26 Октомври, 2017 21:00 3 413 0

Люис Хамилтън, Юсеин Болт и AMG GT R

Какво може да стане, ако бъдат събрани човекът с най-бързи крака на планетата, най-бързият човек в машина с четири колела и един от най-бързите автомобили на Нюрбургринг? Ами явно може да стане доста забавно. За Светкавицата, ускорението не е нещо непознато и пистата също, но тук те са от малко по-различен характер. Пистата е асфалтова, а ускорението идва от 4.0-литров V8 битурбо с мощност от 585 конски сили и 700 нютонметра, които се предават само на задните колела.

За Хамилтън позицията зад волана не е нищо необичайно, за това той директно се насочва към бутона за изключването на DSC-то, което да му позволи да се забавлява искрено. AMG GT R успя да обиколи Ринга за 7:10.92, а очакваме да се появи и Black Series версия на модела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА