Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 15:01 40 136 16

Ново Camaro на цената на Polo

  • chevrolet-
  • camaro-
  • zl1-
  • обява-
  • продажба

Chevrolet Camaro ZL1 от 2017 г. се продава за смешните $18 200 в сайта Copart. Ново купе от същия модел струва поне $68 000, но почти четворно по-ниската цена си има обяснение и не е свързана с бързата загуба на стойност, характерна за подобни автомобили.

Синьото Camaro е една от стотиците хиляди коли, "удавени" от урагана Харви, който връхлетя щата Тексас през август. Обявата е поредното потвърждение на прогнозите, че вторичният пазар в САЩ (а вероятно и в други страни) ще бъде залят от евтини автомобили с подводна биография.

Видимите поражения по злополучния ZL1 не са сериозни. Поглед отвътре обаче разкрива печална картина.

Електрическата инсталация на колата е повредена до такава степен, че на приборния панел не излиза дори пробегът. За състоянието на V-образния компресорен осмак могат да се правят само догадки.

Продавачът обаче уточнява, че възстановяването на автомобила ще бъде скъпо и неизгодно. Ето защо той е съгласен да продаде Camaro-то на части.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    124 3 Отговор
    На това се казва коректен човек: "Продавачът обаче уточнява, че възстановяването на автомобила ще бъде скъпо и неизгодно. Ето защо той е съгласен да продаде Camaro-то на части."

    А не като наш'те мушмули: "Без забележки! Реални километри! Качваш се и караш!"

    Коментиран от #2, #16

  • 2 Дядо Йоцо

    42 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Ами коректен е защото там проблемът с автомобилите е решен отдавна. Можеш да провериш в интернет по VIN -a историята на автомобила, който си решил да закупиш. Има и нещо друго, акто гледам снимките на колата са от паркинг и си мисля, че се продава на така наречените auction-и , след като застрахователната компания вече е изплатита тотал щета . На тези търгове имаш право да купуваш само ако си лицензиран или фирма , която се занимава с поправка на автомобили.

    Коментиран от #5, #9

  • 3 Насо

    33 3 Отговор
    Нали се сещате,че за да я оправиш тая кола частите пак са от там ,а не от алиекпрес. Той си е направил сметката продавача, че няма смисъл да я оправя. А относно коректността му там си имат закони хората ,не като тук реални ,а те в пъти повече. А и там сервизите са на час работа ,не като тук чичо Кольо, който разбира от трабант до Ферари в своя гараж. И не на последно място ако не се лъжа контейнер за две коли от Америка беше 4хил. долара. И като им сложиш и ДДС и ще стане пак добра цена.
  • 4 гост

    25 4 Отговор
    Купува се за трак-кар и това е. Така или инак ще се изкорми всичко, електрониката се пподменя със спортна такава, а на двигателя му е нужна само една промивка, за да е сигурно, че не е замърсен. Супер е колата, скоро и у нас.
    През 90 имаше голямо наводнение в Германия и всички въздишаха по голф 1 и 2 за по 100марки, които бяха пак така одавени. Само че при старите коли е лесно, за разлика то новите, които имат 200кг кабели, релета и електроника.
  • 5 Иван

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Йоцо":

    Абе пробега на автомобила не е определящ, а техническото състояние ! Не ме бърка дали е на половин милион километра, а дали няма добавки сипани в двигателя или скоростната кутия,коти след първата смяна на масло да скапят колата. Тези които им бърка пробега, отиват в някое представителство и взимат ново...

    Коментиран от #8

  • 6 бегачка

    26 5 Отговор
    Чисто ново камаро в щатите базова версия е 25000 долара ! Предполагам ,че след проявен интерес за закупуване правят и отстъпка от посочената му цена в размер на 1000-2000 долара ! Тоест за едни 23000 долара в Щатите сядаш в чисто ново камаро .Бърза сметка излиза ,че това са около 37000 лева ,колкото струва тук едно чисто ново "натокано"с допълнителни екстри и приличен двигател поло .На подобна цена върви и чисто нов форд мустанг Щатите .Коментара оставям на вас

    Коментиран от #7

  • 7 Георги

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "бегачка":

    Да ама това е със 4 цилиндровия двигател със 275 коня което не са малко + някакви екстри и всичко това си е на цената на мерцедес ц 200
  • 8 Дядо Йоцо

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Написал съм проблем , а не пробег ;) По VIN chek-a се проследява от всяка смяна на масло, до евентуално ПТП.

    Коментиран от #14

  • 9 търг

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Йоцо":

    Продава се от Copart, мисля че всеки може да купи кола от там
  • 10 някой си

    3 2 Отговор
    От БЪлгария не се "вижда" US Copart. А цената е моментна. Това е онлаин търг.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 някой си

    2 1 Отговор
    А и трябва да имаш лиценз . Той струва около $750 на месец.
  • 13 някой си

    1 1 Отговор
    И регистрирана банкова сметка ... със съответната сума в Copart.
  • 14 На дядо Йоцо внучката

    1 5 Отговор

    До коментар #8 от "Дядо Йоцо":

    Научи се да пишеш бе дъртофелник !!!!!
  • 15 Рися

    0 0 Отговор
    Насо, личи си че бе си ходил в САЩ и говориш пълни глупости
  • 16 123.300д

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХ":

    Ами изтърка се че е купена от баба дето ходила да прелива дядото на гробищата и даже инвалидната и количка беше още вътре 😁😁😁