14 Юли, 2016 07:15 5 948 0

Пронизващ V10 звук от Lamborghini Huracan Superleggera

  • lamborghini-
  • huracan-
  • superleggera-
  • нюрбургринг

След като големият модел на италианския производител от Санта Агата, Болонезе - Aventador получи своята "най" версия - SuperVeloce, с която италианците спокойно минаха под бариерата от седем минути на Нюрбургринг и се доближиха страховито до Porsche 918 Spider. Сега е ред и на малкия Huracan да може да реве спокойно с неговия V10.

Както всяка подобна версия автомобилът ще бъде с намалено собствено тегло, като най-вероятно ще липсват около 100 килограма. Мощността на агрегата не очакваме да има значително повишение, а нещо от порядъка на 10-20 конски сили. Екстериорът на автомобила, както ще видим в клипа е видимо по-агресивен, като за това са отговорни новата по-издадена и разграфена предна броня, спойлерът на багажника, както и масивния дифузьор на задната броня. 

Най-отличителното на този италиански колос е суровият звук идващ от магнетичния атмосферен двигател излизащ от четирите накрайника на изпускателната система. Lamborghini е един от малкото производители, които все още не са обърнали гръб на атмосферните агрегати и не са преминали към принудителното пълнене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА