Last news in Fakti

30 Септември, 2018 13:40 4 461 2

Дете оцеля под гумите на кола (ВИДЕО)

  • инцидент-
  • индия

Охранителна камера засне как невнимателна шофьорка прегазва 7-годишно момче на улица в индийския град Мумбай, съобщава Daily Mail. За късмет нито едно от колелата на автомобила не минава през тялото на малчугана, който се отървава само с уплах и драскотини.

На записа от инцидента се вижда как група деца играе футбол и едно от тях кляка, за да си завърже връзката на обувката. В този момент жена влиза в паркирана в точно до него кола, дава на заден ход и потегля.

Шофьорката очевидно бърза много за някъде, тъй като пасажерската врата на автомобила стои отворена. Жената изобщо не разбира какво се е случило и продължава по пътя си без изобщо да погледне в огледалото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    17 0 Отговор
    За жена е нормално да го направи, а за цигане е нормално да оживее без драскотина. Даже нито жената забеляза, нито случката развали играта. Та нищо чудно нямаше в статията:)

    Коментиран от #2

  • 2 Ььььььь

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Саше":

    Прав си бате...детето си е с късмет-да е живо и здраво чавето.