Last news in Fakti

4 Април, 2019 13:21 6 618 15

С 484 км/ч: Поглед отвътре (ВИДЕО)

  • скорост-
  • автомобили-
  • рекорд-
  • тунинг
С 484 км/ч: Поглед отвътре (ВИДЕО) - 1

В интернет пространството се появи едно интересно видео, в което е показано как изглежда ускорението на автомобил до умопомрачаващата скорост от 484 км/ч. Он борд камерата показва впечатляващи кадри за автомобилните фенове, а самото ускорение от 0 до 483,45 километра в час става за 22 секунди.

Това е рекорд за скорост на една миля (1.61 километра), който е постигнат с доработен суперкар Ford GT от предходното поколение, мощността на който е 2 500 конски сили. Доработката е направена от тунинг ателието M2K Motorsports. Автомобилът е оборудван с модернизиран битурбо осмак с обем от 5.4 литра. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    12 13 Отговор
    със спарка ще го скъсам

    Коментиран от #2

  • 2 в парка

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "фен":

    На белот нали ;))
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сектант

    16 7 Отговор
    слаба ракия - да се качи тоя "шофер" на капака на дъстъра да види с 584 км поглед отвънка

    Коментиран от #10, #11

  • 5 Borislav Popov

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "CHALLENGER SRT Hellcat":

    Обичам само американски коли и тесни п****та
  • 6 русе 1

    1 4 Отговор
    звяр.само Додж Стелт
  • 7 Радо

    3 10 Отговор
    Направо и баба знай....дайте го в някой завой да го видим как се държи или ще изфръкне като жигули от завоя.
  • 8 гост

    2 10 Отговор
    Правителствата на ЕС и членовете на Европейския парламент се споразумяха за 30 нови стандарта за безопасност за леки и товарни автомобили. Авторите на инициативата предлагат задължително оборудване на всеки лек автомобил с автоматично спиране, асистент за поддържане на лентата, електронен запис на данни („черна кутия“), мониторинг на умората на водача и ограничител на скоростта !!!!!!!!!!!!!!!!!

    За окончателното одобрение законопроектът трябва да бъде гласуван, но няма съмнение, че инициативата ще бъде одобрена до септември. При този сценарий новите правила ще влязат в сила през май 2022 г. за новите автомобили, а през май 2024 г. за всички автомобили в Европа, с редки изключения. Най-големите дискусии бяха предизвикани от принудителния ограничител на скоростта - ISA (Intelligent Speed Assistance). Ако някой още не е разбрал , имате 5 годинки да си трошите главите , дано само собствените !!!! След 2024 повече от 130 км/ч САМО на писта , срещу заплащане естествено !!! Повтарям , за ВСИЧКИ !!!!

    Коментиран от #9, #12, #14

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Баце,видя ли му въздуховода на парното от дачия Логан😁
  • 11 хаха

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Ето за кого е написана песничката: Оооо колко си прост!
  • 12 Kirumo

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Първи април мина преди 4 дни. Стига с тези шеги. Ако вярваме на подобни глупости, то нефтът трябваше да е свършил преди 15 години, а колите с вътрешно горене трябваше да са забранени от поне 10 и всички в момента щяхме да караме електрически екскременти като G-Wizz.

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Kirumo":

    Ами ти си вярвай на каквото щеш , новината е от официален сайт и се обсъжда в ЕС вече от няколко месеца , а сега вече е постигнато съгласие и остава само да се гласува до 3-4 месеца най-много !!! Като я гласуват и влезе в сила ще ви уведомя специално , ако модераторите продължават да се правят на ощипани и мълчат по въпроса !!
  • 14 До Еврогейския мен 😄

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Това няма как да се случи, защото до тогава ЕС ще се е разпаднал и отдавна ще е в историята, а Европейски парламент няма да съществува!
    Няма по-голям балон от Европейските джендърски глупости!

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "До Еврогейския мен 😄":

    Искаш да кажеш , че ще се разпадне до септември , тоест след 5 месеца ?? Аххаххаа , добре си се напушил !!! А ако искаш сериозно , единственото което ще се разпадне са изцепките на селски бекове , дето са тръгнали по обществените пътища да си избиват комплексите и да си показват простотията !!