Last news in Fakti

1 Април, 2006 14:13 1 276 1

Toyota Aygo Sport

  • toyota-
  • aygo sport-
  • toyota aygo sport

В рамките на автомобилното изложение в Женева самураите от Toyota за пореден път вгорчиха живота на конкуренцията, показвайки атрактивната студия Aygo Sport. Максимално изчистен от всяка излишна натруфеност автомобилът привличаше като магнит посетителите в Пал Експо. За да придадат на автомобила нужната доза футуристично излъчване, островните специалисти от Страната на изгряващото слънце явно дават свобода на мисълта си, но крайният резултат е повече от внушителен. Въпреки че дребното градско возило се разделя с покрива и вратите си, външният дизайн би могъл да бъде определен единствено като младежки закачлив и силно впечталяващ и запомнящ се. За подсилване на конструкцията, както и за защита при евентуален пътен инцидент, самураите все пак монтират две дъгообразни колонки, започващи от предното ветроупорно стъкло и завършващи при задните светлини.

Когато пък погледът ви се спре върху шикозния интериор на японския дребосък, започвате да мислите друго-яче за понятията комфорт и удобство в този клас. Откривайки с голяма доза удоволствие щедрото присъствие на естествена кожа, неопрен и благородно дърво в салона, съвсем закономерно си задавате въпроса, дали се намирате в миньон за градски слаломи или в последен модел луксозна лимузина. Интересен факт е и това, че дори подът на атрактивното четириколесно е изработено от тиково дърво.

Там където при серийното Aygo са разположени предните светлини, при концепта са монтирани свръхмодерни LED-компоненти, които поне до 2020 година едва ли разполагат с реален шанс за внедряване в серийно производство. Приятният светлосин цвят на автомобила, както и седемнадесетцоловите алуминеви джанти също спомагат за добрия имидж на Toyota Aygo Sport.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 desitaaaaaaa

    2 0 Отговор
    nqkoi jelae6t da mi q pora4a za lqtoto??????