Last news in Fakti

27 Декември, 2017 09:30 7 641 2

Продава се Ferrari-то на Майкъл Джексън от Bad Era

  • ferrari-
  • testarosa-
  • майкъл джексън
Продава се Ferrari-то на Майкъл Джексън от Bad Era - 1
В САЩ, на търг беше пуснат един необичаен автомобил. Става дума за суперкар Ferrari Testarossa, произведен през 1987 година. Удивителната му първоначална цена от $800 000 обаче си има обяснение.Продава се Ferrari-то на Майкъл Джексън от Bad Era

Всъщност Ferrari-то не е на Джексън, но се свързва основно с него заради клипа Bad Era. Цената е толкова висока, защото кабриолетът от снимките е същият, с който се снима поп иконата Майкъл Джексън в знаменитата реклама на Pepsi.

Кабриолетът сам по себе си е доволно рядък, защото серийно Ferrari Testarossa се прави само във версия купе, като Скудерията прави едва няколко ексклузивни кабриолета. Този, от снимките също първоначално е бил купе.Продава се Ferrari-то на Майкъл Джексън от Bad Era

Преработен е в кабрио от тунинг ателието Straman. Суперкарът е снабден с петлитров 12-цилиндров двигател, мощността на който е 390 конски сили. Миналата година на търг беше продаден един заводски роудстър, като цената му достигна $1.3 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    18 2 Отговор
    A, камиона на Пепси колко струва на търга?
    Умните американци ги зомбират със зелени хартийки без стойност, но добре си живеят!
    И да се спука балона, пак ще имат държава, закони и частен бизнес!
  • 2 KKK

    1 3 Отговор
    Мм, Тестероса, ще има ли някой да се навие да ми сглоби такава от китове :D