Last news in Fakti

29 Март, 2019 10:20 2 586 12

Mercedes помага на BMW за разработката на i2

  • bmw-
  • i2-
  • mercedes-benz-
  • u-klasse
Mercedes помага на BMW за разработката на i2 - 1

Един от ръководителите на баварската компания BMW каза, че новото BMW i2 ще се появи в Европа като сериен модел през 2024 година, а ориентировъчната му цена ще е 30 000 евро.

Към момента градското електромобилче ще може да изминава с едно зареждане до 300 километра, а за подобряване на тези параметри от BMW са потърсили помощ от специалистите на Mercedes-Benz.

След появата на тази информация, спекулациите по темата започнаха веднага и според тях, Mercedes-Benz също ще извадят автомобил близнак на i2. Най-вероятно това ще е предстоящата и вече патентована от Mercedes U-Klasse.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    8 3 Отговор
    На картинката прилича на Фиат Мултипла !

    Коментиран от #6

  • 2 Гост

    3 4 Отговор
    Тия от БМВ са големи калмуци значи !!!
  • 3 сектант

    6 9 Отговор
    турци помагат на други турци за направа на по-хубава кола за турци, за да си ходят до турция и обратно
  • 4 Смятайте колко са назад с технологиите!

    5 10 Отговор
    Двете най-добри компании в масовото автомобилостроене обединяват сили за да настигнат една чисто нова автомобилна компания наречена Тесла. Тази компания произвежда масови автомобили по-малко от година и вече паникьоса стогодишните до степен да се обединяват със заклетите си конкуренти, за да изкарат продукт, който поне да се доближава до параметрите и търсенето на някаква технологична компанийка. Надали след пет години ще има търсене с тези параметри, които са неадекватни дори за миналата година, при това на такава висока цена.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 сектант

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Смятайте колко са назад с технологиите!":

    така е, само да те поправя, че компанияте се казва Дачия
  • 6 Човечец

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Знаете че това на картинката е BMW i3 нали?

    Коментиран от #7

  • 7 Borislav Popov

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Човечец":

    А бе и 3 и 4 да е - пак прилича на Фиат Мултипла !

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Недей така бе човек

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Това трябваше да е бестселъра на BMW и да убие Тесла в зародиш по плановете на BMW. Сегашният им план с Mercedes звучи почти толкова абсурдно, като предишния. Докато не преглътнат канибализацията на продажбите на автомобили с ДВГ и да предложат практичен и функционален модел, няма как да очакват пазарен успех. Да не мислиш че приликата с мултипла е случайна? Въпреки лозунгите, са се молели никой да не купува електрическите модели, за да продължат да си продават максимално дълго време автомобилите с ДВГ, от които имат повече печалби.
  • 9 Plameni

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Смятайте колко са назад с технологиите!":

    Илон Мъск се похвалил ,че през 2018 г.щели да произвеждат по 7000 автомобили на седмицата , а Стивън Армстронг президента на Ford за Европа с подигравка казал ,че Ford за 4 часа произвеждали 7000 автомобила. Всеки произведен автомобил Tesla носи загуба от 11000 и през миналата година на загуби за около 1 милиард $

    Коментиран от #12

  • 10 kirqki

    1 1 Отговор
    Стига с тая Тесла бе. Всичко в Тесла е от Мерцедес. Както Мерцедес са помогнали на Тесла. Така ще помогнат на BMW. Какво Ви пречи, че Мерцедес помагат на BMW с общи усилия ще направят един хубав продукт. Пък сега като излезе EQC на пазара и всички могат да дърпат кепенците :D :D :D
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Емил

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Plameni":

    През 2008 г. обявиха Тесла за невъзможна кола! Мъска я направи и промени света. Фалитът на Тесла е "на дневен ред" вече 5 години. Ама вместо това излезе модел Х, модел 3 и скоро модел Y! Къде са сега всички "велики пророци" от последните 11 години?!