Last news in Fakti

11 Април, 2016 11:31 9 919 7

Aston Martin по руски

  • cardi-
  • aston martin-
  • concept 442-
  • db9
Aston Martin по руски - 1

Московското каросерийно ателие Cardi, известно с оригиналните си прототипи с техника от западни модели, ще отбележи четвъртвековния си юбилей с уникална разработка на базата на Aston Martin DB9. Британският благородник ще получи напълно нова каросерия, минималистичен интериор и панорамен покрив.

Aston Martin по руски

Cardi Concept 442 ще запази механиката на донора, чийто дизайн е дело на Хенрик Фискер. DB9 се задвижва от 5.9-литров V12 с мощност между 456 и 517 к.с., който руснаците не смятат да пипат.

Aston Martin по руски

Името Cardi нашумя през втората половина на 90-те години на миналия век с проекти като Body (механика от ВАЗ-2106), Coupe (на базата на BMW 3er), Curara (BMW 8er) и Volga-Cayenne, а напоследък ателието напомни за себе си с уникалния Bilenkin Vintage. Юбилейният Concept 442 ще бъде изработен в единствен екземпляр.

Aston Martin по руски

Aston Martin по руски

Aston Martin по руски


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инфо

    0 3 Отговор
    Възглавниците на Таката, освен в Хонда се вграждат в Тойота, Форд, GM, BMW, Мазда, Нисан, Крайслер, Субару, Митсубиши ...
  • 2 Тинки Уинки

    0 0 Отговор
    Има леки черти на Ауди Р8, ама си е красиво возило. Лошото е, че ще има малко бройки в производство. Едва ли ще останат на старо читави такива!

    Коментиран от #3

  • 3 Пешеходец

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тинки Уинки":

    Какви бройки бе пич.Чети! Хората са написали......"ще бъде изработен в единствен екземпляр"!
    Карди не правят серий а еденични бройки.
  • 4 Спиро

    2 0 Отговор
    Проекта "Volga Cayenne" ми звучи направо като виц:))
  • 5 Спиро

    0 0 Отговор
    Боже помози....
    http://www.cardi.ru/proekty/eksklyuzivnye-avtomobili/volga-cayenne/1344768528.html
    Истина е;)))
    Все пак, въпреки, че е "сбирщайн", мога да ги похваля за изпълнението.
    Супер хот-род в стила на '60-те
  • 6 citro

    0 0 Отговор
    астон мартин по руски е като дървено желязо:))))хахахаха
  • 7 раптор

    0 0 Отговор
    Хммм... На всички специалисти ще им кажа, че от европейските коли, добрата стара ладура е най-удобна за правене на секс на задната седалка! Така е устроено и космически изчислено, че женките си го просят доста често! Понякога даже предпочитат в ладата!