Last news in Fakti

30 Август, 2017 07:15 3 380 2

Aventador с дъх на Stratos

Aventador с дъх на Stratos - 1

Скоро ви показахме един Hellcat, който взе участие в световноизвестното рали Gumball, което тази година премина от Рига, Латвия до остров Миконос. Различното в него бе, че той бе "преоблечен" в един много известнет рали "костюм" - този на Alitalia, с който бе покрита великата Lancia Stratos.

Той определено изглеждаше странно, но тук ще видим една машина, която някак си изглежда много по-натурално. Естествено една от причините е, че тя е произведена в същата страна, но има и много други като ръбатите форми и крещящия атмосферен двигател. Тук дори и халогенните светлини монтирани в предната част изглеждат добре.

Aventador с дъх на Stratos

Ако Stratos е била една от най-бързите машини на своето време, то и тук положението е същото, зщото става въпрос за версията SV с нейните покъртителни 750 атмосферни коня идващи от 6.5-литровия V12. Този автомобил е един от първите, които преминаха през тежката граница от 7 минути на Нюрбургринг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цуци

    10 3 Отговор
    Само дето тази пластмаса не може и да си мечтае да стъпи на рали трасе, камо ли да го завърши. Е за по улиците на арабелите в дубай става сигурно.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цуци":

    Защо да не може,зависи от лудостта на собственика и? Ферари и Порше как могат?