Last news in Fakti

24 Април, 2016 12:50 10 595 20

Руски тунинг за Mercedes-Benz GLE Coupe

  • mercedes-benz-
  • gle-
  • gle coupe 450 amg-
  • top car-
  • тунинг
Руски тунинг за Mercedes-Benz GLE Coupe - 1

Московското ателие Top Car представи пакет от доработки за Mercedes-Benz GLE Coupe 450 AMG. Руснаците показаха своята версия на немския кросоувър на салона в Женева през март, но тогава не бяха обявени никакви технически подробности. Сега става ясно, че мощността на 3.0-литровия шестцилиндров битурбодвигател ще бъде увеличена от 367 до 454 к.с., а въртящият момент - от 520 на 643 Нм.

Руски тунинг за Mercedes-Benz GLE Coupe

Динамичните характеристики на тунингования GLE Coupe 450 AMG не се съобщават. Стандартното всъдеходно купе ускорява от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250 км/ч.

Руски тунинг за Mercedes-Benz GLE Coupe

Аеродинамичният пакет, предлаган от Top Car, включва нови брони, различна радиаторна решетка, раздути калници, преден и заден спойлер, както и дифузьор отзад. доработките могат да включват елементи от въглеродни нишки, но в такъв случай цената нараства от €17 100 на €20 200.

Руски тунинг за Mercedes-Benz GLE Coupe

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    3 4 Отговор
    КАК Е ВЪЗМОЖНО държава която не може да прави коли,ДА ПРАВИ ТУНИНГ?...При това на Мерцедес:)...Че и пари искат!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Нов чо

    5 2 Отговор
    Някак си странно ми стои тази форма за Мерц. , то и за БМВ също май . Не им отива на името нещо . Според мен .
  • 3 Монго

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    При условие че тунинга е факт,защо ръсиш мозък? Ей, що е руско отзад все едно ти бърка. Абе, Путин да не ти е бил интимен приятел и да се е отнесъл грубо с теб?

    Коментиран от #7

  • 4 мдаа

    2 2 Отговор
    С тунинг или без, пак си е абсолютна сапунерка!
  • 5 Румен Янев

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Язди си кобилата и си трай!!!Все пак е крачка напред в стъпалото ти на развитие че не яздиш магаре!!!Не вземай отношение по непонятни за теб въпроси и си гледай плаката над леглото ти на бленуваното от теб веиемвие с дизелов мотор и 200 умрели коня и мечтай!!!Човек е голям колкото са големи мечтите му но при теб скоро едни дънки няма да можеш да си купиш
  • 6 Симфони

    1 2 Отговор
    За съжаление колега, оня с коня е голям човек, около 40-50г.
    Финансово горе долу независим, на кантар!
    Силно комплексиран от баварците и мерцедесите минаващи покрай него.Изкарва колата за отпуската, пести от нафта, гуми, авантаджия особенно на софрата.
    По-долу е от Бай Ганя!
    Ако беше пъпчиво момченце ОК, ама е голям човек, на който възможностите и акъла са си му толкоз!

    А мерцедесите са като напомпани прасета, всичките еднакви!
  • 7 onq s konq

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Монго":

    Значи според тебе руснака ще сложи един апокрифен чип на двигатела хна Мерца,ще изчука калниците за да ги "раздуе",ще смени броните по свой съветски "вкус" и ...ТУНИНГА ГОТОВ?!Ми то по тая логика трябва час по-скоро хората от тунинг-фирмата на Мерцедес АМГ да ги пратят на обмяна на опит в Русия,щото така изостават от живота:)Всъщност наистина ли говоря на същество,което мисли по тоя уникален начин?!...Бе ти да не си некав бежанец а?!

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Монго

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Мдааа,явно някой руснак ти е бил интимен приятел и явно е бил много груб с теб..

    Коментиран от #10

  • 9 Пешеходец

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Конярче ти някога излизал ли си от конюшнята? Щото Аз Съм виждал с очите Си какво могат Руснаците и Съм пипал с ръцете Си техни творения.
    Я Ми кажи бацковото да не си имал случайно интимно-анални отношения с някой пияни Руснаци та такава омраза към тях бре?

