31 Октомври, 2017 20:32 5 460 3

Каква е реалната мощност на McLaren 720S

Наскоро попаднахме на няколко сравнения, в които новия модел на англичаните от McLaren се представи учудващо добре. Естествено, това ни вкара в размишления, но в клипа, който е продължение по темата ще видим реално, от какво идва това. Става въпрос за нормално измерване на мощността стигаща до колелата чрез диностенд, на който са премервани много други автомобили. Резултата от измерването е равен на 690 конски сили на колелата или около 770-80 конски сили на двигателя при положение, че средните загуби по трансмисията на автомобил със задно предаване са около 10 процента. Мощността на 720S лесно може да бъде открита в името на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въйййййй

    3 8 Отговор
    Да е мощно, да е мощно, колко да е мощно?!
  • 2 ЕЛ ПАТРОН

    8 7 Отговор
    Става за ежедневка да отидеш до супермаркета с нея или до центъра ама нищо повече .За дълъг път предпочитам S класа или А8-ца ,че с този некомфортен дръгел посления път ми изпадаха бъбреците като тръгнах с любовницата към слънчака .
  • 3 gost

    0 1 Отговор
    ххахахаааа...а купи си го,хвани си поне една любовница и после коментирай :D