Last news in Fakti

21 Март, 2019 09:55 5 625 10

Мъж се отърва с драскотини от брутална катастрофа

  • toyota-
  • mr2-
  • катастрофа-
  • пътнотранспортно произшествие

Късметлия бе освободен от болницата с няколко лейкопластови лепенки след жестока катастрофа с Toyota MR2, съобщава аварийната служба в окръг Чатам в американския щат Джорджия. Скот Шепърд карал роудстъра си по магистрала I-95, когато бил засечен от пикап, от който изпаднала кофа.

Мъжът предприел рязка избягваща маневра, за да заобиколи препятствието, но изгубил контрол над управлението на средномоторния автомобил и се забил в TIR. При удара под камиона попаднала цялата лява част от предницата на малката кола, а воланът затиснал Скот към седалката. Той обаче успял да разкъса гюрука и да се измъкне невредим от останките, а в лекарите в болницата установили само повърхностни наранявания.

Скот не може да повярва на късмета си и смята, че дължи оцеляването си на грамотната конструкция на автомобила. "Слава на инженерите на Toyota! Не трябваше да съм тук сега", благодари щастливецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 trd luck

    55 3 Отговор
    Късмет, баце, късмет си извадил просто
  • 2 neon

    40 8 Отговор
    Никакви инженери не са помогнали тук. Единствено късмет или господ (както искате го наричайте) е в основата да е жив.
  • 3 краш

    15 1 Отговор
    Не напразно има Краш тест преди да се пусне в продажба!! Трябва и малко късмет понякога

    Коментиран от #7

  • 4 сектант

    7 16 Отговор
    Ако беше с Дачия и тир да го беше блъснал,тира щеше да се сгъне на 3...Нищо де,ще си купи и той един Дъстър скоро време.

    Коментиран от #5, #6, #9, #10

  • 5 До сектант

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Сектантче, а да мирясаш малко с тия недъгави Дачии, че се излагаш! Свидетел съм на две катастрофи в които участваха мои близки и това недоразумение на автомобилостроенето, което толкова превъзнасяш. В първия случай чисто нова Дачия логън след удър в дърво, не й се отвори нито един еърбег и приятелят ми беше с изпочупени ръце. Втория случай, за съжаление с фатален край, 18 годишна японска кола (на мой близък) катастрофира челно с едногодишна Дачия и изходът беше фатален за шофьора на румънската гордост. Моя познат беше абсолютно невредим. Дали е случайност според теб?! Не мисля.
  • 6 www

    13 3 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Абе ква Дачия бе?! Точно Duster дето има 3 звезди от NCAP, при страничен удар си е тоталка. Само за сравнение 90% от Тойотите са с по 5 звезди. Така, че айде у лево (или по точно нагоре - към Румъния)
  • 7 PlimP

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "краш":

    тук късметът си е казал думата, ако чакаш на тойотката, пиши го бегал
  • 8 jap

    4 1 Отговор
    Фен съм на всички Японски марки но това си и късмет.Ако си спомняте в S класата на Доктора гръмна бомба и само го поизцапа.Така,че кой когато му е писано.
  • 9 Random

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Бате, кефиш. Точно защото не ти хващат сарказъма.
  • 10 Алфа Ромео

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Ако беше Дачия си пътник с еднопосочен билет, да пази господ!