Last news in Fakti

8 Септември, 2017 11:50 5 031 3

Най-озверялото MINI до момента?

  • mini-
  • jcw gp
Най-озверялото MINI до момента? - 1

Историята на една английска марка в моторните спортове започва от пускането на един мъник, който веднага бива подценен, но след това си извоюва наистина култов статут. Е, сега вече е значително по-голям, но това не означава, че не може да е впечатляващ. Всъщност, най-впечатляващия до момента и се нарича John Cooper Works GP Concept.

Причината да бъде създаден обаче, е още по-интересна - тази година се навършват точно 50 години от последната им титла на Рали Монте Карло с Рауно Алтонен зад волана. В дизайна на малкия Батмобил могат да се забележат много препратки от велики състезателни класики, като крайния резултат има наистина голямо присъствие.

Информацията около агрегата и мощността е леко пропусната, защото всичко ще бъде разкрито на автосалона във Франкфурт, който започва другата седмица. Според нас, автомобилът може да послужи за представяна на по-мощна версия на 2.0-литровия турбо, който в най-мощния си вариант в момента, разполага с 231 конски сили, като според слуховете новия ще предлага точно 300 коня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KKK

    9 2 Отговор
    Някой навит ли е да ми подари едно такова? :D

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "KKK":

    Ами трябва да побързаш , щото скоро ще минават на ток , според "фирмената политика "