Last news in Fakti

6 Юли, 2016 05:30, обновена 6 Юли, 2016 10:39 28 541 27

Бандитски УАЗ бяга от полицейски УАЗ

  • уаз-
  • гонка
Бандитски УАЗ бяга от полицейски УАЗ - 1

В Русия, няколко зевзека станаха свидетели на полицейска гонка, като на всичкото отгоре успяха и да я заснемат. Забавното в случая е, че един "бандитски" УАЗ 469 е преследван от друг УАЗ. УАЗ-ката, която управляват полицаите е позната в Русия като Буханка. В крайна сметка полицаите се отказват от преследването в пресечена местност. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    2 3 Отговор
    Доста луди са рашаните......
  • 2 Янко

    4 1 Отговор
    УАЗ е много корава машина!Повечето от съвременните лачени джипове не могат да му стъпят на малкия пръст!

    Коментиран от #12

  • 3 Игнатов

    3 1 Отговор
    Аз съм карал Заз, който беше брутален автомобил за времето си ! Дизайна му не беше готин обаче късаше всякакви западни автомобили и на ускорение и като динамични показатели
  • 4 бати

    5 0 Отговор
    "Бандитският" УАЗ определено е по-проходимият и надежден в такива местности. Микробусчето е по-обемно и тежко, удачно е за пренасяне на оборудване и повече хора, за използване на по-леки офроуд терени.

    Коментиран от #16

  • 5 РЕАЛНО

    1 0 Отговор
    Това е Кавказ -чува се речта на снимащият.А там са населени с чеченци,дагиситанци,ингушети,кабартинци,лизгини...и т.н....За тези чукари там,най-удачният избор е УАЗ.Затова и бягащите са с УАЗ-знаейки че винаги ще се измъкнат от преследване.
  • 6 Газарчее

    1 1 Отговор
    Как с този слаб двигател се покатери толкова бързо нямам идея.

    Коментиран от #10

  • 7 666

    0 0 Отговор
    УАЗ 452 що да се мъчи? Бандитът от другата страна на баира най-вероятно го чака полицейски БТР.
  • 8 Умен

    0 1 Отговор
    Как - ами то се вижда, че "бандитския" УАЗ е с всякакви модификации - шнорхел, окачване, гуми... вероятно и двигателя може да не е същия.
  • 9 Нафарфорий

    1 0 Отговор
    Относно хейтърите на останалите джипове: Я питайте българските войници с кво предпочитат да си изпълняват мисиите вмирисаната Уазка, която се чупи през ден през два или проходимата и надеждна Г- класа? Всички приказки за уазката са от типа "Едно време ловувах лъвове в Антарктида."!

    Коментиран от #11, #15

  • 10

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Газарчее":

    Не е много слаб, последните години има модернизиран вариант на двигателя и стига мощност до 129 к.с. мисля беше, и има добра тяга от ниски обороти.
  • 11 МОМКОВО

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Нафарфорий":

    ЩО ТУКА СЕ ВИЖДА ЧЕ КОЛИТЕ С В РЕД ЯВНО СЪЖДЕНИЯТА ТИ СА ОБЪРКАНИ...
  • 12 пени

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Янко":

    УАЗ прави здрави машинки. Проблем е високият разход на гориво и не особенно високата еластичност - ускорение. Но за пресечен терен са добри машини - можеш да разчиташ на тях. Лично не виждам особенна мотивация в преследващите дас прат джипа. Преспокойно можеше да му изстрелят една димна граната през стъклото и ония отвътре да изскочат - вероятно ако не са екипирани псувайки на Мадър цял свят.... А има и други начини да се спре побърз джип пред теб. Но те си знаят. възможно е, само да са отчитали дейност преследвачите? Но и двата автомобила са практични помощници. Който подиграва тези машини, вероятно не се е возил из калотиите с такива? Аз съм се возил и с джип УАЗ - по-старият модел и с УАЗ-ка бъс. Високопроходими са. на Змеевският баир мина през изпосъборени храсти сняг киша и се качи по горски път на два километра нагоре до един обект без да закъса. Не е за подценяване. със сигурност има и по-добри, но по-скъпи машини - румънците направиха страхотен всъдеход, Пух-ове има, Роувъри и други. Но са доста по-скъпи... Ако имах една УАЗко щях да съм доста щастлив - щях да си нося песък с нея и да не търся трактори и ремаркета. Добри мулета са.
  • 13 Оги

    0 0 Отговор
    Сигурен съм :D :D :D
  • 14 ВИС2

    1 2 Отговор
    Чара на дивия запад вече е в Руските необятни земи! Впрочем и единствената независима държава в света се нарича РУСИЯ!
  • 15 Morgoth

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Нафарфорий":

