Last news in Fakti

12 Май, 2007 13:16 1 369 0

Infinity G35 V8 Twin Turbo

  • top secret-
  • infinity g35

Японската перла в световното тунинг движение е добре известна с доработката си на автомобили с марки Nissan и Toyota. Този път специалистите на Top secret предлагат няколко различни решения за Nissan Skyline 3.5T както е познат в Япония, или по-известен като Infinity G35. Като начало за автомобила е разработен специален аерокит G Force widebody. Мощността на мотора е 800 конски сили, а максималната скорост - 341 км/ч.

Що се касае до двигателя, то най-интересен е вариантът с два турбокомпресора HKS. При толкова силни турбини инженерите не са забравили и да усилят агрегата. Буталата са ръчна изработка и са ковани, а някои от детайлите в блока са изработени от титан. От същия метал е направена и част от ауспухната система. Освен доработка Top Secret предлага и специални моторни масла за мощните двигатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА