Last news in Fakti

10 Февруари, 2010 15:39 7 057 2

Hyundai готви конкурент на Qashqai

  • hyundai-
  • hed-5-i-mode

В глобалната мрежа се появиха шпионски снимки от зимните тестове на нов кросоувър на Hyundai. Интересното при него е, че по габарити и външност ще наподобява силно концепта HED-5-i-Mode. Ще припомним, че последният беше показан на автомобилния салон в Женева през 2008 година.

Според запознати новият кросоувър ще бъде позициониран като пряк конкурент на Nissan Qashqai. Това автоматически означава, че ако влезе в серия, новото паркетно джипче ще е по-марко от Hyundai ix35.

По все още непотвърдени данни под капака на автомобила може да се появи дори 2.2-литровият дизел с мощност 212 к.с. За европейския пазар ще се наблегне на екологичния 1.7-литров нафтов мотор с мощност 115 к.с.

Въпреки пълното мълчание от страна на Hyundai е твърде вероятно новият кросоувър да се появи на пазара доста по-скоро от първоначалните очаквания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boxer b

    14 2 Отговор
    mnoo gotino hyundai4e eleganto simpati4no i nowatorsko.
  • 2 AL

    1 8 Отговор
    CITROEN C4