    Ти и S-класа да ги питаш дали предпочитат ще ти кажат - да. Само че там карат или военните мтлб-та и бтр-и или хамъри осигурени от американците.
    А местните са основно с Land Cruiser, просто защото е най-доброто за пустинята. G-класата е за българските мутри и за комплексари, които си мислят, че това ги прави мъже.
  • 16 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "бати":

    Така е.Мисля същото.
  • 17 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТОВА Е КАВКАЗ
  • 18 Нафарфорий

    0 0 Отговор
    До коментар #15 от " Morgoth":
    Кат не знаеш за кво говоря що коментираш? Аз говоря за военна Г- класа, която няма нищо общо с цивилната, ти ми говориш за некъв тунингован Мерцедес, дет не става за офроуд. В Българската армия може да няма изтребители, но пък има 600 военни Г-КЛАСИ и 25 Хамъра и нито едно уазка (сами си правете изводите). Между другото не съм видял нито една Уазка на офроуд състезания. Така че се замислете!

    Коментиран от #20

  • 19 jambazina

    0 0 Отговор
    Това не са бандити, а офроуд-хулигани......
  • 20 Сибирь

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Нафарфорий":

    Абе отворко , Не Хамър ,а Хъмви. А в руската армя Уаз-ки може и да има само в тиловите части ,всичко е на Газ -Тигър и Газ Водник. Водникът е нещо наистина уникално!https://www.youtube.com/watch?v=GbZThPcPLcA
  • 21 Дончо казака

    0 0 Отговор
    КАЗАШКА РАБОТА ...
  • 22 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    ако бяха взели на полицаите няква японска колица щеше да го прескочи този куц уаз,дето не може да вдигне повече от 60 км,но с буханката няма как да стане,тва преследване като цяло е извадено от 70 те години на миналия век и не вярвах че още има такива дараци някъде по света на държавна служба.

    Коментиран от #23

  • 23 Сибирь

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    В последните няколко години "Буханката" поне три пъти я спираха от производство, но имат толкова много заявки ,че е връщат обратно на конвейра. Това е уникална машина !

    Коментиран от #24

  • 24 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сибирь":

    пожелавам ти я от сърце.имат поръчки щото няма как да се откажат държавните предприятия и тези на путиновите приятели ,демек огромна част от руските такива.извън русия едва ли има и една поръчка за уникалния дарак,дето ни върви ни е конфортен,но харчи за световно и е развален още като чисто нов,но пак ти казвам щом ти харесва дано го караш непрекъснато.

    Коментиран от #25

  • 25 Сибирь

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Благодаря,ама аз като се прибера в Русия ще съм с Лада Калина или Веста. А "буханката" е уникална машина, няма друг бус с такава проходимост, евтин е и се ремонтира лесно. Ама как даобясниш на глупак ,че има места като в Якутия например ,където няма автомобил да издържи повече от 5-6 г. МАКСИМУМ, защото температури от - 50 са нещо обичайно.Отделно да те питам,какво ще правиш ,когато при - 40 колата ти закъса насред нищото ,защото някой ебан датчик ти е отказал или защото горивото и мслото при тия температури не отговарят на стандартите ?!

    Коментиран от #26

  • 26 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Сибирь":

    както казах ,насред нищото може да закъсаш в пъти по-често с буханката от западния автомобил щото е некачествено сглобена макар и максимално опростена.нищо има и в канада и в гренландия и в норвегия ...,но явно там не са се сетили да си купуват уазки ,но ти си я караи ,уникална ,проходима....и т.н.смехории.всъщност това е кола с технология от преди втората световна воина в европа и сащ ,но изключително некачествено изпълнена,ако имаше нужда от такива дараци всяка западна фирма би могла да ги произвежда ,щото както казах ги е правила ,но преди 70-80 години,но щом те кефи караи вести,буханки и т.н. глупав човек и силен вятър нямат спиране!
  • 27 Сибирь

    0 0 Отговор
    Там е работата ,че "Буханката" може и да се поврежда доста по-често ,но много рядко ще закъса. Защото е упростена и ремонтопригодна,а тамошните шофьори я знаят като петте си пръста и сия подържат подобаващо.
    Много обичам учители по география, алооо,я кажи колко норвежки и кандаски големи градова зад Полярният кръг знаеш. Защото аз без учебник по география ще ти кажа поне 3 - Норильск,Мурманск,Магадан. Отделно са и селата. Особено в Сибир. И още веднъж ,какво ще правиш след като прехваленото чудо на технологията се разкапе на четвъртата година,защото на някои места повече не издържат ,ще дадеш чувал с пари за ново ,което след четери години пак ще стане на г.з?! Ферарито е най-добрият автомобил,колко таксита Ферари си виждал? .аси ,да не си мислиш,че в Сибир е същото като в София,само малко по-студено. В градовете може и да е така ,ама по селата?
    А само идиот може да нарече Вестата остарял автомобил.