23 Ноември, 2018 13:59 5 479 17

Hyundai остави най-големия си всъдеход без скоростен лост

  • hyundai-
  • palisade

Сайтът The Korean Car Blog публикува снимки на интериора на Hyundai Palisade, от които става ясно, че всъдеходът няма да има скоростен лост. Вместо това трансмисията на "корейския Escalade" ще се управлява с бутони на централната конзола.

На снимките се вижда също частично цифров приборен панел и дисплей на мултимедийната система, който напомня "Мерцедесовия" MBUX. До селектора за скоростите има шайба, с която се избира един от режимите на движение - Eco, Sport и новия Snow, чиито изпитания продължават край шведския град Арйеплог.

Дисплеят на мултимедията ще бъде обединен визуално с приборния панел. Той ще изобразява три информационни блока по подобие на новата Kia Soul. В гамата очевидно ще има модификация с 2.2-литров турбодизел, но моторизацията ще зависи от конкретния пазар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    24 13 Отговор
    И кога ти изгори бушона на тея копчета кво праиш?

    Коментиран от #3, #4, #8, #9, #11, #16

  • 2 хаха

    3 4 Отговор
    ?????????????
  • 3 Evogue

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Обаждаш се на Hyundi Assistance и пиеш студена вода докато дойде...
  • 4 Бате Цецо

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Викаш рапатрака и плащаш ама мнооого
  • 5 Перър

    16 7 Отговор
    мене ме кефи. А и който си вземе такава кола едва ли ще го е грижа за бушона.
  • 6 гост

    16 3 Отговор
    Дали ще има едно малко лостче, което ще предава електронен сигнал към блока на скоростната кутия или ще се опрости с копчета е все тая понеже така или иначе няма механична връзка. А ако ти изгори бушона и на другите купии пак си с репатрак, все тая пак. Новите коли не са за гаражни майстори и направи си сам, ако искаш такава си купи Дачия от най-простото ниво и си я прави сам.
  • 7 AUDI

    8 6 Отговор
    Aston Martin отдавна са го измислили това ...ама те корейките са "напреднали" , "луксозни" , "иновативни".....
  • 8 JEEP

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Има начин за връщане на трансмисията в неутрална позиция. Някъде е решено с ключе, на други места с бутон или комбинация от бутони. Дори моя дърт джип има такава опция. Смятай при новите какво е.
  • 9 Кракацил

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Това го имаше в икарусите преди време и явно навлиза и в автомобилите
  • 10 Haha

    4 14 Отговор
    Само немога да разбера какво поствате и коментирате тея китайски кенефи това е пълен провал на автомобилното производство говоря от личен опит

    Коментиран от #14

  • 11 незнайко

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Сменяш го !!!
  • 12 Зорлем

    1 1 Отговор
    Айде пак откриваме топлата вода! Още първите Икаруси автоматици бяха само с едни големи бели копчета вдясно от шофьора, а тях ги внесоха в България преди 30-ина години. Някъде през втората половина на 80-те ще да беше. И си бяха баш социалистическо унгарско производство.
  • 13 Марио

    2 1 Отговор
    Хубав дизайн, предполагам пак ще ся доста здрави моторите им.Браво на Хюндай.Само не знам дали ще се продава В Европа и каква ще е цената.Доста по-висока от тази на Santa fe или някъде около нея.
  • 14 Аман от разбирачи

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Haha":

    Опита се да бъдеш оригинален ама не ти се получи тещо а ?
    1. Хюндай е ЮЖНОКОРЕЙСКА компания ! А не Китайска .
    2. Хюндай е собственик на няколко марки включително КИА.
    3. Хюндай е световен гигант във производството на : Автомобили , Тежко машиностроене , кораби , кранове , контейнерни терминали , багери и минна техника и мн др.
    А ТИ КОЙ БЕШЕ , ЧЕ НЕ РАЗБРАХ ???
  • 15 учуден

    0 1 Отговор
    За какви бушони иде реч при светодиодна индикация върху електронни бутони? Не е електротехника, а електроника. Бутона ще работи докато има акумулатор, не е като да ти изгори крушка във външна тоалетна, а ти да щракаш копчето и да отидеш да смениш бушона или да извикаш енергото на авария.
  • 16 БАЙ ГАН4О

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Слагаш нов!
  • 17 stabilen ko4

    0 0 Отговор
    скоростите на ioniq се сменят по този начин