14 Май, 2018 14:40 5 553 14

Осмата серия на BMW идва на 15 юни

  • bmw-
  • 8er-
  • m850i xdrive
Осмата серия на BMW идва на 15 юни - 1

Компанията BMW назова точната дата, на която ще се състои премиерата на серийния вариант на новата "осмица". С анонса за премиерата от марката напълно разсекретиха и външния вид на серийната версия. Публичният дебют ще се състои на 15 юни, ден преди началото на култовата надпревара 24-те часа на Льо Ман.

Ще припомним, че в тазгодишното издание на надпреварата участие ще вземе и специално подготвеното BMW M8 GTE. По предварителна информация, на специалната презентация ще бъде показан топ вариантът M850i xDrive. Тази кола е оборудвана с новия V-образен осемцилиндров двигател, мощността на който е 530 конски сили, а максималният въртящ момент - 750 Нм.

Агрегатът ще работи съвместно с осемстепенна автоматична скоростна кутия. За по-добро управление автомобилът е снабден и с адаптивно спортно окачване с електронно управляеми амортисьори и с активни електромеханични стабилизиращи щанги. Автомобилът ще получи и активен заден диференциал, спортна ауспухна система и пълно управляемо шаси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не мерси

    7 61 Отговор
    Поредния боклук с валвтроник и проблемна електроника.
    Хората вече слагат 10 скорости тия още са на 8 скоростна кутия. Да не сме 2010 година

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Киро

    48 3 Отговор
    Много разбираш ти бе. Сигурно Голф 3-ка караш, а 8-цата си тръгнал да оплюваш смешкооо !!!
  • 3 ABV

    29 3 Отговор

    До коментар #1 от "Не мерси":

    алооо Пернишкия специалист...,а знаеш ли отдавна СЕРИОЗНИТЕ автомобилни фирми са сметнали БЕЗМИСЛИЕТО на кутий с повече от 8 предавки....по тежки,по сложни и икономията на гориво е около 2-5 % Разликата от 6-7 степенните до 8 степенните е около 10-20%.Сега разбра ли ...за проводниците и ПОЛУпроводниците.Това не е състезание кои има повече....е по добър...ГАНЮВСКА РАБОТА..
  • 4 Георги

    10 4 Отговор
    Само да кажа две думи за разбирачите на кутии, като повече скоростните са по добри защо например е класа 350 дизел с 9 gтроник харчи 12/100 градско а с бмв 530хд 9/100 и е по динамично бмв то..
  • 5 Георги

    4 4 Отговор
    Само да кажа две думи за разбирачите на кутии, като повече скоростните са по добри защо например е класа 350 дизел с 9 gтроник харчи 12/100 градско а с бмв 8 степенна 530хд 9/100 и е по динамично бмв то..

    Коментиран от #6, #8

  • 6 Plameni

    2 10 Отговор

    До коментар #5 от "Георги":

    Mercedes E 350 cdi 2017г. Разход градско 7,4л., извънградско 4,8л.,комбиниран 5,7л
  • 7 Plamen

    3 14 Отговор

    До коментар #1 от "Не мерси":

    БМВ е супер боклук ! Работя в главния завод в Динголфинг в Германия 4-та година , където правят от 4 -та до 8-ма серия и много добре знам какви части има в него и кой го прави ! Bayerisches Mist Wagen ! 🤣😂🤣😆

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 8 Plamen

    0 7 Отговор

    До коментар #5 от "Георги":

    Гошо ти пиян ли си ве брат ?
    Ай остави да ги разбираме малко повече ние дето ги правим тея талиги по един чувал пари заради нищо ?
  • 9 BMW

    13 0 Отговор
    Какво правиш бе келеш, сигурно чистиш кенефите в завода...

    Коментиран от #10

  • 10 Тошко

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "BMW":

    Като го гледам какъв е ентеУегент и това му е много. Като ти е крив швабата и тъпата му икономика, ко прайш там бе Пацо??
    Пълни сакчето, щото повечето така пътувате. Цял живот от мишкуване един куфар и една хубава кола няма да си купите, но на плюене сте първенци!
  • 11 Бай Киро

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Plamen":

    Май си си прекалил с дрогата.
  • 12 Трифонов

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Plamen":

    Ами... тъй като пък аз познавам лично мениджъра на въпросния завод... дали да не ти снимам коментарчето - смелчага българска - и да му го пратя по вайбър с превод, а... Какво ще кажеш? Едва ли сте много българите там, а? Искаш ли, неблагодарнико непрокопсан!!!! Пък и да сте, да ви шитнат всичките! Точно за един час ще ви намерят заместници! Искаш ли да пробваме? Щото за подобен коментар, знаеш ли как юристите им веднага ще ти намерят цаката и съвсем законно ще те разкарат... да вървиш да си продаваш задника в Англия... примерно. Чакай да пробвам, пък ще видим какво ще излезе...
  • 13 РаботаР

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Plamen":

    Добре бе, защо говориш пълни глупости, най-добрия ми приятел работи в същият този завод и за нищо на света не би помислил да отиде да работи на друго място! За качеството на работата и материалите компромис не се прави, има си конкуренция, пазари и т.н. Няма как БМВ да си позволи да прави боклуци, нали конкуренцията от Мерцедес и Ауди ще ги съсипе по фактора ПРОДАЖБИ, който е най-важен за всеки един производител
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.