    Коментиран от #11

  • 10 Пешеходец

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Монго":

    Писали Сме заедно.Но щом двама питаме и се съмняваме явно верно е имал сериозно приятелство.И сигурно още не може да си седне на г.....за.
  • 11 укиъп

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Пешеходец":

    Това тук да не е порно студио бре ей! Явно вие , които натяквате сексуални коментари сами си мечтаете за тях. Това са вашите неизживяни фантазии и моля да ни ги спестите!

    Коментиран от #13

  • 12 kirqki

    1 2 Отговор
    Ех тва българина е голям философ. Всички големи дизайнери големи разбирачи. Като не Ви харесва работата на руснаците. Купете едно две GLE вложете си инженерните мисли и да видим какво ще направите. А що се отнася до дизайна на Мерцедес че всички са еднакви. Ми то винаги е било така бре и при старите модели. W124 W140 и W202 външно са еднакви. BMW дори не могат да измислят дизайн. Всичките им 7маци са еднакви за 10 години не можаха да измислят нещо сменят фаровете и големия прогрес. Мерцедес винаги ще са №1 във всичко ЗАПОМНЕТЕ ГО!!!!
  • 13 Пешеходец

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "укиъп":

    Извинявай ако с нещо Съм засегнал и попречил на интимните ви отношения с тая личност.Но друго обяснение за неговата злоба не намирам....и не само Аз.Поговори му и го успокой.Може и на психолог да го заведеш.Или на семейни консултаций.Че току виж получил някой инфаркт.

    Коментиран от #15

  • 14 Оркестъра

    0 2 Отговор
    Mного свлечена тая задница, като на немска мастия с подвита опашка!
  • 15 укиъп

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пешеходец":

    Както казах, нямам нищо против сексуалните малцинства, но твоите натяквания продължават и не е нужен психиатър да ти каже, че имаш неизживяни фантазии, за които не искам да чета, както и повечето нормални хора тук! Всеки тук си има право на мнение и остър език, обаче си остави аналните фантасмагории само за теб!

    Коментиран от #16

  • 16 Пешеходец

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "укиъп":

    Вече ти се извиних ако Съм те засегнал с нещо.А що се отнася за фантазий.....отдавна отдавна Съм минал тоя период.Но явно ти си още в него щом толкова много мислиш за тия неща.Или може би си засегнат лично по някакъв начин.Ами пак казвам извинявай нищо лично към теб.И ако пак не ти харесва ......е не мога да ти помогна вече.Явно въображението ти работи много.
  • 17 укиъп

    2 1 Отговор
    Лесно е да се каже, на кого въображение работи след като прочетеш по-долу, и след като си пешеходец и не поддържаш автомобил какви глупости пишеш тук, зашо не си във някой форум за маратонки

    Коментиран от #18

  • 18 Пешеходец

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "укиъп":

    Оооо..... дааа човече...... явно Съм збъркал статийте под който да пиша.Но боба картите или кристалната ти топка не са познали.Аз дори маратонки нямам.Ходя с гумени цървулки и докови дрешки бачкам като докер на пристанището и Съм стар ерген.Живея в панелка с изключени радиатори и Си варя вода в кофа на котлона да си измия главата.Ма кво да се прави не се срамувам от себе Си.Остават само мечтите за Порше-та Ферари-та бемвета и Мерцедес-и.Абе с две думи.....жив да Ме ожалиш.Утре като Ме видиш че минавам покрай Мерцедес-а ти поне един по-голям фас подхвърли ако пушиш или парченце кифла.Моля те.
    Айде стига толкова че омазахме всичко и някой трябва да разчиства по Нас.
  • 19 Benz GL450

    2 0 Отговор
    Браво. Слага в джоба си всички от този клас.
  • 20 656

    1 0 Отговор
    Май думата е една - съвършенство за GLE Coupe 450 AMG. Някой каквото не могат да имат, него мразят...