Last news in Fakti

11 Август, 2010 11:40 27 732 83

Джип на Iveco заменя УАЗ?

  • iveco-
  • lmv m65-
  • уаз-
  • ростехнологии

Руската корпорация "Ростехнологии" планира създаването на съвместно предприятие с италианската компания Iveco, която е подразделение на гиганта FIAT. Идеята е сдружението да се занимава с производството на високопроходими автомобили за руската армия.

В рамките на бъдещото споразумение се предвижда италианският производител да оборудва въоръжените сили на Русия с военните всъдеходи LMV M65. Руската преса съобщава още, че Министерството на отбраната на Русия предвижда $1 млрд. за обновяване на автопарка на армията.

Мнозина обаче силно се съмняват в осъществяването на този проект, защото ако той бъде задвижен, ще намалее силно производството на военно високопроходими автомобили УАЗ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 г-н УАЗов

    39 23 Отговор
    Красив звяр на снимката. Освен УАЗ, Г класа, Хамър H1, Ивеко и Вранглер други джипове не стават за бойни действия. Представям си как Японските боклуци- Тойота, Нисан, Сузуки, Митсубиши или Субару тръгнат накачени с картечници на тавана- голям смях ще е.
  • 2 г-н УАЗов

    31 24 Отговор
    За мен никой не може да замени УАЗ, както и не вярвам този красавец на снимката да го замести, защото няма какво повече да покаже от УАЗ.

    Коментиран от #58

  • 3 до горния

    27 28 Отговор
    Аз съм сигурен че живееш на село или в панелка и гласуваш за георги първанов хахахаха
  • 4 Himler

    14 31 Отговор
    И аз съм сигурен че живееш на село или в панелка и гласуваш за георги първанов хахахаха
  • 5 k t k

    13 10 Отговор
    трети и четвърти не знам първи каде живее но е факт и явно е по добре запознат от Ваз ГРАЖДАНЧЕТА от дълбоката провинция ХА-ХА-ХА
  • 6 ДЕНДИ

    13 14 Отговор
    до господин УАЗов Това ИВЕКО може да има по-добра бронировка, по-голямо багажно пространство и ще бъде по-икономично от УАЗ. Тойота се използват за бойни действия в Ирак и Афганистан от силите на НАТО. А Химлер ти понеже гласуваш за Бойко пък си много арен!
    (Нямам политически възгледи, просто сайта е за коли не за политика, нека си остане такъв!!!)
  • 7 do vsi4ki

    22 8 Отговор
    УАЗ i G-klasata sa naistina №1 kato stane na vapros za voenna mashina
  • 8 г-н УАЗов

    15 14 Отговор
    Да не искаш да ме убедиш, че Японските баклуци- Тойота са най добрите джипове? Най- добрите джипове са УАЗ, Г класа, Хамър H1, Ивеко и Вранглер, други джипове извън пътя не виреят. Аз признавам УАЗ и Г класа. Докато Хамър H1, Ивеко и Вранглер, ги уважавам, но не са над УАЗ и Г класа.
  • 9 ДЕНДИ

    11 11 Отговор
    Не не искам да те убедя в това просто, ти казваш че японски коли не стават за военни цели, а аз те опровергах! УАЗ наистина е добър джип, и ако си малко по-заинтересован от марката може да знаеш, че УАЗ фабрично слагат дизелов двигател ИВЕКО на Патриот!
  • 10 г-н УАЗов

    16 11 Отговор
    Да сравним една Тойота и един УАЗ и айде по Стара Планина да се състезаваме, ще видите тогава как УАЗ ще премине през всички изпитания, а Тойотата или ще умре в гората, а в най- добрия случай УАЗ ще я дърпа.
  • 11 г-н УАЗов

    17 7 Отговор
    Нищо не си ме опровергал, дори напротив. Тойота намират място само в редовете на сините каски, разнасяйки хуманитарни помощи. УАЗ и Г класа са тези бойни машини, на които са монтирани картечници и установки и се движат в колона с танковете.
  • 12 г-н УАЗов

    17 8 Отговор
    Аз си правя изводите сам, не слушам нито статии, нито гледам телевизионни предавания, а вярвам само в това което виждам с очите си. В Стара Планина вирее само УАЗ и Г класа. Вранглера не е лош, но при по- зверско каране и се троши. Върху Ивеко и Хамър Н1 нямам наблюдения и не мога да кажа колко са проходими. Японските боклуци начело с Тойота, най- много се излагат по горите и дори Лада Нива ги бие по проходимост, но когато закъсат, а това е често, УАЗ ги дърпа, тъй като тежат доста и Нивата се задъхва.
  • 13 SHOGUN

    18 17 Отговор
    Японските джипове са много над уаз. Моята Тойота Карина дизел с десен волан е над уаза, а за моето Паджеро SHOGUN с десен волан да не говорим Брат ми.Японските автомобили са вечни Брат ми и нямат нищо общо със сгрешеното руско и немско автомобилостроене.Така е Батенце,японските автомобили само ги караш и сипваш нафта,а за сервиз забрави.

    Коментиран от #22

  • 14 !

    10 17 Отговор
    NI6TO HUBAVO NE E IZLQZLO OT RUSIQ ZAPOMNETE GO!
  • 15 Радослав

    15 6 Отговор
    До г-н УАЗов:От голямо значение е шофьора.
  • 16 Радослав

    7 12 Отговор
    До SHOGUN:Може и да си прав,но представи си там някаде на п**ка си майна ти се скапе японския джип.Малко хора знаят да ги оправят,а русняка знае да си го направи секи втори дет се вика
  • 17 uazz

    3 14 Отговор
    a,kade e muzej na uaz,a sel4o
  • 18 Радослав

    15 6 Отговор
    uazz ако може на български да пишеш,че маймуница не разбирам
  • 19 954

    14 4 Отговор
    Много важна роля играе оборудването на даден автомобил , марката не е от толкова голямо значение !
  • 20 Антон

    4 12 Отговор
    И как тая пародия на проходимост ще измести уаза нещо не се връзва
  • 21 MASTER_S

    26 14 Отговор
    До всички Уважаеми във форума до тук:
    Имах удоволствието да управлявам марките джипове,които споменавате във съвсем реални бойни действия!
    -Ирак-2 мисий,Афган-2 мисий и малкото ми пребиваване във "LEGION ETRANGER" от 6г. във Френска-Гвиана и Чад ми дават следния опит:
    -УАЗ е високопроходим но на 55 градуса топлина умира бензиновата помпа понеже не е пригодена и за 100 октановия истински бензин!
    -Hummer H1 е много широк и устойчив и същевременно тесен вътре за войниците които са в него. В малко по-екстремна настилка (пясък и лека кал) в пустинята е затънал и не е добре за войниците които са вътре,ако има неприятел в периметъра им.-имам снимки на такова джипче,как е опрял коремче в пясъчната кал.
    -Корейската армия е оборудвана изцяло със "TOYOTA"-LAND CRUISER и е доказан боец във пясъчните дюни!
    -"MERCEDES-G" за мнозина от вас е може-би военната джипка на Германия ли?! -Не е!!! "PUCH" е военният джип на Германия а "G" клас е цивилизованата версия на "PUCH". И в пустинята и в джунглата на Амазония е перфектната джипка заедно със "LAND ROVER"-DEFENDER.
    За Лада няма да коментирам защото и арабите я ценят и то много,но всеки си има мнение!


    П.С.
    Питал съм Араби,какво превозно средство признават в пустинята и отговорът им е:-Камила -:)))
    -Отговорете на въпроса Защо?!

    Коментиран от #26, #47, #54

  • 22 г-н УАЗов

    13 10 Отговор

    До коментар #13 от "SHOGUN":

    Докарай Японския си боклук срещу моя УАЗ,ще се изложиш по горите и дори Лада Нива ще те бие по проходимост, но когато закъсат, а това е неизбежно, с моя УАЗ ще те дърпам, тъй като твоето паджеро тежи доста и Нивата ще се задъхва.
  • 23 dido

    3 20 Отговор
    BMW X6 E NOMER 1!
  • 24 GERMAN POWER!

    6 18 Отговор
    BMW X5 I X6 MERCEDES ML, GL, I G-CLASS I AUDI Q7 SA ISTINATA !!
  • 25 ДЕНДИ

    8 19 Отговор
    Благодаря много на 21 MASTER_S, като запознат човек от истинската реалност в която се използват тези джипове, че изказа адекватно мнение!!! Но просто с някои дървени философи не може да се спори!!!
  • 26 г-н УАЗов

    17 10 Отговор

    До коментар #21 от "MASTER_S":

    Корейската армия умнико е оборудвана с копие на Jeep Wyllis правени по лиценз от Ssаng-Yong. Daymler-Steyr Puch в Германия няма!!!Под това име Г-класата се продава само в Австрия,Швейцария и бивша Югославия!!!Много се излагаш с плоските си знания човече!Рейнджъри и легионери карат каквото им попадне-от каруца до автобус.Не знам какво съм седнал да обяснявам елементарни работи на хора,които очебийно джипове гледат само на картинки и ръсят смели коментари.Когато някой напише нещо истинско и умно,тогава ще се включа,иначе нямам намерение да губя ценното си време с тъпотии.
  • 27 UM BELIQ DELFIN

    6 11 Отговор
    VSI4KI STE GLUPACI UBURUDVANETO E ISTINATA PARI BE PARI TRQBVAT
  • 28 Jeep

    3 10 Отговор
    Wrangler the best izvyn pytq ;)
  • 29 carlito

    12 7 Отговор
    г-н УАЗов,всички разбрахме,че си пристрастен!:)И като такъв,що гледаш в паниците на другите?...:)Карай си Световно известната марка, свиркай си, и ни остави, нас селяците,да си караме наште си кочини.Радвай се,че се намираш на светлинни години от нас;)))....и нека си тънем в блаженно и сладко невежество....
  • 30 carlito

    4 8 Отговор
    Към MASTER_S:
    П.С.
    Питал съм Араби,какво превозно средство признават в пустинята и отговорът им е:-Камила -:)))
    -Отговорете на въпроса Защо?!
    Отговор:
    Арабите не бързат!:)))
  • 31 angel 1

    3 0 Отговор
    20 godini yaz nema promiana
  • 32 Камен 4*4

    3 1 Отговор
    Изчетох коментарите Ви до тук тъй като имам намерение да си купувам 4*4, а повечето тук имат понятие от това.Искам да го ползвам всекидневно, не рядко да тегля лодка или каравана,да е след 2000г.задължително дизел с климатроник и като цена да не надвишава 25000лв.Предпочитам дългата база или пикап дълга база.Посъветвайте ме или поне в кой сайт да търся отговор.Благодаря.
  • 33 младен

    9 6 Отговор
    Ангелчо. От 40-си години уаза няма промяна,незнам как да ти талкувам поста но това е голямо предимсто да знаеш.Имам един въпрос към 21 пост,кажи ми точно какво се случва на 55 градуса топлина като имаш в предвид че термостата ти отваря на 85 градуса,бензиновата помпа е на двигатела и нейната температура е същата.А кой беше тоя дето ви докара в пустинята 100 октановия бензин или там само с такъв карат, сигорно мудженхидините са прелитали около вас с булиди от Ф-1.Виш са пич тея работи ги разправяй на друг.Ако бяхте разбрали малко от това което ви говори г-н УАЗов нямаше даги има половината постове.Пак ще дам един пример.2008 празнуваме нова година на хотел високо в родопите,сутринта беше 26 гр под нула,няма да назовавам марки да няма обидени но доста скъпи коли и джипове не запалиха.Аз отидох до моя уаз бях го спрял по на страни щото жената е като някои от ваз да нея видят че слиза от уаз,врътнах и запали на секундата докато почистя прозорците от скрежа вдигна температурата малко минах на газ работиси перфектно изобщо не го бърка че вън камък се пука от студ.Тръгнахме да слизаме до града за помощ с още двама единия беше доктор или поне така го поздравяваше водещия вечерта,същия ме попита колко струва тоя джип,казах му че съм го взел от търг за 600 лв,той се обърна погледна другия и каза че дал 1200лв за 4-ри зимни гуми.Оставих ги в града да се оправят върнах се взех жената и лапето и се прибрахме,за мен уаз не е най добрия но е надежден,а тия дето споменават офроуд и правят разни сравнения ще им кажа че реалния живот не е офроуд
  • 34 FEN

    4 1 Отговор
    Tuk ima mnogo laici i razbiratelstvo trudno 6te stane,no vse pak 6te kaja 4e po dobar jip za na6te rodni uslovia ot UAZ niama,viarno 4e e super spartanski i grozen no palno 6tastie niama.TOYOTA pak imat nai-priatnia jip za patuvane a imenno Lendcruzier 100.Po temata za IVECOTO krasavec no napalno nepoznata ma6ina taka 4e vsiakav komentar e izli6en i 6te bada laik kato.... p.s.neviarvam bratu6kite da si zameniat UAZA daje i za letia6te 4inia tova e mnogo dokazan i nepretenciozen jip minava6t absolutno otvsiakade samo 4ovek koito e vijdal ka4estvata mu bi razbral za kakvo stava na vaproz,az vidiah kogato biah v kazarmata i ot togava UAZA spe4eli pojiznenoto mi priznanie.
  • 35 kiki

    6 4 Отговор
    Колеги офроудъри от личен опит знам че като си избиращ превозно средство първо трябва дазнаещ за какво ще го използващ,за ходене на работа и кафенца,за лек офроуд,тежак офроуд или драпане по баири на първа бавна предавка.В момента карам лека кола мазда но вече ми е ниска за превземането на бурдюрите при паркирането около новия ми дом.Извода е следния..Маздата я подкарва женами а аз си купувам РАВ4 2002г. и си ходя спокойно на риболов без да се страхувам че ще закъсам в някой гьол или ще опра праговете в неравности

    Коментиран от #36

  • 36 Делю

    9 3 Отговор

    До коментар #35 от "kiki":

