Last news in Fakti

10 Юли, 2016 11:00 10 242 0

Smart представи всичките "Brabus" възможности за моделите си

  • smart-
  • brabus

Освен автомобилите на Mercedes, които озверяват благодарение на специалистите от Brabus, тунинг компанията оставя своя отпечатък и върху мъниците от Smart и сега те са готови с предложенията си за ForTwo, ForFour и Cabrio.

Мощността не е нещо впечатляващо - 109 конски сили и 170 нютонметра, но все пак става въпрос за един от най-малките градски автомобили, предлагани на пазара. Повишението в сравнение със стандартния модел е с 20% за мощността и 25% за нютонметрите. Ускорението от 0 до 100 става за 9.5 секунди при ForTwo и Cabrio и за 10.5 при по-тежкия ForFour.

Освен мощността, е обърнато внимание и на стабилността - жизнено важна за подобни мъници и те са екипирани с ново спортно окачване, като и контролът на стабилността е препрограмиран. Управлението на автомобилите също е пренастроено, а на таблото присъства по-състезателен старт бутон.

За разлика от моделите на Mercedes тук външните промени включват само нови ковани джанти, нов дифузьор и нови накрайници за изпускателната система, като се предлага и пакет за интериора xclusive, който включва перфорирана кожа за седалките обшита с контрастни конци и нов панел за централната конзола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА