Last news in Fakti

11 Април, 2018 10:20 3 502 9

Тунинг на китайско менте

  • landwind-
  • x7

Разказвали сме ви за Jiangling Landwind, която преди време пусна един клонинг на Range Rover Evoque и въпреки всички критики от страна на западни специалисти, тази модел продължава да се продава в Поднебесната държава, при това с немалък успех.

Сега, в Китай се предлага и оптичен тунинг, който е още по-нелеп и от самата кола. Нова радиаторна решетка превръща Landwind X7 в нещо средно между Range Rover и Jeep. Освен радиаторната решетка, се продават и надписи "Range Rover ".

Последните се монтират на предния капак, точно над "джиповата" решетка. Това обаче не е всичко. Последната щриха в този тунинг слага нова задна броня с три фалшиви ауспухни накрайника в средата.

Ще припомним, че през 2015-а, когато се появи нелицензираното копие на Evoque, се разяри огромен скандал. Впоследствие китайците промениха леко дизайна. Иначе автомобилът се оборудва с двулитров бензинов мотор с мощност 190 к.с. и се продава в Китай за 16 000 евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asdf

    14 0 Отговор
    Опасни са китайците :)
  • 2 no name no face no number

    12 1 Отговор
    Много добре са я направили браво, все пак без тунинг е по- добре.
  • 3 China

    18 0 Отговор
    "- Здравей, какво правиш?
    - Ми, какво да правя, те китайците вече всичко направиха." ;)
  • 4 К,р

    8 0 Отговор
    Е,другари коментиращи-това е създадено точно за България и нашите дискотечни "патрони" 16хил.евро са около 32хил.лв,един Евок струва средно 50.Проста математика
  • 5 МММММ

    11 0 Отговор
    Да ама сега "Кифлите" разбират повече и като разберат че е "ефтинка" сравнение с другите и не се качват .....умни кифли
  • 6 незнайко

    2 0 Отговор
    Менте или не, 16 000 евро са си пари, които може са си позволи човек !
  • 7 Nik

    0 3 Отговор
    Само като сравня фугите на предната и задната врата от 2-та снимки, ми става ясно колко е добро качеството :D.

    Коментиран от #8

  • 8 kick

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Nik":

    Ти па, да не мислиш че на оригинала са по-добре...все пак говорим за ровър
  • 9 БАТКОТО

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: тази модел продължава да се продава в Поднебесната държава, при това с немалък успех...След като се продава и носи успех , значи си имаме икономическа обосновка за производството и колата не е никакво "китайско менте"? Ментета са повечето прехвалени съвременни автомобили. Марки няма да изреждам ,сещайтете се сами!