    Иди се дърпай на баира с някой УАЗ ако наистина имаш такава смешна тойота и внимавай с праговете,че просвета и е 17см,а ако имаш и степенки тогава просвета и е 14см.Освен УАЗ и Лада Нива ще ти разкаже играта и не само те,а дори и една прежалена Жигула ще те мине.
  • 37 MASTER_S

    5 4 Отговор
    До Уазов,
    Не те разбирам пич може-би никога няма да те разбера но,запомни едно: "УАЗ" е наистина високопроходим джип и аз не желая да го игнорирам но в Ирак на 55 градуса тази барака не вървеше-а да видиш Шеви как лети -М№. Не си ходил никъде и не говори глупости.Лично Аз имам тук в БГ Defender и Puch. Където и да ги изправиш тези марки УАЗ ще умре-лично за себе си съм правил тестове!
    Към Младен-33 коментатор искам да поясня,че нашите Уаз-ки не са читави и станахме за смях пред НАТО ондзи -:))) !!! Във Мурманск съм бил 10 месеца и смело ще кажа,че УАЗ на 1/4 оборот на -48-50 градуса минус пали веднага и не гасне!
    А за 100 октановия бензин скъпи ми всезнайко можеш да мечтаеш да караш с такъв-В БГ НЯМА ТАКЪВ !!!
    А ако искаш да ме видиш Младене кажи ми къде си и ще се състезаваме с моя PUCH или DEFENDER да видим кой е по-по-по-най.Уазов за теб поканата е същата! -:)))
    А щом сте карачи ще ви видя какво друго можете. С удоволстие съм на ваше разположение. ПРЕДИЗВИКВАМ ВИ ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ГОЛОСЛОВЕН !!! ОЧАКВАМ КООРДИНАТИ НА: [email protected] ili [email protected]
    Хайде смелчаци има и залог,за да сте сериозни!!! -:))))))))))))))))))))))) Ще има терен извън БГ където ще ви видя УАЗ-ките.
  • 38 MASTER_S

    5 2 Отговор
    Carlito Арабите бързат много повече от нас и дават жертви във катастрофи повече от нас и отговорът е:-най-сигурният транспорт. Винаги пристигаш!!! -:)
  • 39 lek tip

    7 2 Отговор
    Като ви чета коментарите сякаш всеки келеш голфаджия е изпечен офроудер имащ набор от поне 5 от топ машините и преминал на всякъкви сетъпи на всичките чудовуща в гаража си . А навън на ляво пустиня на дясно планина напред реки отзад тундра . Колко пъти в годината карате офроуд ? Какво сте имали ? УАЗките за по 600 кинта дето ги продаваха военните струват ама не повече от тия 600кинта тенекиена барака слаб двигател и великото качество да я блъскаш където и да е без да ти пука щото е брутално грозна а и лесно се оправя с чук . Единствено става за некви ферми и затънтени села . Удобство просто тая дума не е имала смисъл когато е правена тая тенекия и смешния и неразрушим двигател който е толкоз елементарен че просто няма какво да се счупи а и да се счупи военните продаваха цели двигатели по 90 кинта парчето ако си се набутал с 600 кинта трябва да си си подсигурил достатъчно железа до края на корозията
  • 40 г-н УАЗов

    4 6 Отговор
    Като уж имаш Puch защо твърдиш,че е бил военната джипка на Германия?Не знаеш елементарни неща за Г-класата,а парадираш,че само ти имаш джип,а другите си измисляме.Писа откровени глупости и за тойота и корейската армия. Не знам на какви мисии си бил и какъв си,защото не те познавам. Ти също нямаш право да твърдиш,че не съм бил никъде и говоря глупости.Ще те светна нещо и за темата по която уж си супер компетентен, а именно прегрелите Уазки в Ирак. Случайно да знаеш къде бяха правени термостатите им и с протекциите на кого бяха купени? Че не отговаряха на заводските спецификации за модела? Че отваряха на 95 градуса? И заради едни погрешно сложени термостати, правени в съседна на България държава ти изкара УАЗ боклук. Май за пореден път доказваш писаното от мен в предишния ми пост. Доказваш и че в тези форуми сериозни хора, разбиращи от материала не пишат. Надявам се че умните хора могат да направят разлика между грамотно написания коментар и гръмките изцепки на разни самохвалковци.
    Без лоши чувства.
  • 41 wuxing

    4 0 Отговор
    Никаква защита от мини и ИВУ.
    Тия хора кога ще се сетят да внедрят нещо като MRAP - вероятно след 20 години както с всичко останало.
  • 42 беге маниии

    8 3 Отговор
    ЕЕЕЕ хора уляхте се!!!! Те тези УАЗ перфектни бе хихихи само че аз съмдвйстващ сержант от армията и ми е дошло до гуша от тях.Всеки ден съм в масло до шията от тези трофеи.Работя на 1300 метра надморско равнище и отлично ги познавам и като проходимост не са лоши, но да твърдиш, че са най добрите и да отхвърляш с лека ръка световно признати марки движещи се из най-тежките терени по целия свят е меко казано нелепо и смешно (нали господин Уазов).Стига с тази робска психика и носталгия към братските руски измислици.Не говорете глупости моля!! Потърсете нещо за Тойота и Ланд ровер моля информирайте се не си избивайте комплексите върху другите.

    Коментиран от #43

  • 43 ///AMG

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "беге маниии":

    А да си карал нещо друго и да имаш база за сравнение солджър?
  • 44 беге маниии

    7 1 Отговор
    Ооо да Toyota 4runner,Landcruiser;Landrover Discovery and Difender;Mitsubishi pajero;BMW X5 мисля, че е достатъчно да имам малка представа.Свалям шапка на така наречените SUV, особено Мерцедес карам такъв МЛ 320cdi,но ставаше въпрос за военна машина до колкото си спомням.Ако съм обидил някого моля за извинение.
  • 45 младен

    2 3 Отговор
    MASTER_S = .С тия двата дето ми се периш,им знам възможностите,по добри са от моя и с нищо няма да ме изненадаш,щом си тъкъв паралия че да можеш да се справиш с обслужването и поддръжката им блазети,освен възможностите им знам и цените на частите такаче пак губиш.Пак ще ти кажа че реалния живот не е офроуд.На мен ми върши идеална работа,товаря го по един тон като се наложи,харчи ми 16 газ и един литър М-16Д на 3000км, пари за части не давам,още се намират по разни кооперации валове и бутала комплект с сегменти,за 1лт домащна 48гр преварка.ЕЙ момче незнаеш просто срещу каква техника вдигаш гири.А че умира на 55 гр пак нищо смисленно не каза
  • 46 ?

    7 7 Отговор
    Защо винаги във всяка тема намесвате японската техника? Като коне с капаци сте,само япоски хвалите и пишете глупости,дори не сте се качвали в японско,нито имате такова,но само него признавате защо? Отговора е прост:чули недочули нещо,било то от някое предаване или форум и айде хоп,намесвате се в теми,които нямат нищо общо с японските и хайде започвате кавга в която самопрепоръчвате японските джипове,като по този начин се излагате като хора.Джипове за извън пътя са всички с изключение на японските,които и за асвалт не стават.
  • 47 Неделчев

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "MASTER_S":

    Уазката може да и сгъне горивната помпа на 55 градуса със 100 бензин,защото Уазката е правена за Русия където повече от 30 градуса не става а и те са направени за бензин А-86 и А-91 и А-92.При по-голямото октаново число на бензина и клапаните изгарят от температурата а пук и повечето Уазки се карат на температура -30, -20, -10 и така до +25 30 градуса
  • 48 UAZ

    2 2 Отговор
    За мен никой не може да замени УАЗ, както и не вярвам този красавец на снимката да го замести, защото няма какво повече да покаже от УАЗ.
  • 49 беге маниии

    1 1 Отговор
    Прави сте много оспамихме темата.Аз също мисля, че Ивекото на дали ще е по добро, само може би ако е с дизелов двигател би имало предимство. Айде със здраве на всички знаещи хихихихихихи
  • 50 carlito

    1 0 Отговор
    Към MASTER_S:
    Бате,ти си се впрегнал:)Не ме бъркай с УАЗовския:)
    Като казах"Арабите не бързат" имах предвид, че това е начин на живот и манталитет."Ако Аллах каже, ще стане..." е като нашето "Ще видим" ама умножено...:))))
    Разбира се, че е най-сигурния метод с камилите.И така и ще си остане си мисля.А не, че карат бавно.
    Айде,сполай!:))
    ..и пиши ако се е състоял "Сблъсъка на титаните" - УАЗ срещу всички останали:))))))
  • 51 carlito

    1 0 Отговор
    ...аа,и между другото..имаше горе изказване под номер48:"За мен никой не може да замени УАЗ, както и не вярвам този красавец на снимката да го замести, защото няма какво повече да покаже от УАЗ."
    Руснаците много трудно приемат новости, каквито и да са те,особенно ако става дума за военна техника-ще има една камара изпитания и чесане по врата.УАЗ-а е мислен преди грубо 30 год.Е, барем , до сега една камара конструктори няма да измислят по-добро?Май им умножаваш труда по 0. ...ми се струва:))))
    Айде със здраве:)
  • 52 Ветрешко

    2 0 Отговор
    Ма пай лупате глупости,кьиква е "разликата" меджи УАЗ469Б и Тойота J40/70,Патролът,Вранглерът и Щаерът,они су с еднакве трансмисие и по тежину су близки само УАЗ469 е с портални мостеве и малко ги надминьуе.
  • 53 dragon1967

    3 0 Отговор
    Момчета.Аз съм супер фен на офроудните автомобили.Смея да кажа че смесвате предзначенията на марките които споменавате.Всяка една от тях си има и добри и лоши страни.Що се касае за IVECO офроуда лично съм го пробвал.Няма такава машина.Не казвам че е по по най но наистина е добър.Много добър.За военни деиствия руснаците знаят как да го накарат да хапе
  • 54 uazka

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "MASTER_S":

    Ало,военния,с тези знания си само за някоя детска градина да им ремонтираш колелата.Не само на уазката ГКП се скапва,ана всички автомобили на които ГКП са с платна и не се скапват от октана а от високите температури се спичат.
  • 55 uazка

    2 0 Отговор
    Ти не ме разбра аз ти говоря за джипове а не за някакви лагерни коли4ки.Единственният по проходим от уазката е газ-69.
  • 56 младен

    1 0 Отговор
    До транснационалния.ОТ 14 гд карам уаз,по теми като тази съм като доцент по специалноста си,и както ме наричаш всезнайко освен освен че говоря и всички ремонти си правя сам.За това искам да ми обесниш какво точно става на 55гр топлина,за да ти кажа каде е бил проблема,а не да ми се лигавиш тука.Аза бензина който споменаваш тук се изложи много,не на празно ти намекнах за Ф-1 да се осетиш.Направи пак една справка с твоите консултантсаветници,за какви двигатели става,какъв тип горивна система и начин на впръскване в горивната камера,а главата на двигатела с газораспределителния механизам на какви температурни стойности издържат
  • 57 този

    3 4 Отговор
    господа само ще ви кажа карал сум Уаз карал съм Г класа военна 4.5т бронирана както и това Ивеко и да кажа само на първо място е Уаз 2 за Гкласата и Ивекото само това мога да кажа
    някои сигурно ще кажат то не с е пройзвежда още ТИ си го карал ДА ама НЕ
  • 58 val

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "г-н УАЗов":

    LMW на Ивеко е много стойностно и през ноември 2009 г. вносителят за България представи една такава машина пред М-во на отбраната и покани техни специалисти на изпитания на полигона в Сливница. Там дойде 1 (един) военен(сигурно не е разбрал, че не трябваа присъства. Машината се представи отлично. Преодоля всички препятствия, вкл. и такива предложени от намиращите се случайно военни от полигона. Те бяха с УАЗ-ка и след кратко кормуване се отказаха от надпреварата. Да знаете, че повече от половината армии в
    Афганистан са оборудвани с LMW. Много е надеждна и изключително защитена. Много по-добре от МВ и УАЗ!
  • 59 g-klass

    13 0 Отговор

    До коментар #61 от "ажго":

    Toq pa mu bila po dobra ot MB. I kak razbra kato dori ne si i napisal pravilno imeto na Ivekoto LMV a ne LMW. Tuk se izredi da pi6e cqlata detska gradina
  • 60 seaman

    1 18 Отговор
    абе уазов я виж муджахедите с какви коли са и тогава ми разправяи за уазките
  • 61 ажго

    2 1 Отговор
    ехо нещо забравихте терано къса база и гранд чероки

    Коментиран от #59

  • 62 tit

    4 2 Отговор
    абе този мозъка му е болен или е самовлюбен в желязото си на колела,имал съм 3броя уаз-за вървенето вървят като другите,ама зимата вътре с кожух и шапка че духа ,а да ми го сравняваш с тойота,мерцедес или нисан-ЗАБРАВИ-уаза е с тромав двг-харчи много -15-20л бензин-и както сержанта каза си в масло до лактите-на тоз от форума му препоръчвам да покара малко някакъв джип с дизелов двг-100до 160кс с въртящ момент 250-350нм,с хидравлика на волана ,АВС на спирачките,с блокаж поне на един диф,5скорости и ДА НЕ ДУХА ВЯТРЕ, освен ако няма девойка,а в уаза девойка-трудно но не е невъзможно,и тогава ще разбере разликата,имал съм 3 уаз-469б-карал съм ги само на село по ниви и гори,ама в града не става,дайхатцу роки 2000см бензин на газ,добра машина-проходима с цели мостове,добри спирачки за разлика от уаз,15л газ,гният но е по добро от уаза в пъти-има парно с печка зимата караш по потник,хидравлика много добро управление и нормални чистачки , а не всеки път да се пресягаш нагоре,аааа и се заключва с ключ ,а не с КАТИНАРИ и други измишльотини,карал съм и витара 1600-моноинжекция,автоматик- идеална джипка,10-15л газ,къса и висока-минава навсякъде по асфалта върви с 140,перфектни спирачки,бързи и бавни скорости-екстри- съжалявам че го продадох,това е една от джипките която държи цена,сега карам хюндай теракан-2,9 дизел-150кс с всички екстри,бързи-бавни и блокаж на задния диф,4ри дискови вентилирани спирачки,страхотна машина гори от7,5до 10л нафта и върви с 180км,но за мен от мерцедес по хубаво няма- но са скъпи, а както знаем хубавите коли струват пари а не 600лв от военните, ДЖИПА Е ДЖИП КОГАТО Е ДИЗЕЛ НАД 100КС-бензинов ТРАКТОР няма(може да има ама аз не съм виждал(
  • 63 tit

    3 1 Отговор
    към КАМЕН 4*4-мога да ти препоръчам нисан терано2 след 2000г-3000см турбо дизел дълга база-163кс-новия феиз,всички екстри,хубав джип за асфалт -караваната няма да я усещаш-имам познат с такъв,мн доволен,хюндай теракан 2,9-150кс-всички екстри+кожа,това е най големия и най якия джип на хюндай-желю желев и цар Симеон карат такива виж рекламата в YouTube.може да намериш такива до 15000лв, ако имаш повече Тойота или Нисан патфаиндер-jeep и Мерцедес МЛ не си копувай-за караваната само дизел и то от 150кс нагоре,джипа е тежка машина не може да очакваш да върви като лека кола-150кс,а на джип с малко коне 90-130 като закачиш караваната по баирите малко зор и ще ти гори повече от големия двг,но не ЗАБРАВЯЙ И ДАНЪК ЛУКС-150кс или 3000кс
  • 64 em4o

    1 1 Отговор
    koi moje koi nemoje govori ikara xaxaaaaaaaaaaa
  • 65 Toyota

    1 1 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=l_v5SIXKGa0&feature=related
  • 66 ?

    0 1 Отговор

    До коментар #68 от "s":

    Защо винаги във всяка тема намесвате японската техника? Като коне с капаци сте,само япоски хвалите и пишете глупости,дори не сте се качвали в японско,нито имате такова,но само него признавате защо? Отговора е прост:чули недочули нещо,било то от някое предаване или форум и айде хоп,намесвате се в теми,които нямат нищо общо с японските и хайде започвате кавга в която самопрепоръчвате японските джипове,като по този начин се излагате като хора.Джипове за извън пътя са всички с изключение на японските,които и за асвалт не стават.
  • 67 ?

    0 2 Отговор

    До коментар #68 от "s":

    Тойота са японски бараки и затова понасят днес огромни финансови загуби,които нещо общо нямат с кризата,а самите те са си виновни,че правят калпави джипове,които дори и на асвалт ги няма,а извън пътя са си пълен резил.Клипове всеки може да прави но не всеки може да катери.
  • 68 s

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "?":

    защо мислиш,че не сме се качвали или нямаме?
    дори сме много доволни за 3 години забравих какво е това сервиз,а преди това с BMW през 2 месеца ремонт окачване и то все едни цифри.

    Коментиран от #66, #67

  • 69 ?

    0 3 Отговор
    Феновете на японските бараки никога няма да ви разбера,говоря за феновете,а не собствениците на японски бараки,защото който има японско или се срамува от него и си мълчи,или го плюе,или се мъчи да го пробута на някой,но никога не го хвали,дори напротив-срамува се от него,а вие феновете на японските бараки хем не сте се качвали,хем нямате,но винаги във всяка тема намесвате японската техника,защо?

    Коментиран от #68

  • 70 младен

    0 2 Отговор
    Преди да ми пожелаш да карам джипове с дизелов двг-100до 160кс съм карал,никъде не съм споменал че са лоши просто неми вършат никаква работа,повечето от тях са ниски с широки гуми повече пластмаса от тенекия без бавни с мощни двг и добра Т-Х няма база за сравнение с уаз Много странно що не ги карат по места дето карам уаза, а за девойките може да поспорим
  • 71 tit

    2 0 Отговор
    Живота върви напред,тези уазки са на мойте години,АЗ пожелавам на хората да карат по нови машини и аз обичам стари неща-пари (сребърни,златни( ама щом узките ви вършат работа - карайте,ама това което съм карал мога да кажа че ,витарата,рокито,ферозата са много по добри джипки от уаз при смесен режим на каране -нали все пак трябва да отидеш до гората,нива,писта или където и да е там-тежки условия,кажи ми каква е разликата между уаза и дайхатцу роки-имат шаси,твърди мостове,железни брони,раздатка,бавни,ресьори,ръчни хъбове само че едните са по комфортни и са японски , не желая да споря по тези въпроси свас просто си изразих мнението,който каквото иска това да кара и нека бъде щастлив
  • 72 Наско

    2 4 Отговор
    ще ме извините но ще ви се намеся малков спора.tit.виш са батка кво щи кажа низнам на колко годиниси и кво си карал обаче понятие си нямаш от нищо са щи кажа на бързо ква е разликата между двата ,този японец дето толко похвали за него у нас не се продават никви части само с доставка а за уазъ има чмасти дори в строителни матерали предпочитам да карам жип с шуба и ушанка зимата и севтини части от колкото паметник пред наз спрян .бес никва проходимост обаче с сички екстри( тук почнал да обяснява кое билу по добро;
  • 73 Гено

    2 0 Отговор
    УАЗА е най добрия японски джип СИМВОЛ Е НА МОЩНОСТ ПРОХОДИМОСТ И МОДЕРЕН ДИЗАЙН
  • 74 doncho

    2 2 Отговор

    До коментар #76 от "tit":

    това е смешно УАЗ от япония Истината е руска

    УАЗ не може да бъде сравняван дори с чък норис хаха
  • 75 Guest

    4 4 Отговор
    г-н Уазов вие не правите разлика между OFF-road машини и военни машини. Коментарите са ви абсолютно неадекватни. По добре коментирайте за Datcia Duster там по може да се справите.
  • 76 tit

    1 3 Отговор
    кой ти каза че няма части,и нови и втора употреба по моргите колкото искаш,само пари да имаш,моя 3броя съм имал преди 15години-повече не ща,мога да си купя,ама къде да ходя с него-не гледам прасета,крави нито имам ниви,а той е най удобен за това,и трябва да стои там на мястото за употреба за дълъг преход не е за предпочитане,с този уаз малко шъ ма есрам да спра пред блоко,то и ловците вече гледам си купуват по хубави джипки,карай УАЗА всеки ден в кал и дъжд,обичай го и ще бъдеш щастлив цял живот,а може би го ползваш за офф роуд тогава моля да бъда извинен,ама по състезанията гледам хората карат тойоти,витари,патроли и самурай ,УАЗ не съм виждал може би и те нищо не разбират като мене,веднага да си купуват по едиУАЗ,ДА А МА ТЕ НЕ ЩЪТ

    Коментиран от #74

  • 77 ВВ

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "ВВ":

    Случайно да си чувал за Вушев. Всички пишман офроудърчета с тойоти,витари,патроли и самурай треперят да не се завърне в шампионата,че ще хвърчат глави.
  • 78 tit

    3 7 Отговор
    ГЛЕДАХ ГО АМА ДЖИПА МУ Е ПИПАН И ДИФОВЕ ПЪК И МОТОРА МЕ СЪМНЯВА ДА Е ОРИГИНАЛНИЯ,КАТО ВЪРВИ НАГОРЕ ПО КАМЪНИТЕ И 4ТЕ ГУМИ ВЪРТЯТ-ЛСД ДИФ,ИМА ХУБАВИ ГУМИ ПЪК И КАРА ЧОВЕКА,АМА ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ В ШУМЕН ЕДНА АЛБАНКА СТАНА ПЪРВА С ТОЙОТА НА ПОСЛЕДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ,
  • 79 ВВ

    9 1 Отговор
    Какви хубави гуми имал УАЗ-а на Вушев? Бяха изтъркани галоши, а разните други много пипани тойоти,витари,патроли и самурай с тунинг за десетки хиляди левове му дишаха прахта.Джипа му беше пълен оригинал (проверено в Карбон Плевен) без грам тунинг.

    Коментиран от #77

  • 80 shokola

    3 0 Отговор
    ruskoto e nb 1koi ismisli skosenata bronia na t34 i popilia nemskite bokiuci ot kade e ak47 zasho usa kopuva raketni dvigateli sega ot rusia kato te sa sazdadeni v CCCP predi 30 godini ugasno moshni i nadegni zashoto sa s pred kamerno gorene koeto e smiatano ot vichki za besumno ineizpalnimo aaa zabravihme sputnik be v kosmosa a usa na lunata mai ne i tak daleeeeeee
  • 81 kop

    1 2 Отговор
    tapazi bol
  • 82 младен

    2 1 Отговор
    И от цалата патаклама дето вдигнахме,кой бе, аз ли бе, тили бе от пустинята на 55 гр дето умира поради не уточнени обстоятелсва,и от там през къра по калта през краварника по камъните на баира та чак спря на северния полюс при -50гр и зе да пали на 1/4.Всичко това което сме изговори или след прочитане на нашите постове някои хора са се ушашавили тотално,резолтата е на 76-пост.Човек който никога не е виждал уаз и си е изградил сам представата за него,на някой им е смешно но положението е страшно,за това пиша за последно,но незнам ако г-н УАЗов някога му прочете поста на това лапе такъв отговор може да му даде че акъла ще му изкара,но за неговия пост сме виновни ние
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.