4 Май, 2018 11:26 4 239 8

Четирицилиндров базов дизел за BMW 6er

  • bmw-
  • 6er-
  • 620d
Четирицилиндров базов дизел за BMW 6er - 1

Германската компания анонсира разширение на двигателната гама за модела 6 Series Gran Turismo, като любопитното в нея е, че има нов базов агрегат. Той е дизелов, четирицилиндров с мощност от 190 конски сили.

Максималният въртящ момент е 400 Нм, а модификацията ще бъде обозначена като 620d. Продажбите и в Европа стартират през юли тази година, но цени все още не са обявени. Двулитровият мотор е снабден със система за директно впръскване на горивото Common Rail и с турбокомпресор с променлива геометрия на лопатките.

Максималният въртящ момент е наличен в диапазона 1 750-2 500 об/мин, а средният комбиниран разход на гориво е 4.8 литра на 100 километра пробег. Ускорението до 100 км/ч става за 7.9 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАПИ Ханс

    9 19 Отговор
    Това няма да има сили да направи един Кекс
  • 2 вижся

    7 3 Отговор
    много са добри тия - возия, място, визия.. само дано да са ги направили с по здрава електроника
  • 3 ДВГ

    18 0 Отговор
    Идеална кола бих казал перфектна само едно нещо и липсва което разваля цялата картинка и то е..............цената сигурно ще е над 55 000 евро за някой може да е добре но за мен не е.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Върл противник на дизела с бензин в кръв

    3 1 Отговор
    Нали ще го махат не го искат дизела пък пак правят нови разработки?
  • 6 Язе

    1 0 Отговор
    Двулитровият мотор е снабден със система за директно впръскване на горивото Common Rail и с турбокомпресор с променлива геометрия на лопатките.

    Това трябва да е нещо ново ли?
  • 7 гощо

    0 0 Отговор
    Асматик нЕкЪв!
  • 8 Трифонов

    0 1 Отговор
    Ама сте ми толкова смешни, като започнате да ръсите мозък... Състезатели!!! Кола 1600 килограма, ускорява до 100 за 7.5 секунди, има максимална скорост от 235 км.ч. и гори 8 литра на 100 средно, но била "астматик нек'ъв"... Шумахеровци. Цял народ от автомобилни състезатели!!! Смешни сте! Особено като излезете на магистралата с всичките над десетгодишни "болиди"... Издържате с 200 точно две минути и половина... и то само "най-големите куражлии". Изпреварят ме с 250 и след половин километър ги настигам и подминавам и никога повече не ги виждам... Смешна работа!!! Никога няма да дам 20 - 30 хиляди лева отгоре за същата кола с 50 коня повече!!!