Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 07:15 3 865 1

TECHART GTstreet R

  • porsche-
  • 911-
  • turbo-
  • techart-
  • тунинг

Един от най-известните тунери на Porsche представи новото поколение на GTstreet R, което е изградено на 911 Turbo и Turbo S. Автомобилът е взел малко от насоките на GT3, но е отведен до екстремното. Редицата нови карбонови детайли увеличават значително притискателните сили, като при 300 км/ч те достигат цели 321 килограма.

При Performance Mode пакета, автомобилът притежава нов активен заден спойлер, който освен височината може да променя и своя наклон, подобно на McLaren 675 LT и LaFerrari. За повишено сцепление се разчита на стилни 20-инчови и 21-инчови олекотени джанти с широчина на гумите от 265 отпред и 325 отзад.

Компанията предлага няколко типа окачване, които включват и TECHART VarioPlus управлявано от PDDC система, като поради намаления клиренс се прелдага и системата Noselift, която повдига предницата на автомобила при нужда с до 60 мм.

За сега повишението на мощноста включва пакет с 640 конски сили и цели 880 нютонметра, като се очаква съвсем скоро да се предлага и пакет с цели 720 конски сили. За звуково присъствие се предлага и нова изпускателна система с активни клапи, които се управляват от електрониката на автомобила.

TECHART са обърнали и внимание на интериора, като за него се предлагат два варианта - по-елегантния Exclusive и по-спортния Clubsport, който предлага и частична предпазна клетка, както и значително количество алкантара обшита с контрастни конци. Автомобилът определено се откроява от стандартните модели на компанията, но доближава тънката граница на прекалената кичозност на "бегачките".


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    2 0 Отговор
    ЛУДНИЦА е колата! Страхотна