Last news in Fakti

9 Април, 2017 10:00 3 215 4

И пак Porsche 911 GT1, McLaren F1 GTR и Ferrari F40 LM

Един клип никога няма да бъде достатъчен да се наситим с величия от автомобилните спортове, които ще се помнят с години и векове. 90-те години на миналия век винаги ще останат култови и хората, което са минали през тях винаги ще са една стъпка пред тези след това. Там се появяват неща, които ще ни определят във времето и едни от тях са тези машини - Porsche 911 GT1, McLaren F1 GTR и Ferrari F40 LM. Два автомобила, които преодоляват лимитите за скорост и поставят прагове, които дори и в момента са трудни - F1 и F40 и една машина създадена изцяло с цел състезания - 911 GT1. Те се събраха на 75-тата среща на членовете на Гудууд и ни накараха да изтръпнем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    1 7 Отговор
    Писна ми от реклама на ферари и порше!
    Най-трошливите и запалими кенефи!
  • 2 Иванчо

    5 2 Отговор
    Да беее !
    Гледам ги на всеки ъгъл или счупени или горящи...
    Палячооооо... виждал си ти поршета и ферарита амаааа.....
  • 3 Биин

    2 1 Отговор
    Много негативни коментари както винаги!
    Ферари и порше са класики не таксита че да ги коментираме колко са здрави.
  • 4 БМЗЛЕ

    2 2 Отговор
    Само Лабото обича да се самозапалва жестоко, било то при форсиране на място или от слабият съединител. Имаше и едно 9ff май и то се самозапалваше от слаба електроника...ама модел 2006-2008г 😂