Last news in Fakti

12 Юли, 2016 12:26 3 185 5

BMW X2 вместо нова "петица" в Париж

  • bmw-
  • x2-
  • 5er-
  • париж 2016-
  • детройт 2017

Следващото поколение на BMW 5er ще дебютира на салона в Детройт в началото на 2017 г., а не в Париж през октомври, както се предполагаше досега. Вместо новата "петица" във френската столица ще бъде представен компактният кросоувър X2, твърди BMW Blog.

За модела се заговори миналата година, когато британското сп. Autocar съобщи, че в Мюнхен са дали зелена светлина на проекта. Дотогава от BMW официално отричаха, че разработват подобен автомобил.

За кросоувъра се знае единствено, че ще бъде построен на платформата с предно предаване UKL2, която лежи в основата на новото X1. Двойно задвижване ще се предлага срещу допълнително заплащане.

Парижкият автосалон ще се проведе от 1 до 16 октомври, а Детройтското изложение отваря врати на 8 януари.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 2 Отговор
    Като цяло колата е много добра, но ме е яд, че не се предлага със задно предаване. В такъв случай, бих избрал Xdrive пакет
  • 2 Инфо

    0 0 Отговор
    сапунерката на бмв пак се запали, но този път в движение и то в ръцете италианската полиция
    https://www.youtube.com/watch?v=SutDTHIYSe4
    тук изгоря докато се зарежда в гараж на къща
    http://s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/poof-a-bmw-i3-is-gone-missing_3.jpg
    черната купчина е и3, а другата изгоряла кола пак е БМВ но не е електрическа
  • 3 Fake

    0 0 Отговор
    Фиат още ли не са купили тея нещастници от бмв . Вече ми е жал да ги гледам как се мъчат да правят каручки . Ако от Фиат не желаят да ги купуват да се свържат с мен аз ще ги купя , барем заприличат на нещо .

    Коментиран от #4, #5

  • 4 укиъп

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Fake":

    аре бе многознайко, кажи каква кола караш....по-големи простотии от теб никой не е писал
  • 5 Трифонов

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Fake":

    Форбс преди три седмици класира световните брандове по стойност. Най-скъпият автомобилен бранд в света е Тойота, следвани плътно от БМВ с разлика от три - четири милиарда, като БМВ е най-скъпият премиум бранд в Света въобще. Далеч преди Феррари, Мазерати, Ламборгини, Кьонигсег, Бентли и т.н. екзотики. Отделно са и сред най-скъпите брандове въобще, а не само в автоиндустрията. Мисля, че на 26-то или на 28-мо място в общата класация, наред с Епъл, Кока Кола, фармацевтични и невтопреработвателни гиганти. Фиат не се класират в тази класация въобще. Очевидно не разбираш нищо от автомобилна индустрия щом не знаеш, че Фиат и всички брандове в групата, са в най-тежката си криза в историите си. От която криза със сигурност няма да се измъкнат голяма част от марките, но най-малко Крайслер, Джийп и Алфа. С други думи, Фиат нямат пари да модернизират производството си, да не говорим да "купуват" най-скъпия премиум бранд в света, който е на върха в повече от стогодишната си история и който всъщност... НЕ СЕ ПРОДАВА... по тая причина. За разлика от повечето брандове във Фиат групата. Не пиши тъпотии, че много смешен изглеждаш. Карай си там стогодишната Алфа 147 и си внушавай, че караш кола!