното е,че там от където мине тя малко са другите,които не само ще влязат,ами и ще излязат.А останеш ли в калта,да ти пикая на екстрите и интериора.

    Коментиран от #139

  • 127 бай Иван

    6 6 Отговор
    И къде толкова ще мине този гроб? В казармата карах такава 2 години. Ако не и паднеше кардана и изхвърчаха полуоските или се разхлабваше скоростната кутия!Въртящия момент на двигателя и е като на детска акумулаторна количка.Парното си беше лукс.Да не говорим ,че по едър мъж едва ли би успял да се вмъкне зад волана.Там може да седне само недохранен сомалиец намазан със сапун!

    Коментиран от #128, #144

  • 128 дреме ми на гуя

    5 4 Отговор

    До коментар #127 от "бай Иван":

    БРАВО БАТКА КАЖИ ИМ ГО ТОВА Е ЕДНА ГРОБНИЦА И МОРГА И НЕСТАВА ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА КОКОШКАРНИК
  • 129 Lihiq Artik

    3 2 Отговор
    Руската машина не е руска машина без веенето от оплатненията шума от двигателя Карал съм чисто нова уазка от магазина взимам я и на втория завой се разхлопва и разкърцва Хубавото на уазката е ,че е високопроходима
  • 130 boikot

    2 2 Отговор
    Преди години имахме такава,беше фургон.Както си карахме започна да дими яко вътре в "купето".Страничната врата естествено заяде и баща ни успя по някакъв начин да ни изкара.Мисля че вдигаше 40 и когато минахме през една пряспа заседна.
  • 131 Иво

    3 3 Отговор
    Старите от съветско време бяха поне наистина здрави. Трескахме се из планините с две нови-2005-2006г. Голям отпадък. Чупи се даже и шасито на едната тънко като вестник, нула антикорозионна защита- каросериите изгниха напълно а за другите неща да не говорим. Добре,че от 2007 е забранено да се внася това чудо у нас.

    Коментиран от #134, #140

  • 132 Гошо

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Нафарфорий":

    Причината да карат Дифендъри е по-скоро колониалното минало. И все пак са сериозни машини
  • 133 Чичо Сашо

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чу Гун":

    Представям си един технологичен, съвременен автомобил в условията на Крайния Север... С капсулован двигател и надпис на дисплея: спешно посетете най близкия сервиз на BMW... А той, сервиза де, е само на 15000 километра!!! 😂😂😂
  • 134 Чичо Сашо

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "Иво":

    А защо, тогава, има шоурум и представителство? Няма да давам линк към сайта, за да не правя реклама. Който иска - сам ще си го намери.
  • 135 Чичо Сам

    1 0 Отговор
    А колко ВИК дружества ги ползват още от времето на партизаните
  • 136 Петър

    3 2 Отговор
    Няма да коментирам изгледа, но на хижа Мальовица, никаква друга кола( джип SUV ) не съм виждал освен Старата УАЗ -ка!

    Коментиран от #138

  • 137 Марин

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Sasho":

    Това е единственият автомобил който не става за нищо. Само идиоти който никога не са карали такова нещо могат да кажат такава глупост.
  • 138 Марин

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Петър":

    Сложи си очила
  • 139 Марин

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "Чукча":

    Поредния русофил който никога не се е качвал в истински джип
  • 140 Марин

    0 1 Отговор

    До коментар #131 от "Иво":

    И те бяха боклуци имал съм такъв
  • 141 Шофьор

    0 0 Отговор
    Парктроник, подгрев на седалки, асистент за мъртва точка.... Добре, може ли без най-елементарните неща?

    Коментиран от #143

  • 142 Хер Отто Флик

    4 0 Отговор
    За висока проходимост има едни УНИМОГ и ЩАЕР, и то с климатици, ергономични и с добро возене, ама ушанките едва ли са чували за тях!
  • 143 Шофьори,да!

    2 1 Отговор

    До коментар #141 от "Шофьор":

    След няколко десетилетия тъпите колхозници вероятно ще се сетят и за тези екстри,които посочваш.
  • 144 Айаха

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "бай Иван":

    Имайме такава служебна, шофьора беше 160 килограма. Но къде ходихме с нея друга кола не можеше да стигне. Е тракаше и друсаше като за световно нямаше никакъв комфорт но за местата където ходихме си беше идеална.
  • 145 Коко

    1 1 Отговор
    Супер си е уазката нищо не и трябва това е автомобила с който никога не сам закъсвал и оставал в гората дори ако намеря ще си купя чисто нова
  • 146 въх

    2 0 Отговор
    верно са много зле тия шушуминги рашъните..
  • 147 ооооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ВДЮК":

    толкова ли си зле бе, пич?
  • 148 ооооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "ВДЮК":

    толкова ли си зле бе, пич?