Last news in Fakti

27 Април, 2018 10:02 2 820 7

Тунинг за лимузината на Путин

  • путин-
  • лимузина-
  • тунинг
Тунинг за лимузината на Путин - 1

Вече стана ясно, че дългоочакваният публичен дебют на президентската лимузина от проекта "Кортеж" няма да се състои на церемонията по встъпването на Владимир Путин в длъжност на 7 май.

Въпреки това спекулациите по темата продължават, а последната е дело на художника Андрей Ткаченко. Творецът представи своето виждане за тунинг изпълнение на бъдещата руска премиум кола.

Това естествено е само рисунка, свързана с фантазията на художника, но не е изключено в бъдеще подобни проекти да станат реалност. Стига лимузината да бъде завършена и след като постъпи на служба в правителството да бъде пусната в свободна продажба.

Ще припомни, че проектът "Кортеж" за нов автомобил за кремълския елит стартира през 2012 година и до този момент по различни оценки е погълнал между 12 и 24 млрд. рубли (€159-€319 млн.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    11 6 Отговор
    Цяла камара народни пари на вятъра, по точно не на вятъра, а в джоба на авторите на проекта "Лимузината на Путин" ! За какво ? За да се возело жужито уж на руски автомобил, разработен уж от някакво си НАМИ !

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Абе виж сега, пълното название на "института" най-вероятно е "ЗА НАМИ" и тея от института карат точно по името...

    Пълна порнография, не стига че 90% вносни части ами даже и не могат да ги сглобят като хората.

    Да вземат един БТР, да му резнат ламарините за прозорци и да го дават на джуджето.
  • 3 Хубава работа ама руска

    9 6 Отговор
    Шест години една кола не могат да направят!?Тези са за рекордите на Гинес!Всъщност затова са и на това дередже,да изхарчиш толкова пари,а народа ти да живее по зле и от нас ?????Какво да се каже за човек приятел с турския диктатор!!!!
  • 4 Рося

    8 5 Отговор
    Абе ооо. Загрижените за парите на руските данъкоплатци... За фаетон немците платиха 4 млрд евро! Стига ривали!

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рося":

    А бе, ти пък какво толкова си загрижил за моите грижи и за фаетона на немските данъкоплатци ??

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 На баба ми кюмюрника

    2 0 Отговор
    Те немците със сигурност не са похарчили нито цент .. милиардите са похарчени от ФВ , ако изобщо са милиарди . Все пак фаЙтона е преоблечена А8-ца. Само "най-вИликата" нация в света (руснаците) моат а потрошат 200-300 млн. за картинки . Останалите нескопосници понежИ нИ моат а рисуват прааат коли , оти оно йе по-леснУ 😉