Last news in Fakti

8 Април, 2017 14:34 8 863 9

"Чао Viper" - още един "пилот" в стихията си

Преди дни ви показахме една чисто нова Honda NSX, която е попаднала в ръцете на неопитен, но смел шофьор и сега пак ще зачекнем тази тема с "тотализирането" на един Dodge Viper.

Автомобилните сбирки често са повод за неразумно "показване", което в някои случаи може да доведе до инциденти. Този, от който ще видите видеото, се е случил на много нашумялото Cars&Coffee провело се в Тенеси.

Viper e един от автомобилите, които не трябва никога да се подценяват, защото под капака се намира 8.4-литров V10, който има тонове въртящ момент от най-ниските обороти. В случая със сигурност са изключени и системите за контрол на сцетлението, за да може автомобилът да остави две черни линии по асфалта, но оставя детайли от купето и скъп ремонт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    16 0 Отговор
    Системите не са изключени. Вайпърите от това поколение просто нямат никакво ESP! Не е кола, която търпи грешки. В YouTube има цяла компилация от катастрофиращи вайпъри.
  • 2 Shmeker

    8 5 Отговор
    Трябват си континенталки за тия коли. Тва е.

    Коментиран от #6

  • 3 бегачка

    12 10 Отговор
    АМЕРИКАНСКА БРАКМА !!! ДОБРЕ ,ЧЕ КРАВАРИТЕ Я СПРЯХА ОТ ПРОИЗВОДСТВО ТАЗИ НЕУПРАВЛЯЕМА КОЧИНА СЛЕД КАТО ЕДНА КАМАРА НАРОД СЕ ИЗТЕПА С НЕЯ ! АБСОЛЮТНАТА ЛИПСА НА КОНТРОЛ МАДЕ БАЙ ЧИЧО САМ - НА ПОРЕДНИЯ ГМО НАЗОБАН СТРОШИ ВАЙПЪРОВ ЧЕСТИТО !!!

    Коментиран от #4

  • 4 Shmeker

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "бегачка":

    Глупости. Колата е добра. Просто задницата тръгна. То всяка кола със задно с добър въртящ момент, като й зададеш може да изпадне в такова клатене, особено с кофти гуми. Дори и спортни да са, ако не са загрети не държат.

    Естествено при предното предаване е много по-трудно да направиш същото като ускоряваш, но може да се получи отново ако задницата загуби сцепление.

    Коментиран от #5

  • 5 бегачка

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Shmeker":

    А защо и кому е нужно да се тепат хора и да се чупят каляски понеже били със задно > ? Затова инжинерите създадоха AUDI QUATRO за да не става така ;)

    Коментиран от #7

  • 6 Japan power

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Shmeker":

    Имаш ли и най-малко понятие от гуми пубер?
    Чувал ли си за P zero, Potenza Re 002, F1, Pilot and est?

    Или "високия" клас континентал са достатъчно евтинки за теб, дебица?

    Коментиран от #8

  • 7 Shmeker

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "бегачка":

    Е на никому не е нужно. Този се кефеше на колата, но се оказа играчка-плачка. Иначе такива мощности за всекидневно шофиране могат да бъдат опасни, както се оказа в случая.
  • 8 Shmeker

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Japan power":

    Може и да е бил с тия изброени от теб, които си искат загряването за да държат.
  • 9 Калибра

    2 0 Отговор
    Не може най-бързата кола дето си карал да е калибра и да се правиш на компетентен. Вайпъра е с разпределение 50/50 на масата и се държи доста доста добре на писта, стига да можеш да караш естествено.