Last news in Fakti

7 Март, 2009 17:05 770 0

Mansory Chopster

  • mansory-
  • chopster-
  • mansory chopster

Mansory представя новия Chopster в Женева С Chopster компанията, чието седалище е в баварския град Бранд, влезе триумфално в салона на Женевското Palеxpo и предизвика възхитата на посетителите. Впечатляващата интерпретация на Porsche Cayenne Turbo S събира погледите на щанда на Mansory в зала 6. Сензационният автомобил с мощност на турбодвигателя 710 к.с. е сред експонатите, които не се подминават набързо.

Предимствата на хай-технологиите са очевидни. Тялото е с 80 мм по-малко от базовия модел. Намаляването на общото тегло на автомобила не подобрява само ускоряването, но също съкращава спирачния път и средния разход на гориво при Chopster. Височината на возилото също е скъсена с 60 милиметра. Оттук идват и спортният дух, и още по-голямата аеродинамичност на колата.

Модифицираният турбомотор V8 е с мощност 710 к.с. Двигателят осигурява максимална скорост от 302 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА