2 Декември, 2016 13:11 10 811 25

Нова голяма Toyota за Европа?

  • toyota-
  • camry-
  • детройт 2017
Нова голяма Toyota за Европа? - 1

Ден, след като Toyota публикува снимка на фрагмент от задницата на новото поколение Camry, в японски сайтове се появи изображение на целия автомобил. Дебютът на големия японски седан ще се състои през януари в Детройт.

Щатите винаги са били основен пазар на модела и в решението за премиера на американска земя е съвсем закономерно. Toyota обаче като нищо ще опита завръщане в сегмента в Европа, където Camry не се предлага официално от 15-ина години.

Нова голяма Toyota за Европа?

Единадесетото поколение на голямата Toyota с предно предаване ще бъде построено върху платформата TNGA (Toyota New Global Architecture), на която са базирани хибридът Prius и кросоувърът C-HR.

Новият модел изглежда необичайно ефектно. Японците никога не са обръщали особено внимание на дизайна на Camry, но в случая явно са сменили тактиката. По непотвърдена информация ще има и наточена TRD-модификация с още по-агресивна външност.

По-евтините версии на новия модел ще се оборудват с 2.0- и 2.5-литрови четирицилиндрови бензинови двигатели, а топ вариантът ще получи 3.5-литров V6. За дизел не се чува нищо, но пък хибридно Camry със сигурност ще има.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камаз

    17 12 Отговор
    Сменил съм няколко автомобила.Имам наблюдения сред роднини,приятели.От опит,за мен Тойота е най-здравия и комфортен автомобил.Хонда също са здрави,но някак си им отстъпват.
  • 2 Кольо Камиона

    18 3 Отговор
    Тойота не създава проблеми, добра, непретенциозна кола на разумна цена, прави едни от най добрите джипове и пикапи, но не е подходяща за ноФ Фнос защото си държи цената, европейският собственик се грижи за нея и може да вземе добра цена продавайки в собствената си държава. Аз избирам Тойота за "съпруга" и БМВ за "любовница"
  • 3 тойчо

    12 6 Отговор
    Camry винаги са били символ на високо качество и здравина и дано тази традиция продължи. Само виижте из тубата клипчета как ги изтезават арабските стънтари, ако беше друга кола от нея нищо нямаше да стане.
    Изглежда мн. добре колата отвън, тоя път са се постарали!
  • 4 Ха ха

    8 11 Отговор
    Ало, рекламния отдел по-лекичко!!
    Рено в никакъв случай не е по-лоша кола от японския прехваленик.
    Кой модел е добър на Тойота, и с какво??
    Айго ли?? Ярис :)) Авенсис .. хаха, смешна работа
    Нещо хубави двигатели ли имат, динамика липсва отвсякъде, иновативни ли са??
    Дайте да се хванеме за нещо, освен емблема и прах в очите??

    Коментиран от #5, #9, #11, #13

  • 5 Toyota AYGO

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Ти май Тойота само през крив макарон си виждал! Имал съм възможност да карал почти цялата гама на Рено от 0км и не разбирам защо въобще ги споменаваш. Към момента имам Toyota AYGO 2011г. на която съм навъртял 334 000 км към днешна дата. Освен масло, накладки, спирачни дискове и съединител на 200 хиляди, друго не съм сменял. Колцата е 1.0 с три цилиндъра и минава минимум по 200км на ден. Дай да го видя тва Рено дето ще ми утра е на карането.

    Коментиран от #8, #22

  • 6 Мършата

    6 1 Отговор
    Това определено става, кефи ме, и си струва, колата е супер
  • 7

    10 1 Отговор
    Изглежда необичайно добре за Тойота!
  • 8 Ха ха

    11 7 Отговор

    До коментар #5 от "Toyota AYGO":

    Е точно за това говоря, Айго ли е гордостта на автомобилостроенето??
    Служебен кашон на 13 цола джанти??
    За лична кола ще си я купиш ли, кеф ли ти е да я караш, какво уникално има в нея, дай аргументи освен, че дяни на работа??
    Всъщност нищо не се чупи в такива коли, защото друго освен двигател и ръчни скорости няма като пълнеж :))
    Кое да се счупи, то няма кола в цялото това нещо продаващо се за кола!!
  • 9 до смешника Ха ха

    8 7 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Шшшш леко ве пич, къде сравни л..но със сладолед. Това където са го из.рали френските "инженери" май само ти си го кльопаш !
    Лекичко с нелепите сравнения те в сервизите са си го казали, щот им е писнало от тея "Все що е с емблема на маче, п.че и елхичка не бараме"
    Сравнява ми Рено с Тойота хахаха!

    Коментиран от #10

  • 10 Ха ха

    8 8 Отговор

    До коментар #9 от "до смешника Ха ха":

    А ма то е смешно бе Гошко
    Тойота ще я изкарате ебати колата!
    Пак ще питам, дайте да видиме кой модел и модификация е толкова добра, че се подмакряте толкова???
    Аз карам немски коли и ми е кеф, вие му мислете!!

    Коментиран от #12

  • 11 Lupo

    7 8 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Горд собственик на Тойота ! За две лета и врътнах 65000км. и само две крушки съм сменил ,накладките не ги броя че са по евтини от крушките...
    Слушам си лекинко музичка по магистралата и ко да вида 180км.ч, викам си къде съм се залетял с Тойо ;)
  • 12 бай

    9 7 Отговор

    До коментар #10 от "Ха ха":

    Бивш собственик на 20 годишна Хонда.Никакви проблеми,карани из лошите пътища на североизточна България.Навъртяни към 80 хил км.
    Настоят собственик на РАВ 4,никакви проблеми.
    Приятел с ауди от сервиз не излиза.
    Немските клозети,ще ги хвалиш другаде.
  • 13 Драйвър

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Колега от коментарите ти съдя ,че имаш книжка от 2-3 години и в момента караш първата си кола и тя е Рено,явно си безработен и търсиш място да отбиеш малко време-автомобилните форуми не са твоето място,от глупавите ти коментари съдя,че понятие си нямаш от автомобили!Хайде дай си някоя друга година зад волана,смени няколко автомобила,натрупай опит и впечатления и тогава коментирай споделяй този опит,защото сега само се излагаш братле!Да сравняваш Рено с Тойота е как да го кажа да ме разбереш-е все едно да сравняваш македонска наденица със суджук!
  • 14 Той

    2 1 Отговор
    Хубави коли са,но защо не ги правят със задно?
  • 15 просто питам

    7 5 Отговор
    Това тойотаджиите сте по-зле и от голфаджиите!!!Отидете на очен кабинет вкупом или си оперирайте мозъците.Тойота прави без никакво съмнение непретенциозни , донякъде здрави /с изключение на турската и английска сглабка/ , но доказано едни от най-грозните коли!!!Не мога да разбера какво ги хвалите толкова.
  • 16 Да си знаят

    3 0 Отговор
    Добре че беше Сойчиро Хонда да ги измъкне два пъти от фалит.
  • 17 Toyota

    2 7 Отговор
    Toyota sa no1.Karam toyota avensis ot 15 godini i nishto smenil sam samo nakladki.2rata mi kola e honda na neq samo obslujvane sam i pravil 1 pat i pak nishto.Imam priqtelli s audi i bmw na vseki 100km sa pak v serviza za po 2-3 dni

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Bobi

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Toyota":

    А като се събуди беше мокро под теб , нали Слагай памперс и всичко ще ти бъде наред !!
  • 19 Bobi

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Toyota":

    А като се събуди беше мокро под теб , нали Слагай памперс и всичко ще ти бъде наред !!

    Коментиран от #20

  • 20 дано

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Bobi":

    След 15 години да върнат и Инка-та.
    Гениална рожба на инженерни гении!
  • 21 Samo honda

    1 1 Отговор
    До Ха Ха:Ей незадоволено хейтърче,излез малко от Каспичан,запознай се с тоя,ония, повози се покарай малко която и да е японска кола но най вече хонда и тойота и се ОБРАЗОВАЙ!Сменил съм почти всички марки за които ти се сещаш и съм стигнал до извода че по безпроблемни автомобили от тойота и хонда просто НЯМА!И дори когато ми е омръзвало да карам някоя от тези коли и от простотия съм решавал да сменя закратко марката винаги жестоко съм съжалявал след което немската или френска бангия я мия снимам и я хваля на такива като теб а вътрешно я проклинам.След това отново купувам хонда или тойота и нещата се подреждат.Само минавам покрай моите майсторчета,бипкам им за здрасти и продължавам а те ме питат кога ще се видим-отговора е че няма да е скоро!

    Коментиран от #23

  • 22 Гост читател

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Toyota AYGO":

    Колега,имахме служебна Шкода Фабия - купена нова и карана само в България.1.2 бензин,3 цилиндъра с верига. На 10 години я бракувахме- на 490 000 км. Консумативи разбира се са меняни, дискове ,накладки. Най -големия ремонт беше подновяване на ходовата част на около 360 000- биалетки,тампони, амортисьори.Съединителя си остана оригиналния.Който иска да вярва. Карана е само в северозападна България- правете си изводи. Искам да кажа ,че постижението на твоята Тойота не е нищо особено. Здрави коли са Тойота, но има и още много други здрави коли.
  • 23 Ко каза

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Samo honda":

    Алооо по спокойно. Карай си японките 99-та година и се кефи. Всеки си кара квото му е кеф и най-вече за квото има пари. А кажи тия много коли дето си ги сменил -каква средна възраст са- 15 год? хи хи хи
  • 24 TIR

    0 1 Отговор
    Тойота беше до средата на 90 те години качествен автомобил. Какво толкова ми ги хвалите тия тойоти. Като някаква секта сте. Нищо особено не са. Прехвалена работа. Карал съм няколко тойоти - всичките са пълно дърво. А това, че последните модели са и грозни е друг въпрос. Приличат на смачкани хартии. Не виждам с какво превъзхождат френските коли. И разни лафаджии са се навъдили дето по 400-500 000 сте навъртяли само с една смяна на крушки - лакърдии колкото си искаш ...моля ви се...
  • 25 Много грозно

    0 0 Отговор
    Грозно.... Много грозно