5 Декември, 2016 11:55, обновена 5 Декември, 2016 13:12 23 391 8

Да получиш подарък автомобил

  • подарък-
  • автомобил
Да получиш подарък автомобил - 1

Едва ли има някой, който не би се зарадвал на подарък автомобил. Такава изненада обаче, особено сред нас, средностатистическите българи, се случва доста рядко. Но в никакъв случай не е невъзможно. Сега ще ви покажем една подборка, която показва, че по света такива неща се случват, при това на най-различни хора.

Fiat 124 Spider за Playmate 2016Да получиш подарък автомобил

Започваме с тази красива девойка - американски модел, която получава наградата на Playboy Playmate 2016 и заедно с нея чисто нов роудстър Fiat 124 Spider, при това в най-високото му ниво на екипировка - Lusso.

Toyota Tundra за един верен фенДа получиш подарък автомобил

Американецът Виктор Шепърд е един от най-заклетите фенове на тежкия пикап Toyota Tundra. Той използва своята Tundra в продължение на девет години, като за това време изминава 1 609 000 километра (1 млн. мили) и е награден от компанията с чисто нов пикап.

Subaru Outback за пострадала болна женаДа получиш подарък автомобил

Докато Кейси Парсел лежи в болница, от паркинга на лечебното заведение открадват колата ѝ - Honda Accord. Узнавайки за случилото се, два сервиза Auto Clinic of Bend и V-R Garage се кооперират и подаряват на жената употребявано, но в отлично състояние Subaru Outback.

Mercedes-Benz C180 W202 за жертвите от наводнениятаДа получиш подарък автомобил

В края на 2015-а някои региони на Великобритания сериозно пострадаха от наводнения. За да компенсира донякъде загубите, автомобилният дилър Kendal Honda започва да раздава на пострадалите автомобили. Първата подарена кола е Mercedes-Benz C180 W202 в изпълнение Elegance.

Tata Nano за преданите служителиДа получиш подарък автомобил

Собственикът на индийската ювелирна компания Hare Krishna Exports направи доста изненадващи подаръци на своите най-предани служители. В края на октомври, за индийския празник Дивали, той им подари 1 260 екземпляра от най-евтиния модел Tata Nano.

BMW i8 за футболистите от ЛестърДа получиш подарък автомобил

За уникалната шампионска титла в Премиер лигата на Англия, футболистите от Лестър получиха от собственика на отбора по едно чисто ново BMW. Става дума за хибридните i8. За закупуването на всички коли собственикът на клуба е похарчил $1.45 млн.

BMW X3/Х4/Х6 за руските олимпийциДа получиш подарък автомобил

Олимпийските шампиони от летните игри в Рио де Жанейро получиха подаръци от руския олимпийски комитет. Медалистите се сдобиха с нови високопроходими BMW-та, като тези със златни медали получиха Х6, за сребърните бяха предназначени X4-ки, а за бронзовите медалисти - X3-ки..

Tesla Model S P90D за нещатен дилърДа получиш подарък автомобил

В края на 2016-а година компанията Tesla Motors подари на един от своите клиенти най-наточената Tesla Model S P90D. Подаръкът е за заслуги, защото само за два месеца въпросният собственик на Tesla е завел в дилърските центрове на марката 188 свои познати, които са си купили електромобили Tesla.

BMW 1-Series за един оптимистДа получиш подарък автомобил

На първи април 2015-а във вестник The New Zealand Herald се появява обява, че местното дилърство на BMW разменя чисто ново 1er за употребяван автомобил. Всички, прочели вестника, помислили, че това е първоаприлска шега, с изключение на една оптимистка. Тиана марш отива с вестника в представителството на марката и тържествено получава своето ново BMW.

Williams FW38 за Фелипе МасаДа получиш подарък автомобил

След края на сезон 2016 от Формула 1, пилотът на отбора Williams Фелипе Маса официално сложи край на своята състезателна дейност. По време на домашното му Гран При в Бразилия, на болида му беше написано "Благодаря", а след края на сезона именно тази състезателна кола беше подарена на Маса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепито

    13 7 Отговор
    Много ме кефи по горе Mercedes-Benz C180 W202 ей неостаряваща е, определено надминала времето си и здрава работа.
  • 2 кроко

    20 2 Отговор
    А мен най ме изкефи жената от Нова Зеландия! Всички си мислели че е бъзик, ама тя е пробвала и на нея са и го дали! Готина реклама!
  • 3 гост

    18 1 Отговор
    Е мутресите в България да не би да са си ги платили сами? Такива подаръци се правят в нашата страна, че няма равна спрямо Запада. Милионите от измами, робовладелски труд и обществени поръчки нали трябва някъде да отидат.

    Коментиран от #4

  • 4 Емката

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Прав си, но авторът много точно е подчертал, цитирам: " особено сред нас, средностатистическите българи, се случва доста рядко". Мутресите са далеч над средностатистическите българи, по пари, не по интелект.
  • 5 Кобрата

    11 1 Отговор
    Най-много ми хареса историята за подаръка за фена на Toyota, Tesla Model S и помислената за шега история на BMW!
  • 6 Васичка Атанасова

    4 2 Отговор
    ХАРЕСВАМ ТУНДРАТА КЪРТИ ОТ ВСЯКЪДЕ
    ИДЕАЛНО Е ЗА МЪЖ
  • 7 тцтцтц

    3 0 Отговор
    Ама и Spider-а бая намазал.Тая мноо добра
  • 8 Илия Манолов

    1 0 Отговор
    Комшията ми преди една седмица подари на жена си чисто нов бял Х4. Определено ми събра очите машинката. .........