Last news in Fakti

16 Март, 2016 07:15 4 257 7

TECHART представи злосторника Magnum Sport

  • porsche cayene turbo s-
  • techart magnum sport

Една от най-известните фирми свързани с германските спортни автомобили Porsche - TECHART представи произведението си на базата на големия SUV на компанията Cayenne Turbo S. Променената му външност е подкрепена с много въглеродни влакна, като тя включва нови брони, прагове, по-широки калници, преден капак и цели два спойлера за багажника.

Върху звуковите възможности на Magnum Sport също е положен труд, като е добавена нова спортна изпускателна система с нови накрайници, която повишава и мощността, но данни за нея не са означени. За стабилността е добавен нов модул за въздушното окачване, който намалява клиренса, както и нови 22 инчови джанти Formula IV обути в спортни гуми.

Интериорът кореспондира с външността посредством карбоновите декоративни детайли, централната конзола в цвета на автомобила, както и претапицирания в черно салон обшит с контрастни сини и бели конци. Естествено избора на материали и цветова е изцяло в ръцете на клиента, но тази комбинация е достатъчно стилна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    2 3 Отговор
    Браво, добре се е получило!Синьото по седалките е типично м...лско за ваг, а и цената ще е 200хЕ!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Опс

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    Опосумът отново мега бесен, пак коментира кола, която ще остане в безумните му опосумски мечти и винаги ще си я гледа на картинка, но само на картинка..................

    Коментиран от #5

  • 3 колош

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "опсмопсус":

    га ш си купиш кола ва бате?

    Коментиран от #6

  • 4 бучахавестинио

    2 1 Отговор
    Аз карам фиатче добло 2009 г. и съм си много доволен от него. Първи собствеик съм, а от това нема по убаво да си се испърдиш първо ти на шофьорската седалка, а не некъв друг кой знае къв европейски бег да я е опърдел на 150 - 180 хил.км. А по темата: убав е кайена ама си трее кешец, аз ако имам толкова кеш че му опърдим синия салон още у шоурума и че го платим после и че им остайм некой лев да се почепат за мое здраве.
  • 5 опсмопсус

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Опс":

    Що бе, ти ще си я купиш ли?
    Ако не можеш, аз ще ти я купя 1:18, обещавам!
  • 6 опсмопсус

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "колош":

    Не ми требе бе бате, карам служебна!
  • 7 Кобрата

    0 1 Отговор
    Ей тва ся автомобил ...ЖЕСТОК е Кайена