Last news in Fakti

5 Април, 2018 15:50 2 732 5

MAN открива нов сервизен център в Пловдив

  • man-
  • сервизен център-
  • товарни автомобили
MAN открива нов сервизен център в Пловдив - 1

Новият сервиз за обслужване на товарни автомобили MAN в Пловдивска област, намиращ се в с. Царацово, ще отвори официално врати на 12 април.

В рамките на няколко часа посетителите ще имат възможността да разгледат модерния сервизен център, като междувременно организаторите от MVB Truck&Bus Bulgaria са подготвили много изненади и награди за посетителите.

Събитието започва в 16 часа, като по време на официалната част приветствени слова ще изнесат Владислав Атанасов, изпълнителен директор на MVB Truck &Bus Bulgaria - официален вносител на MAN, както и специален представител от MAN Truck & Bus Germany.

Новият дом на германската марка автомобили в Пловдив е изграден с инвестиция от над 8 млн. лв. и разполага със 7 проходни клетки, в които се помещават сервиз общи ремонти, оборудван с 4 ножични подемници и 1 комплект мобилни подемници, кран, стенд за сходимост, ГТП, подготвителна и бояджийска камера.

Той е разположен върху 11 000 кв. м, като общата застроена площ е 2435,95 кв. м. Центърът предлага още сервизни услуги, сред които диагностика, обслужване и ремонт на автомобилите на марката MAN, текущи и основни ремонти на двигатели и предавателни кутии, оказване на пътна помощ, ремонт на тежкокатастрофирали автомобили и много други, които ще бъдат подробно представени на 12 април.

Освен разходка из цялото съоръжение и сервизната част, посетителите ще могат да се включат в състезание с радиоуправляеми мини камиони MAN, ще станат и свидетели на зрелищно дърпане на камиони с въже, както и на демонстрация по тунинговане на камион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 6 Отговор
    MANi,mani
  • 2 Личен опит

    8 7 Отговор
    САМО SCANIA в краен случай VOLVO останалото е ПЪЛЕН ЖМЕЛ !!!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ВАГ

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Личен опит":

    Скания за влекач , Ман за соло камион ... абе с една дума да е на ВАГ :)
  • 4 Стоян

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Личен опит":

    Имам много личен опит...да Сканията да най добри ама Ман също не са лоши...и МБ допреди 7-8 години...д Волво не съм се сблъсквал както и др марки

    Коментиран от #5

  • 5 Transport-BG

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стоян":

    Стоян е много прав за това, което казва!!! Аз се забимавам с камиони и транспорт от над 15 години и знам горе долу кое как стои!