29 Октомври, 2017 12:43 5 679 11

Golf R400, но от ABT

Volkswagen направи чудесен ход с пускането на Golf R и зарадва адски много фенове на марката, защото предложи задвижване на четирите колела с прилична мощност от 300 конски сили. Преди време, те пуснаха негов прототип наречен R400, който щеше наистина да бъде нещо епично, но покрай "Дизелгейт" проекта бе замразен.

VW обаче, са любимец на една тунинг компания, която чува гласовете на публиката - ABT. Резултата от това е точно този Golf с мощност от 400 коня, който липсва, като и нютонметрите са се покачили значително - от 400 на 500. Странно, но това е постигнато само чрез нова карта на двигателния софтуер и според компанията, стандартното 4х4 задвижване няма никакъв проблем с повишението.

ABT разбира се, не предлагат само това, а още много парчета, за да бъде завършен пъзела - два вида окачване, по-дебели стабилизиращи щанги и спирачен комплект. Окачването е два вида - понижаващо с 20/25 мм или регулируемо с намаление на височината от 40/45 мм. Опцията за спирачна система включва по-големи спирачни дискове с шестбутални апарати отпред.

И звукът също е засегнат - с възможност за нова изпускателна система с четири 102-милиметрови накрайника. За семплата, но предизвикателна визия пък, се грижат новите 20-инчови джанти от модела FR, но има избор между общо четири модела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смяхх

    11 6 Отговор
    Пипнали ли я леко за 5.000евро и я продават с 20.000евро отгоре само заради името АБТ. Като има балъци да купуват така ще е. :)

    Коментиран от #5

  • 2 Марио

    7 3 Отговор
    Не е лоша количка.Върви добре.Среден разход за поддръжка.Чудисна кола за млади хора.

    Коментиран от #8

  • 3 ..........

    9 12 Отговор
    Подвижно WC.

    Коментиран от #4

  • 4 Марио

    9 7 Отговор

    До коментар #3 от "..........":

    Кенеф е твоя дръгел дето го караш.Когато си купиш по-скъпа за предпочитане нова кола говори.
  • 5 Ярослав Станчев

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "смяхх":

    Ами хайде като ти е много смешно я пипни ти,специалисте,да видим какво ще направиш??Не за друго,а за да ти се посмеем малко.АБТ знаят какво и къде да пипат,за разлика от великите форумни разбирачи в България.
  • 6 Vasik Atanasova

    3 7 Отговор
    голфа не е лоша кола
    обаче и авт да е пипнат няма дизайн
    който иска дизайн взима ауди

    Коментиран от #10

  • 7 Гост

    7 11 Отговор
    Я кочина на гуми!

    Коментиран от #11

  • 8 Max

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Марио":

    Среден разход за поддръжка???? Че то на обикновен голф разходите са му като на бмв, а тук.....тук ще е направо страшно с парите

    Коментиран от #9

  • 9 Марио

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Max":

    Всеки си има дадена кума за разходи.За мен е среден разхода.Има къде къде по-скъпи да поддръжка.
  • 10 Марио

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Vasik Atanasova":

    Е кое точно не ти хареса в дизайна.Как да няма дизайн.Има и то даже много красив.Но всеки си има вкусове😂😂
  • 11 Golf R

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Кочина е това което караш ти най-вероятно.